Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: jaká sluchátka

o Navštíveno 1526x o
o 25.03.2013, 20:05 | Reprák
Ahoj, mám dotaz. Mám léta letoucí sluchátka TESLA S2. Někdo píše že to je hnus, ale hrajou furt stejně, když mi spadnou tak je zase zvednu, šňůru mi nedokázal překousat ani naš turbojorkšír. Shánim něco podobnýho, ale nevážícího 10 kilo :) Tyhle sluchátka se dají používat i jako reprobedny jak umějí řvát, takže výkonem se jim nic nevyrovná. NEhledám superbasy nebo supervejšky, ale něco podobnýho stylu na doma, když se chci odizolovat odevšeho :) Nebudu sem psát cenu. Nejsem náročnej. Ale měl jsem KOSSY střední třídu někde kolem 1200kč a přestal mi fungovat regulátor hlasitosti a pak jsem se jednou rychle otočil a byly bez kabelu. Nehledě na to že mi tlačily na uši jako sviňa, takže to po hodině dost bolelo. A že by hrály nějak líp. Možná basy, to je celý.. Když nic neseženu, nechám tyhle dalších 10 let dohrát, protože podle mě hrajou dobře.

Budu rád za každou radu. Díky

foto k příspěvku  od Reprák

o 25.03.2013, 21:38 | bassaqq
to je škoda, že to řešíš teď...před cca měsícem a něco měli v Datartu výprodej těhle sluchátek z 2200 na 700,-Kč [ Link ]

jsem zvyklý na trochu lepší sluchátka (K701, HD650) a tyhle mi přijdou zvukově hodně v pohodě a pokud bys je někde sehnal, jediné co ti bude vadit je strašně tvrdý kabel (stojí jak péro :o)) ale zvukově překvapily!
o 25.03.2013, 21:41 | s1michael
Já mám Sennheiser HD 429 už 2 roky a nemůžu si je vynachválit. Akorát kabel je jak od pecek :-(
o 23.04.2013, 19:55 | zach
já mám beyerdynamic custom one pro - asi jediný sluchátka se čtyřma nastavením bassreflexu (od nulových basů po basů až moc),takže si každej vybere svoje. Pro mě to jsou nejlepší sluchátka,co jsem kdy slyšel(v obchodě byly suveréně nejlepší do 10 000.-)
Dokážou bez problému a čistě s lehkostí zahrát jakýkoli styl v libovolné hlasitosti a můžou se napájet i obyč mobile nebo mp3 (avšak přes zesík je to trochu jinej level no)
o 23.04.2013, 22:08 | Tuner#2
Oproti teslám bude lepší cokoliv, mám je doma po tátovi a jediné co umí tak je zahrát opravdu nahlas, ale poslouchat se to nedá. Doporučuju osobní návštěvu nějakého hi-fi studia, sluchátka musí zaprvé sedět na hlavně a za druhé se zvuk msí líbit Tobě (což je mnohdy problém při špatném návyku na předchozí užívání něčeho totálně mimo). Každopádně CD sebou a poslouchat. Pokud to má být na doma tak Sennheiser od řady HD 518 vejš a nebo Beyerdynamic opět tak od 3 - 4tKč výš kde už to začíná slušně hrát a navíc už jde o velké mušle dobře sedící na hlavě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3305 sekund.