Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: RS232 na Wifi - konfigurace

o Navštíveno 1321x o
o 28.03.2013, 15:54 | ACEMajky
Ahoj,
Mam toto [ Link ]
a mam to propojeny s RJ topeni etatherm [ Link ]

Jenze mi komunikace obcas selze a nelze s RJ navazat spojeni. Zajimave je, ze to dela jak kdy, nekdy to jede mesic OK, pak se to behem tydne 10x kousne...

Neni tu nekdo, kdy by poradil, zdali nebude potreba prenastavit jen nejaky parametr (doba odezvy, ...). Kdysi sem to resil j uzivatelem z AHC - JEF, ale uz sem ho dlouho ani na ICQ nevidel...

Vzdy pomuze tenhle prevodnik vytahnout ze zasuvky, takze predpokladam, ze to RJ topeni nebude...

FW sem tusim v lednu aktualizoval na nejnovejsi v prevodniku - nepomohlo...

o 28.03.2013, 17:14 | NSRider
tuhle jednotku jsem připojoval na výstup váhy, aby to přenášelo data do aplikace. A kdykoli se ConectOne vypnul, bylo třeba znova přehodit mód na nastavovací a zase zpátky. pak to fungovalo až do dalšího vypnutí. Nakonec sem konfiguraci uložil do souboru a nastavení tam nahrál, místo přímýho nastavování, a od té doby bez problému.
Ještě mě napadá problém se sítí...a přidělením adresy pokud nemáš pevně nastavenou....
o 28.03.2013, 20:53 | ACEMajky
IP je pevne nastavena a na routeru je mimo rozsah prideleny pro DHCP

Nemam problem s konfiguraci ci modem po rebootu (to je kupodivu OK), ale nechapu, ze se kouse nepravidelne, RJ, router, tenhle prevodnik vse je v jedne velke UPSce napojeno - to je jediny co me napadlo, zdali neni KO trafo, ale uz mi to takhle tady blbne minimalne 3-4roky (co sme to kouppil a zminovany JEF mi to pohohl nakonfigurovat a zapojit)

Zvazuju koupit na aukru toto [ Link ] , ale otazka je, zdali to pojede (prevodnik od papouch.com mi nejel). Bohuzel original etatherm web server je mastnej - 4500,-
o 29.03.2013, 17:49 | NSRider
Nevím jak enhle z aukra, ale když sem to před cca rokem shánel tak ConectOne, bylo to jediné spolehlivé co se dalo sehnat. A je pravda že ted běží už asi 7 měsíců bez problému. Vždy se i po vypnutí proudu připojí.

Mě to taky neukazovalo žádný problém s módem, jen jednoduše neprocházely data....bylo nutný znova aktivovat nastavení. Ale v tomhle případě asi není co jinýho vymyslet než UPS...
o 30.03.2013, 07:39 | ACEMajky
No jo, ale ja to cele mam v UPS. Vcera sem nasel jine trafo se stejnejma parametrama, tak sem ho pouzil. Uvidime, co to provede-tenhle tyden se to nekouslo ani jednou...
o 18.04.2013, 10:26 | ACEMajky
Tak jsem dal jine trafo a do vcerejska (asi 14 dni) bez zatuhnuti, vcera se chci pripojit a nic, takze vytahnout ze zasuvky. Dneska se chci pripojit a zatuhnuty - sem byl rad, ze je vyreseno, ze asi trafo bylo nacaty a ono asi prd :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.