Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Thermoscan domu

o Navštíveno 1410x o
o 22.03.2013, 10:16 | Zdenek (A)
Potrebuji se podivat termokamerou na muj barak. Nemate tuseni, kde by se dala pujcit kamera? Nebo kdyby to delal nekdo z vas a udelal si vylet ke Karlstejnu, bylo by to asi nejlepsi.

o 22.03.2013, 10:20 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
neveris zene? :-D
o 22.03.2013, 10:37 | kadel21
[ Link ] zkus tohle

Kadel
o 23.03.2013, 06:43 | Zdeny60
Termokameru má můj kolega z práce a před měsícem mi dělal termovizi baráku. POkud nevíš, jak na to a hlavně , jak to vyhodnotit, sám se do tohou nepouštěj. Lepší zaplatit pár kaček někomu, kod ti to pak dokáže jednak interpretovat, ale hlavně kdo ví, jak nastavit TK, aby byly výsledky reprodukovatelný.

Kolega je z Litovle, ale jezdí po celé ČR. Jedno měření 4000 + cesta.Měři pro firmy a má kulatý štempl.
o 23.03.2013, 08:39 | Zdenek (A)
Diky za tipy...
Nekdo dalsi? Treba se najde nekdo, kdo to ma ke me blize...
o 23.03.2013, 11:27 | tappaja
Ja jsem to hledal, dokonce to byla nejaka akce na slevomatu, cena mereni s par fotkama a protokolem byla kolem 1500-2000 Kc, nakonec jsem se na to vykaslal, protoze pokud by ti zjistil uniky nekde ve fasade, tezko bych to ted asi nejak opravoval. Ale pokud mas nejakej viditelnej problem, neco se ti nekde rosi, mas nekde neco evidentne studenyho, tak pak asi jo.
Google mi toho nasel mrak, hledal jsem i pujcovnu, pres to jsem narazil na tyhle sluzby...
o 24.03.2013, 20:22 | mrazik
Doporučuji Hlavní báňská záchranná stanice Praha -
[ Link ] - za mě maximální spokojenost. Nedělají to jen pro peníze a na částce se lze v klidu dohodnout. Mě nešlo o nějaký štempl, takže cena velice příznivá. Stačí zavolat a dohodnout se. Za mě doporučuji.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.