Navštíveno 1990x

Chtěl bych použít SIII jako připojovací bod pro internet. Nevíte někdo jak na to? Na pevno přes kabel, ne wifi. Jde mi teda hlavně o to, kde stáhnout drivery do PC. Zkoušel jsem to několikrát a nějak se nedaří :(
Déky

17.03.2013, 22:06 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-17 22:07:06
zkoušel jsi to nastavit podle nápovědy přímo v mobilu?
[ Link ] ? Já mám WIN XP, ale ani jsem to nezkoušel...
Zkoušel, ale vždy se mi zobrazil tel. jen jako disk. Jde o to, že vím jak to nastavit, ale XP chtějí po mě neustále drivery.
a nejde to ani s tím souborem, co to nabízí ke stažení ten tetherxp.inf ?
Zkus ještě v mobilu v Nastavení -> Vývojářské možnosti -> zapnu tu volbu a pak zatrhni Ladění USB, to by mohlo pomoci

17.03.2013, 22:31 |
TROY heh muj denní chleba :DDD
1. samsung kies obsahuje drivery kompletní takže prvně to stáhnout
2. pak by to mělo bejt OK. Pokud ne musíš modem vytočit :) ručně aka at příkaz + vytáčený číslo
Jestli to chápu dobře, tak chceš přes telefon s notasem na internet, já to dělám jednoduše a to tím, že si na telefonu nastavím APčko(wifi), na tu se připojím s notasem a už to jede a nic dalšího nepotřebuješ.

18.03.2013, 00:59 |
Kacko cendler: právě píše, že ne wifi.. přes kabel je to paradoxně mnohem težší, jak vytvoření APčka.
Udělat hot spot přes wifi je jednoduchý jako facka :) Ale bohužel udělat tethering přes USB se mi zatím nepodařilo :) XP tel. vidí jen jako uložiště.

18.03.2013, 07:43 |
JR Na starym SGS jsem nastavoval v jakym ma bejt rezimu (Kies, USB host ...). SGS3 uz tohle nema?
Ja sem to tusim resil tak, ze sem PC pripojil na internet (kdyz je moznost), pak pripojil tel. a on si nasel ovladace sam - pokud si dobre pamatuju (ael davam tomu 75% ze to tak bylo)
Ted to zkousim na W7, v telefonu zaskrtnu sdileni prez usb, ve woknech to pipne a uz to maka. Ale uz jsem mel pred tim nainstalovany kies, takze uz tam jsou potrebny ovladace. V XP by taky mela pomoci instalace kies si myslim.
Mam pocit, ze ve Win7/8 ani kies neni potreba, win ten mobil najdou samy - aspon doma v noutasu kies nemam a na internet se pres kabel v poho pichnu
Tak Kies vyřešil vše :) Připojení během jedné minuty. Všechyn drivery obshaují.