Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vybírám ledničku a pračku, kdo poradí

o Navštíveno 1524x o
o 28.03.2013, 00:40 | cendler
Tak vybírám novou ledničku a pračku, stojí to vedle sebe, tak bych zachoval i stejné barvy, tady asi bílou, ale vůbec nevím co vybrat, cena je asi 25t strob za obě věci, jaké značky to budou je mi celkem jedno, jde mi o funkčnost, u ledničky chci něco většího, tzn 190cm a víc, pračka musí mít takový ten rychlo program na praní, co jsem koukal, tak samsung má 15min a LG má 30min, prodavač v krámu mi nebyl schopný vysvětlit proč a nebyl ani shopný říct, jak se to používá.
Co by jste mi doporučily, už se v tom nevyznám a přijde mi skoro všechno stejný.

o 28.03.2013, 00:55 | muSlim
Pračku by som doporučil túto: [ Link ] :-D
o 28.03.2013, 00:58 | cendler
s praček se mi celkem v krámu líbila tato
[ Link ]
co koukám po netu, tak je na tom dobře i tato
[ Link ]
a když na to koukám, jestli nekoupit i se sušičkou, ale to nevím, nevadí mi to pověsit, je to opravdu to prádlo suché?
třeba [ Link ]
o 28.03.2013, 01:17 | cendler
muSlim : v tom hotelu maximálně properu peníze, nic víc :-))))
o 28.03.2013, 01:20 | cendler
u ledniček se mi celke zalíbily tyhle
samsung líbí se mi ten display,libí se mi u těch ledniček takové kravinky a za tu cenu [ Link ]
dobré hodnocení má tahle bosch [ Link ]
pak jsou tam ještě tyhle 2 kousky
[ Link ]
[ Link ]
sakra kdo se v tom má vyznat, mě to přijde všechno stejný
o 28.03.2013, 01:54 | muSlim
2 cendler: no veď :-))))
o 28.03.2013, 07:53 | Cenda | Upraveno: 2013-03-28 07:56:00
RL56 má lepší distribuci vzduchu, než ten Bosch. Mám defakto to samý v jiným vybavení a je to dobrá chladnička. Taky jsem vybíral hodně dlouho :-)

Osobně bych šel do té RL56 a jako pračku buď AEG 70470 ( [ Link ] ), nebo pokud využiješ páru, tak LG 1480QDS. Ta pára je dobrá jen na odstranění pachů z jinak čistýho oblečení, mám ji doma a používám to párkrát do měsíce, když dojdeme někde z hospody.

V německým testu vyhrála, co se týče praní, nějaká pračka s přímým sprchováním i nad dražšíma modelema. Samsung, nebo Panasonic, teď nevim.

Pokud zvolíš pračku s 1400ot, tak to prádlo už taháš opravdu málo mokrý. Ponožky mi třeba přijdou skoro suchý :-)
o 28.03.2013, 16:10 | Jirka156
Po dnešku ti můžu jen nedoporučit AEG Lavamat LS72840. Ona se už myslím stejně nevyrábí. Před 14dny vypršela záruka a pračka se vys...a. Hlučný ložiska. Jsem si myslel, zavolám opraváře, vymění ložisko a i kdyby to stálo 1000Kč vem to čert. Dneska přijel opravář a rozdělal zadní kryt a povídá cena opravy 5900Kč :-((((( Odešlo něco, co nejde rozebrat a je to zalisovaný v nějakým kompletu. Ten se musí vyměnit celý. Takže pračka stála 12tis. a oprava 6tis. To bomba. Prodejce mě poslal do pr...e. Že mi záruku neprodlouží resp. neposunou. Takže mě taky čeká koupě nové. Už na to kašlu a sháním max. do 9 tis. Opravář povídal, že je možnost sehnat Whirpoolku, kde je teď 6 letá záruka na díly a když jim pošlu cosi zpátky, tak mi ještě vrátí 500Kč. Prý nějaká akce 20let Whirpoolu v Čechách. Ledničku máme ani už nevím jak dlouho Electrolux a furt šlape. Jen praskly obě madla u dvířek.
o 31.03.2013, 12:19 | cendler
nemá někdo ten test z dTestu co teď dělaly?
Celkem by se hodil.
o 31.03.2013, 12:37 | AllInOne
Když už tu je toto téma.
Přemýšlím o nějaké větší lednici (chtěli jsme původně 2, protože přítelkyně peče větší dorty, tak aby to bylo kam dávat,ale nakonec asi vyhraje jedna větší)

Máte zkušenosti s takovouto almarou, neco do 25tis?

[ Link ]
o 31.03.2013, 13:21 | Augi | Upraveno: 2013-03-31 13:23:44
cendler: mail ;-)

edit: mail nedoručitelnej :-(
o 31.03.2013, 13:33 | cendler
Augi : děkuji, jdu studovat

jinak asi jsem vybral pračku a to [ Link ]
Co myslíte?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3179 sekund.