Navštíveno 2335x

21.03.2013, 10:28 |
KFL | Upraveno: 2013-03-21 10:37:18
Napodobím Zdenyho :). Svezl jsem se s tímhle autem, sice jen krátce, ale o to intenzivněji na důvěrně známé trase. Dojmy jsem popsal zde:
[ Link ] Pokud to nechcete číst, je pro mě GS neuvěřitelný zklamání. Nejede to (resp. jede, ale ne dle očekávání), převodovka je na přesdržku a jako celek mi to auto vůbec nedává smysl. To všechno za 2 mega? Nechápu.
EDIT: web mi běží doma na serveru, takže pokud vám to hodí timeout, je to vina routeru, kterej nedává víc než 50 inbound konkurentních spojení ;).
Zdeny aspon hodnotí objektivně a neni nějakej zarytej baworista :)

21.03.2013, 10:41 |
KFL Nismo> :)))))
hezka recenze..
i o tom interieru a hnusnejch cudlikach....o))
nemastny,neslany auto,hlavne,ze budu mit neco jineho,kdyz kazdej jezdi bawem..o))
libi se mi ty redakcni testy,kdyz ti tam redaktor tvrdi,kdyz chcete byt in kupte si lexus nebo infinity...
proc se stale v xkrat vetsich kusech prodavaji bmw,audi ci MB?
pac ty dve vyse zminene znacky jsou nejen hnusne,ale predrazene a interier k zbliti...
jo,mozna jsou spolehlivejsi,ale to je asi vse,jinak tezka bida....
" ty dve vyse zminene znacky jsou nejen hnusne,ale predrazene a interier k zbliti..." - říká baworista :DDDD

21.03.2013, 11:22 |
nome podívejte se na prodeje lexusu a Infinity mimo EU jen tak pro poradek :-)
jinak je pravda ze CVT je naprosto silena vec kterou nechapu jak nekdo muze davat do auta
psalo se to již několikrát a napiši to zase, CZ není pro lexus ani infinity nějak zajimavý trh, proto není vidět žádná reklama, proto se vozidla tady moc dobře neprodavaji, snad tohle auto budu mít pučené na víkend předchozi model jsem byl spokojen....
jeden GS450h Fsport mi ted stoji na dvore
rozhodne nema hnusnej vnitrek a neni spatnej
Infiniti je uplne super, ridil jsme ruzna a jsou vyborny, lepsi nez to okolo
z kategorie SUV jasne vede u mne Infiniti FX37/FX50/FX30d
design a to jak to funguje se mi moc libi, podvozek na FX50 a 390koni je vyborny
ininiti ma jasne navrch nad tema ostatnima
oni i Q7 fl se ridi lip jak X5 e70, ML a GL
treba X6 ma pro mne hezkej design, nevadila by mi, ale da se vybrat lip
X5 ma naprosto hrozny rizeni a je to uplne tupy auto

21.03.2013, 11:40 |
KFL kralik> Vzhled je subjektivní. Zvenčí se mi auto líbí a vevnitř na první pohled dobrý. Ale po pár minutách mě začnou rozčilovat detaily, nedotaženost a lacinost některých věcí.
Z tý megatelevize, z níž všichni uchcávaj, je mi na blití, protože ta grafika na ní je pekelná, ovládání příšerný a je veskrze na dvě věci (cukání navigace a mapy jako v roce 2003 - dneska?).
Palubka a budíky je Mazda 626 a mohl bych pokračovat.
Auto za 2 mega prostě musí působit jinak. Aspoň pro mě.
ta "pc mys" je urcite od MS :-D
ale zase MarkLevinson hraje uzasne
Po dlouhe dobe tady musim zanechat nejaky koment, protoze pan ktery recenzi psal musi brat silne prasky nebo mit velmi zvraceny vkus a nedivil bych se mozne spojitosti se sexualni deviaci...
Tohle auto sem projizdel nekolikrat, stejne jako jeho mensi brasky a je to extrem, naprosta pecka, proste top co clovek muze dostat. O nejake konkurenci z Evropy nemuze byt rec. Pan by se mel zkusit v Audi A7 aby vedel co to znamena utratit x milionu za NIC....
A ze se Lexus nekrade? Hmm...opet velice fundovana informace...

21.03.2013, 14:40 |
KFL Briann> Extrém, pecku a TOP si představuju jinak, sorry. A přesně to píšu v tom článku.
Že pro tebe to TOP pecka extrém je - fajn, nikdo ti to nebere a přeju ti to. Enjoy. Ale nemusíš se kolem sebe ohánět deviantama jen proto, že nemáš jak argumentovat nebo nevíš, co říct.
A ano, Lexus ve statistikách kradených aut nefiguruje za poslední 3 roky nikde. Ale možná MVČR dává jen špatný informace, nevim.
Je to napisane trochu dost zaujate, s niecim musim suhlasit s niecim nie. Ale v kazdom pripade je ta cena za to auto dost prehnana. Komfortom sa ovsem Lexusu BMW nemoze priblizit (ani 3 alebo 5 rada). Mozem porovnavat, pretoze som mal moznost v nich jazdit :-) Pokial je niekto ochotny pustit tolko penazi, tak si moze vybrat napriklad MB CLS benzin alebo diesel (velmi kultivovany) za tie iste peniaze a s velmi dobrym pohodlim, jednotnymi tlacitkami na palubovke, spickovym spracovanim a s normalnymi prevodovkami :-)
Viem, ze z toho bude teraz flame, ale nedalo mi vyjadrit sa.
at je to tak ci onak, docela slusne jsem se u te recenze pobavil, díky ;))
Ano, ale kdyz clovek napise clanek takovym stylem, automaticky musi ocekavat podobnou rekaci, neb takto se nepise ani recenze na Favorita-sorry.
A jaky chces argument? Proste jsi prvni od koho jsem podobnou vec slysel a to dokonce i lide modlici se k BMW reknou ze proste todle je uzasny stroj...
Bohuzel spise to vidim tak, ze pro Tebe je Lexus hnuj a sam si libujes ve starem BMW, Audi a podobnych autech...Mozna to tak neni, ale jinak si uroven recenze nedokazu vysvetlit.

21.03.2013, 14:56 |
KFL schimi> Je to napsaný zaujatě, protože mě to od včerejška nasírá a od rána se bavíme s ostatníma, jak je to auto úplně na ho*no a jak nás to všechny se*e. Že kdyby tam byl normální automat nebo manuál, bylo by to výrazně lepší. A kdyby tam byly lepší čudly vevnitř a lepší displej. A kdyby to jelo tak, jak se na 350 koní sluší a patří. Což prostě 450h nejede, protože ho totálně kurv* ta eCVT převodovka. To auto je nudný, sterilní, bezpohlavní. Žádná radost, žádná emoce, prostě jen nuda. Tečka :).
Že jsem zmínil nákup BMW je jasný, protože BMW mám rád, ale jasně, za 2 mega klidně koupíš super Mercedesa nebo cokoliv jinýho.
Briann> Já mám Lexus rád, nic proti němu nemám. Jen jsem měl asi moc vysoký očekávání od novýho GS, co je na tom? Prostě mi 450h nedává smysl, štve mě na něm spousta věcí, tak jsem to napsal :).
Já jsem v autě nejel, ale pokud opravdu např. display je hrubý a navigace se cuká, tak autora chápu, že za 2M bych byl taktéž znepokojen.
[ Link ] doplni recenzi o zakladni informace jako treba fotky...
Opravdu skarede auto a jeste horsi interier, bych se stydel s tim vyjet ven.

21.03.2013, 15:06 |
KFL 21.03.2013, 14:57 | Briann
Opravdu skarede auto a jeste horsi interier, bych se stydel s tim vyjet ven.
Prosím tě, kolik ti je?
Hele, vzdávám to. Dokud se nenaučíš rozumět psanýmu textu a budeš diskutovat jako 14letej puberťák, kterýmu někdo sáhnul na hračku, tak nějak nemám co říct.

21.03.2013, 16:13 |
Tendr Dudelina: Ty jsi ještě nejel v autě? Odkud jsi? Bych tě mohl někdy svézt :))
KFL: perfektně naspaná recenze. Jen do rána neusnu, za co ty svý 2 mega mám teda utratit? .-)
Souhlasím, že CVT převodovka mě nenadchla ani u SUbaru, takže u Lexuse to bude asi obdoba.
Ale poopravím tě v jedné informaci a to je prodej Lexuse. ANo, Evropa není pro Lexus zemí zaslíbenou. Ale stačí se porozhlédnout po Arábii a můžeš tvrdit opak. BMW tam skoro nepotkáš a Lexus je tma jako u náís BMW. Holt, každé teritorium má svá specifika.
Když jsem před 2 lety zkusmo projíždlě starou GS300 (3 litr,. 181kW s 6°AT) měl jsem z ní veskrze velmi dobrý pocit a hlavně, na co se pamatuji, byl totoální klid v autě a že jsou na cestě nějaké díry? No a co, uvnitř nevíš, že jedeš po rozmlácené cestě. V tomto je opravdu dál, než ze stejné třídy a toho roku 5er od BMW. Nevím, jak ale dnes, nová F10 je nejen hezká, ale je taková i technicky? To nevím, nedokážu to posoudit, rotože jsem v ní nejel, ale po dlouhé době je to BMW, které bych mohl mít doma, co se vzhledu týká.
Lexu je auto na pohodu, rozhodně ne na žádný sport či dravé ježdění, je to pro pány vyššího věku, pro které je primární s minimem úsilí a maxime komfortu dojet z A do B.
Prostě cílová skupina Lexuse GS bude značně odlišná od cílové skupiny např. 5er.