Navštíveno 2873x

23.03.2013, 18:59 |
AR

23.03.2013, 19:05 |
TROY Jak myslíš že jsem lakoval tohle? :)))

23.03.2013, 19:07 |
AR hele nevím, já to viděl prvně ;) a měl sem za to že to lakoši dělají normálně položené a né že si s tím točí ;)

24.03.2013, 12:02 |
cendler | Upraveno: 2013-03-24 12:03:51
zrovna někoho hledám, komu bych dal kola na nalakování, Troy ty to děláš, pošly mi na sebe kontakt, zavolám, nebo jestli o někom nevíte
Chci udělat tyhle kole R18 a chci co je tmavé dát do bílé barvy a čelní plochy vyleštit

kde se to dá sehnat..? až se oteplí, čeká mě lakování kol a tohle je dobrá fíčura proti přílišnýmu prostřiku a nesouvislý vrstvě, když to člověk kroutí jen rukou:)

28.03.2013, 17:57 |
AR ti borci tam mají link, je to z de, ale možná to půjde i u nás a nebo to vyrobit třeba z nějakého náboje atd.
aha sem nepostřehl..no zkusím něco ukutit doma..:) ložisek a vhodnejch hřídelů tu mam tak to za něco upnout:)
tak přípravek vymyšlen, znásilním starou kancelářskou židly -ulámu kolečka aby to mělo stability a neujíždělo mi to furt někam, sedák nahradím/zredukuju tak aby na tom drželo kolo a je to:)
Troy: když vidím ty kombinace tak řeším dilema...protže mě to láká mít každý kolo jiný:)
pro všechny: váhal sem mezi růžovou nebo zelenou nakonec vyhrála varianta 2 kola růžová a 2 zelený......ale Troy mě nahlodal tou fotkou tak řeším dilema...
jen nevím jakou 4 barvu... auto je klasická obyčejná modrá. 1 kolo zelený, 2 růžový, 3 asi žlutý a 4 nevim -přemejšlim o bílý.... podoknu to, že se jedná o signální odstíny:)

11.04.2013, 19:44 |
TROY honza
to bylo přesně moje dilema - měl jsem navíc ještě připravenou perverznější variantu :-) ale ta se raději vyjímá na zdi
4 bych šel do fialový :-) a nebo taková oranžovo žlutá tu mám na kolech já a je to pecka :-) i když ty kola jsou úlet :-)