Navštíveno 5936x

20.03.2013, 21:12 |
TROY Je tu někdo zběhlejší?
Typy kde začít pro začátečníky? Fortuna,bet365 atd?
Kolega v práci ted vydělal 150t :-) tak to chci taky zkusit

20.03.2013, 21:21 |
vomy7 Taky jsem to sel zkusit, kdyz mi kamosi rikali, jak vydelali treba 2000 atd. Prohral jsem 950kc (z toho 650 kc, byl bonus, kterej jsem dostal zadarmo) a zjistil sem, ze to nema moc cenu, pokud nejakej sport idealne jen jednu ligu nesledujes opravdu pravidelne a nevenujes se tomu.:) Jinak mam bwin a na sporty bych rekl ze nic moc:). Je tam pomerne malo veci, na ktery se da vsadit oproti treba Tipsportu:)
jo tipsport má širokou nabídku. Zkusil jsem i KajotBet, tam je toho míň a to se mi líbilo, že nevsázím na každou pí*vinu, ale stejně mi ten kredit 300,- vydržel jen 3 měsíce. Něco jsem chytil, ale pak jsem to projel. Asi by ses tomu musel věnovat víc, abys měl šanci na úspěch ....

20.03.2013, 23:44 |
wefa | Upraveno: 2013-03-20 23:44:59
Chce to určitě něco sledovat, trochu se tomu věnovat. Statistiky, tabulky, jednoduše mít přehled, jinak to dobře nevidím. Nejlépe se ze začátku soustředit na konkrétní sport, nejlépe třeba specifikovat na konkrétní ligu. Chce si to vyhranit kapitál a držet pevnou ruku. Štěstí není pořád, proto opravdu něco nastudovat! Není problém měsíčně podle kapitálu 10 a výše.
Já mám raději live sázky a na zápas přímo koukám. Přeci jen pak máš přehled o situaci a možnostech daného týmu.
Z dneška ochutnávka:
[ Link ] , případně určitě sledováná Plzeň v Evropské lize:
[ Link ] Jsou dobré i špatné dny, ale pokud budeš mít rozum a přehled, budeš v plusu...
Já používám SAZKA BET. Je to přehledný i pro začínající.Mě na tom vyhovuje že peníze si můžu vložit nebo do 5000 vybrat normálně na zběrně sazky, což na benzince sem kažkou chvilku.Samozdřejmě jde i posílat na účet.
[ Link ] mě se povedla jednou malá haluz :D
armani - s kursem 50 bych si nadával, že jsem vsadil jenom kilo :-D
Jinak já jsem sázel ze srandy asi předloni, trvalo to tak měsíc a když to odhadnu, tak jsem vsadil tak deset litrů a vyhrál tak třináct - bez jakéhokoliv úsilí. Dá se tím vydělávat dlouhodobě, ale člověk to jednak musí pečlivě sledovat, pak ignorovat city a sázet opravdu podle selského rozumu a hlavně sázet na nějakou ligu, kterou nemají sázkové společnosti tak zmáknutou. Když se staneš expertem na třetí ligu v ženském basketbalu ve Švédsku, tak můžeš bookmakery ochcat a vydělávat :-D (Akorát teda nevím, jestli zrovna tahle je v nabídce :-))

21.03.2013, 10:47 |
Cenda rád bych si vsadil na MGP, ale nikde jsem to nenašel.

21.03.2013, 16:10 |
TROY hm ten sazkabete docela slušný
mr.scully - jo nějak tak vydělal kolega ty prachy - nějaká banánová liga :o)

21.03.2013, 16:14 |
walish | Upraveno: 2013-03-21 16:14:55
TROY: začátečník má vždycky štěstí, takže si založ účet na betclicu, máš tam první sázku za litr zdarma. Tedy, převedeš si tam litr, vsadíš, pokud vyhraješ, peníze jsou tvoje, pokud ti to nevyjde, tak ti ten litr připíšou zpátky na tvůj účet.

21.03.2013, 19:08 |
TROY :D hm bonus mám i na bet365 tak ted babo rad :)
na bet365 nejsem, jenže často to je tak, že si ten bonus,resp. peníze můžeš vybrat až potom,co prosázíš třeba 20ti násobek vkladu s bonusem apod. A jinak si to založ klidně všude :) já mám taky kajot, bwin, tipsport,betclic,bet-at-home ...:) dokonce jsem i v UK na stanjames :)))

21.03.2013, 19:13 |
wefa Na fortuně máš bonus 3000Kč, kdyby náhodou :)
wefa: přečti si, za jakých podmínek si pak ty prachy můžeš vybrat nebo ten bonus vůbec dostaneš ;)

21.03.2013, 21:00 |
TROY :-) betclick a sazka = zkusíme ;)

21.03.2013, 21:23 |
wefa walish: Já to nestudoval, neboť jsem na fortuně už léta. Jen jsem to zahlédl :)

22.03.2013, 22:23 |
TROY kua už musim sázet - chtěl jsem na dány :-)))))) a vono to vyjde

22.03.2013, 23:40 |
vomy7 Jo, to tak je vetsinou, kdyz si clovek rika na koho by vsadil a nevsadi, tak to tak dopadne. Kdyz pak vsadi tak je to v pr... :D

23.03.2013, 16:22 |
relax já jedu na bwinu - spíš jen tak pro zábavu - a spokojenost, dle mě to je všude podobný, jediný co si ohlídat jsou nějaký vstupní bonusy, to se bude lišit a nějakou tu stovku na tom trhnout můžeš
jinak když už se tu "machruje" s tiketama, tak kdo trumfne todle ?
[ Link ] :o)

23.03.2013, 17:43 |
TROY za 15 kč to je malej masakr :)
Tak kdo tu uspesne pokracuje v sazeni?
Muzem z toho udelat tipovaci koutek tady :-)
Tak kdo tu uspesne pokracuje v sazeni?
Muzem z toho udelat tipovaci koutek tady :-)