Navštíveno 3059x

N.P. - tohle ti musí dělat radost, ne? :-D
9.500 lidí si už napsalo o "placku" Potravinového inspektora :-D Bez ní přeci nejde upozornit nikoho v obchodě na to, že mají špatný zboží :-D Tvl, ty lidi, tedy, TY OVCE :-D
"Chcete potravinovému inspektorovi pomoct? Pak tu pro vás máme originální placku Potravinový inspektor. O „placku“ potravinového inspektora můžete psát na adresu potravinovyinspektor@nova.cz a ukažte jejím nošením, že ani vám není přístup prodejců lhostejný!"
[ Link ]
IMHO to nejsou zadne ovce, nybrz obycejni kreteni...

22.03.2013, 20:12 |
ps Já se divím, že tomu kreténovi ještě nikdo nedal po držce. To je taková držka, že se musí maskovat čepicí, aby mu někdo nenatáhl.
TV H@VNA zase boduje...

22.03.2013, 20:16 |
petis :-)) jako PS:-))

22.03.2013, 20:20 |
AR věžák: hele dle mě je to fajn věc, aspoň na první pohled poznáš kokota ;)

22.03.2013, 20:22 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-22 20:24:40
njn, ale se podívej, kolik lidí jim to žere, kolik lidí si napsalo o "placku", kolik lidí jim tam posílá fotky, videa a hrajou si na to samé H@VNA, jako je nova :-D takže v podstatě marketingově na jedničku :-D Všem lidem bych ale vzal občanku a zbavil je svéprávnosti :-D, protože nic jiného si nezaslouží ;-)
Jj, poznáš, ale jen potrav. inspektor, to je málo, chtělo by to mít další a další inspektory a víc placek :-D

22.03.2013, 20:26 |
AR HT: no tak aspoň je vidět kolik takových vypatlaných je mezi námi, jako ja to fakt beru jak dobrý nápad, a třeba i pomůcka pro borce co chodí na lov do márketů ;) když najdou borku co je pěkná a bude mít tuhle placku tak šuk je zaručen, protože o tom nebude moc přemýšlet ;)

22.03.2013, 20:27 |
AR Ale jinak za mě, nevím co tím sledují, udělat z lidí ještě větší kokoty než jsou? Svéprávný člověk s normálním IQ si přece nehodí do košíku shnilé jabka či brambory, když se mě to nelíbí tak jim to tam nechám shnít ;)
Budou odznaky i pro popelare? :)

22.03.2013, 21:16 |
Rudi AR - jde o to vytvořit jakousi komunitu, resp. členství a ty se jistě rádi budou koukat na svý kolegy každej večer v půl osmý na nově a budou tajně doufat, že jednou v tý TV taky budou...
Pockam si az budou davat placky potravinoveho porucika, nebo kapitana ci serzanta. Rad se stanu potravinovym serzantem. Pokud ne, potom si napisu o placku inspektora drogistickeho zbozi. Budu chodit po albertu mezi duchnama a otevirat baleni vlozek a cichat k nim, take budu zkouset zda nas nesidi na velikosti prezervativu a pocitat kolik ctverecku ma jaky toaletni papir. Popripade se zkusim pred regalem vysrat a papir otestovat. Ale to je samozrejme hypoteticke, protoze, jak vsichni vime, inspektor drogeriejeste neni zaveden, tudiz nema svou placku. Moc rad bych si dal placku na celo jako spravny plantaznik.
No nechce se mi moc tridit ovoce a zelenina. Mozna diky tem dementum s plackou na to budou obchody vic dbat a ja nebudu muset byt tak ostrazity.

22.03.2013, 22:32 |
IT-master | Upraveno: 2013-03-22 22:32:49
Když to nechceš třídit, proč tam nakupuješ? Ostatní maj pravdu, aspoň se uvidí, jaký to jsou pitomci.
Když se to někomu nelíbí, proč nejde do ovoce-zelenina/pekařství/řeznictví kde si může koupit čerstvý potraviny. Pokud potřebuje víc věcí zaráz a nepotřebuje zas tak velkej sortiment, tak je tu sklizeno a další farmáčský prodejny.
Jedinnou výmluvu, kterou na to lze říct, avšak nijak platnou je, že nemá čas obíhat krámky a bla bla bla. Tohle je prostě jenom kec potvrzující výše uvedený popis člověka.
Proff: pobavil:D
IT: ono to není nečasem oběhnout, ale věř, že je to všechno cenou, takže nejlépe v marketu mít kvalitní ovoce, zeleninu, ale za cenu skoro zadarmo... Kdo chce, tak si tu kvalitu a rozumnou cenu najde a nebo si připlatí, a ono ač se to nezdá, tak v těch zeleninách/řeznictví/pekařství to bývá nastejno, max. o malinko dražší, ale zase v porovnání kvality bezkonkurenčně vhodnější... Ale cena je cena, ale to je problém těch lidí, ne náš :-)
HIGHTOWER: Tak tak. Kam jsem vkročil (nebo mladá), tak cenově zhruba stejně jako v marketech, něco naopak mírně dražší a něco naopak mírně levnější.
Je pravda, že pečivo třeba ve sklizenu je dražší, ale salám je stejně drahej nebo jenom třeba o korunu dražší, takže to dle mě taková hrůza není. Nehledě na to, když se zajde do klasický pekárny, tak tam to bude zase oscilovat mezi cenou v marketu a cenou ve sklizenu.
Je pravda, že koruna se s korunou sečte a pak to lítá ale i tak si myslim, že ty věci o tolik dražší nejsou.
Samozřejmě, každej to má jinak, to nikomu neberu.
Navíc se na to dá koukat i tak, že, teď sice člověk kupuje levný jídlo ale až bude starej, tak to přeplatí na lécích, což je bohužel většinou pravda:(

23.03.2013, 10:20 |
jok3r To když sme u těch cen tak v HK když dete do kramku Hradecky pekarny tak koupite celej bochnik za 20kc,,, obchodak o 500metru dal ten samej 30 :D a zeleninu kupuju v zelinářství kde maj výběr větší než v supermarketech, všechno krásný, zralý a že by to bylo dražší se říct nedá, to že v obou výše zmíněnejch krámech berou stravenky je jen příjemná tečka
potraviny jsou proste celospolecensky problem No.1 (viz Barta), tak musi lid videt, ze to taky konecne nekdo resi.
Normalne bych asi zpochybnoval ten pocet zadatelu, ale bohuzel mi to prijde verohodne...
Ze bych si objednal 1000 ks placek a rozdaval to k objednavkam? :-D

23.03.2013, 10:51 |
DaveX Ano, placky jsou na hovno, ale vůbec bych nerýpal do televize Nova. Podávají to tak, jak to podávají, s tím se nic neudělá, ale začíná se o tom mluvit a ten obchod, kde byla televize si už nedovolí kvůli zákazníkům v regálech nechávat zhnité a plesnivé ovoce a zeleninu. Další obchody si to postupně uvědomí taky, takže za mě palec nahoru za námět :) to podání je už věc druhá.

23.03.2013, 11:12 |
JP No je pravda, že poslední dobou už člověk musí bejt fakt obezřetnej aby nekoupil sračku. Dřív stačilo nebejt úplně blbej a nekoupit třeba zelený maso, případně nežrat black boxy jako salámy, paštiky, tlačenky, hotový pomazánky a podobný věci. Dneska už je potřeba zkoumat etiketu i u čistýho masa, jestli do něj neni napíchaná voda a stabilizátory, je potřeba číst složení jestli je máslo fakt máslo, nebo rostlinnej tuk s vodou ležící mezi máslama... Už ani mraženou rybu nejde koupit, protože z kilovýho sáčku zbydou na pánvi 4 škvarky o 50g každej... Jako ne že bych potřeboval dementa s n@va placičkou, ale vůbec nechápu jak všechno tohle těm zmrdům prochází aniž by zkrachovali, resp. proč si lidi koupěj tu jejich sračku podruhý když už vědi, že je to sračka. Kdyby to bylo alespoň levnější tak OK, ale ani to často neplatí.
Ja kdyz neco kupuju tak otacim baleni, ctu, zkoumam a nekupuju nic polskyho

23.03.2013, 14:58 |
Tendr blázníš? Polský konzervy jsou nejlepší! :D
btw, kdo co komu cpe? Proč tam teda nakupujete vy chytráci? Si to vypěstujte ne? :D
se mi libi jak vsici rvou ze co je polsky to se nekoupi pac to je hnus ale kurva jak muzete vsichni vedet ze u nas nebo jinde se nedela to same ?
Ja sezeru za rok tolik veci z polska ze bych uz musel umrit podle TV HOVNA a hele jeste ziju a ani nerechtam.

23.03.2013, 16:12 |
AR download: tak ono ani nejde o koňské maso, či nějaké horší potraviny, ale soudruzi na severu zašli už tak daleko že používají posypové sole, jedovaté sračky, zelené maso umyjou a přebalí atd a to už je drobátko silné kafe.
pokud vím,tak zelené a přebalované maso objevili u nás

23.03.2013, 18:22 |
AR je to možný, ale v pl to jeli asi ve větším.
Naposledy mlely ty chciply kusy, misto kafilerie pekne do mlejnku

23.03.2013, 19:34 |
swep | Upraveno: 2013-03-23 19:37:10
ja sem takhle koupil v tesco hrozny, když sem je kupoval tak byly ok, druhý den mi všechny shnily. stejně tak citrony, ty shnily teda za tři dny. jakmile tam je jeden kus plesnivy nebo nahnily, tak ty ostatni už jsou jeté taky, takže ti frajere nepomůže ani vybírat ty dobré. nejvíc nakokot je, když koupíš papriku a ona je shnilá zevnitř = 70kč/kg
jo a edit: taky sem tam koupil goudu, takovou tu co mají na pultu balenou, a byla na tom nálepka s datem spotřeby a pod ní byla uplně ta stejná přesně přelepená s datem spotřeby už 3 dny prošlým :) to sem zjistil až doma, když sem to snědl :) takže ani se neobtěžují to přebalit do nové folie, jen přelepí starou nálepku - thumbs up

23.03.2013, 19:41 |
AR frajere tak když tě to tak sere kupuj jinde? nebo tě snad tesco hlídá a zakazuje kupovat jinde?

23.03.2013, 19:45 |
jp1 je dobře že se o tom mluví a že si na to obchody budou dávat víc pozor, blbý je, že lidi dál nakupujou tam kde se s tímhle setkají, že blbá nova má z toho senazaci, kterou všichni hltaj a ještě to moderuje totálně slizkej chlápek, který ho nesnáším od pohledu a když promluví, tak bych TV nejraději vypnul kamenem.
sám koukám na to co kupuju, čtu co kupuju, kde maj hrůzu, tak už tam nejdu a na TV Nova koukám max na nějakej film a ne na to, čemu říkají zprávy.....

23.03.2013, 19:53 |
swep AR to je všude stejné, možná někde v sobotu na trhu od domácího pěstitele může být kvalita vyšší

23.03.2013, 19:57 |
AR jp1: a v čem budou dávat pozor? max že ty zhniloty vyhážou ještě před tím než to půjde na krám, ale pokud tu plíseň chytnou tak se to pak stejnak rozjede na ostatních kouscích.
swep: tak holt za brákem zahradu a jet vlastní.

23.03.2013, 20:05 |
swep AR že bych si narazil nějakou babču a měl to přímo od zdroje? mít vlastní pole to je práce pokokot, na to není čas
swep: neber to jako rejpání, ale stále tam nakupuješ tedy? A druhá otázka, kolikrát jsi jim řekl, že tam mají hnus a rovnou ukázal, upozornil, stěžoval sis na ten obal s přelepeným datumem? Když přeci nejsem spokojen, tak se ozvu ne? :-)

23.03.2013, 21:30 |
swep HIGHTOWER ano nakupuji v tesco stále, je to pro mne z jistých důvodů nostalgická záležitost, navíc tam většinou seženu to co potřebuji a taky to mám pár kroků do baráku. Máš pravdu, nestěžoval sem si, snědl sem to, jako správný konzument. Tudíž mi nepřísluší soudit. Každopádně víš sám dobře, jak by to dopadlo i kdybych vynalopžil energii a stěžoval si, takhle dostaneš jen zkažené zboží, příště by mohlo být i otrávené.
btw. ty si v takovém případě stěžuješ? dostaneš pak nějakou kompenzaci?

23.03.2013, 21:48 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-23 21:50:24
co ti brání poslat to na ČOIku (pokud to nechceš řešit přímo v Tecku) a s žádostí o svobodném přístupu k informacím žádat sdělení, jak byla věc vyřešena? Možností je hodně, ne jen si stěžovat. A to že tam stále nakupuješ, snad alespoň ty OK věci a ne srajdy, mluví když tak samo o sobě za vše, a takto to má většina lidí - je to blíž, je to "levné" apod.
A říkat: "víš jak by to to dopadlo" - to je jen alibismus... takto bychom to nikam nedotáhli, ani k sametové revoluci, kdyby si každej jen říkal - stejně by to nedopadlo...
Dostaneš zkažené, příště otrávené? Ale, ty brepto :-) Právě naopak, kdo si nechá chc*t na boty, tomu postupem času začnou sr*t na hlavu...
Já nakupuju po cestě dom v Albertu, nějak se mi nestalo, že by tam bylo hnus ovoce/zelenina, sem tam něco omáčknuté, ale nepoškozené, takže se nedá říci, že je to špatné, vyberu si to lepší, ale na plíseň, rozbité apod. jsem zatím nenatrefil, takže nebylo co reklamovat a sýry, maso a tak si hlídám, je vidět, když by bylo datum, štítek přelepený no a jinak spíše kupuji dražší zboží - hlavně tedy sýry, šunku (ta jak nemá min. 90% masa, nekupuju), takže jak říkám, zatím jsem nemusel. Ale kdyby se mi to stalo, ozval bych se, nic to člověka nestojí přeci, stejně tam stále chodíš, takže to máš stejně při cestě, a jestli ti to zabere 5 minut oproti půl dne na WC :-D
Jinak když jsem měl třeba problém s poštou a jejíma (ne)službama, ozval jsem se, řešilo a vyřešilo se to a byl klid... Od pošty za to, že mi nedodali balík do ruky, ale jen na poštu a ani se nesnažili mi to doručit, tak mi dali nějakou kompenzaci, nevím, asi 30,- Kč v tom rozdílu Balík do ruky vs. balík obyč nebo tak nějak to bylo...

23.03.2013, 22:02 |
swep Ano, je to tak, jak píšeš, jsem alibista. To co si napsal je pravda, s tím také souhlasím.
No, upravím to na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci:
[ Link ] Ale i ČOIka lze, pokud by to pod ní nespadalo a nebo právě pro případ, kdy tě jako stěžujícího zákazníka pošle obchodník do háje, tak je to pro ČOIku:
[ Link ] Ale třeba tohle nějak ani nova neřekne, nepropaguje a hraje si sama na spasitele světa...