Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > baterie do mobilu-rada s nabíjením

o Navštíveno 1249x o
o 19.03.2013, 12:37 | Zephyr
kluci chystám se udělat si nabíječku na Li-Pol článek.
Mám k dispozici tuto nabíječku: [ Link ]
Moje úvaha je pustit do článku 5V a 1200mA jak je na štítku origo nabíječky a nabít na 1500mAh . Myslím že by to mělo jít. Co mě trošku odrazuje je přítomnost třetího konektoru s označením "o" . +a- je mi jasné, ale tím o si nejsu jistý. Konkrétně jde o článek BP-4P z N97.
Myslíte že to můžu zkusit?
Třeba Piwoj by mohl poradit ;-) Díky

o 19.03.2013, 13:33 | ACEMajky
neni treti konektor pro ridici elektroniku nabijeni - kdy ji ma treba mobil v sobe

resim baterku kolegoj do navigace, je noname a baterka ma pouze 2 draty a je videt pod folii, ze nabijeci elektroniku ma v sobe baterka
o 19.03.2013, 13:51 | Zephyr
je to možné. Nabíječka má konektory na řízení nabíjení jednotlivých článků. Tak jedině to mrsknout tam.
o 19.03.2013, 13:57 | ACEMajky
To uz nevim...
o 19.03.2013, 14:25 | Zdeny60
Upozorňuji tě jen na fakt, že Umax pro Lipol je pouze 3,60V:-)
Jinak zažiješ ohňové efekty, ale to jistě víš, když se pouštíš do nabíjení LiPolů.

Jak to má řešen akumulátor, to netuším, takže bych raději spoléhal fakt na tu nabíječku.
o 20.03.2013, 06:17 | Zephyr
tak jsem to včera riskl. Bez řídícího konektoru, jen + a -. Nastavil jsem 1,2A / 3,7V a over 1500mAh. Baterka byla celou dobu studená, nezahřála se ani trošku. Po cca 2 hodinách kdy bylo nabito zhruba 760mA nabíječ zahlásil over. Na začátku se nabíjelo 4,2V a 1A a obě hodnoty postupně klesali. V mobilu se baterka ukázala jako plně nabitá, ale po cca 1 hodině aktivního používání jsem byl rád, že mě telefon ráno vzbudil :-/
Jestli se ptáte, proč jsem vymýšlel takovou kravinu, tak na vysvětlení uvedu že baterka byla úplně vybitá a konektor na telefonu je tak vyšmajdaný že v něm nabíječka nedrží. Přes datový kabel by to šlo nabít, ale tím že byla baterka úplně do mrtě a tel byl vyplý, tak po připojení k PC se snažil přihlásit jako úložiště, takže se snažil zapnout, čímž se okamžitě zase vybil....
Děkuju za pozornost :-)
o 20.03.2013, 08:55 | CRK
Děkujeme za relaci :D
Už od včera jsem si říkal, proč vymejšlíš píchárny /čti píčárny, ale nechci tu bejt sprostej/ :D
Neni tam náhodou baterka BP-4L?
Netušim, proč to potřebuješ a jestli je i problém v konektoru tel. ale případně to řeší nabíjecí dock pro baterku - na ebay za 70,- Kč + případně ještě jedna baterka taky za hovno...
o 20.03.2013, 21:11 | Zephyr
jj s tím typem máš pravdu. Je to jen na dojezd. Jak mi dojdou prachy za daňové vyrovnání, tak hned obědnávám HTC Titan .
A ano i v konektoru telefonu je problém. Už má svoje za sebou....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.