Navštíveno 5230x

17.03.2013, 16:11 |
Losky Ahoj, sháním kontakt na provozovatele myčky IMO v Mladé Boleslavi u Olympie. Nevíte, zda to patří pod obchodní centrum? Žádné kontaktky nemohu sehnat.
Díky
Majitel je ten manik co tam u toho stoji, cca 2 metry kudrnatej krátký hnědý vlasy asi 38 let, vse musíš řešit hned jinak máš smůlu, já uz tam nejezdim maj šílený kartače totálně likvidují lak

17.03.2013, 16:53 |
Losky byl tam jeden starý co myje kola a druhý tak 50. Utrhlo mi to střešní lištu a celou zlámalo. Prý to bylo asi špatně zadělané.

17.03.2013, 17:05 |
Losky tak to se tam zítra stavím. Prodávám auto, vzal jsem to myčky, vylezu ven a lišta od přední kapoty až po zadek vytrhaná. Šel jsem za nima, že tam ta lišta někde zůstala. Stopnul to a přinesl mi ji. Tak jsem si to vyfotil a jel pryč. Prostě bych byl jen rád, když by mi přispěl a když ne, tak ne a koupím ji novou, stojí asi 1200,-

18.03.2013, 13:19 |
Losky nakonec na to kašlu, nemám chuť se tam s někým dohadovat. Kam jezdíš v Boleslavi na myčku?
jestli do toho muzu kecat, tak na vyjezdu na Belou u Peugeotu - je tam nova mycka Dr.Wash, nejvic spokojenej jsem ale vzdycky v kosmonosech v servisnim centru ve skodovce, vsude maji ty textilni kartace, na tmavym aute velkej rozdil na laku proti kartacum, zadny skrabance a zasednuti.
jj ve Škoda centru mají momentálně úplně novou myčku stará byla taky s hadříkama ale tato nová je pecka, dokonce i okolo oken je to čisté, Losky ty jako škodovák bys to měl snad vědět protože tam máš zaměstnaneckou slevu :)

19.03.2013, 06:37 |
Losky Já vím, že tam je. Byl jsem tam asi před dvěma roky. Od tý doby ne. Ale jestli je dobrá, tak to budu řešit tam:)

06.05.2013, 19:47 |
eviz | Upraveno: 2013-05-06 19:49:05
Dobrý den,navštěvuji,teda navštěvoval jsem tuto myčku pravidělně,vždy ok až do včerjška,kdy měl důchodce z obsluhy nesmyslné povídání,že auto je moc špinavé a má plastové kryta prahů atd,že mě nebude mýt,prý by došlo k poškození myčky či nových kartáčů atd.Vlastním Hyundai Santa fe,který má plastové kryty od výroby a autem jsem jel polní cestou k chalupě.Prostě mě jeho jednání docela naštvalo,tak jsem se začel schánět po telefonu na provozovatele této myčky.Vše jsem sehnal,panu provozovateli jsem zavolal a opět jsem od něj místo omluvy dostal politické školení.Jelikož tento pan provozovatel,asi nemá zájem o zákazníky,tak uvadím jeho spojení,třeba když mu zavolá či napíše pár lidček tak "možná"pochopí,že je něco špatně.Tak tady je spojení pan Roman Babický 602669311, roman.babicky@seznam.cz

06.05.2013, 19:53 |
CRK už sem se lek, že zas budu číst klasický PR od majitele myčky, ale tohle je spíš od konkurence :)

06.05.2013, 21:58 |
eviz Bohužel konkurence nejsem a žádnou automyčku nevlastním.Prostě mě jenom naštavalo jednání od majitele až po zaměstnance této myčky.Holt jakej pán takovej krám tady platí na 100%.
A to ses tady regnul jenom proto, abys nam sdelil, ze sis na polnacce zamrdal auto tak, ze te vyhodili z mycky? :) tady bude problem jinde, co? Navic od toho jsou wapky.

07.05.2013, 09:34 |
eviz Problém máš asi ty když hned napadáš
...jmenovitě u mě se špínou na provozovatele myčky neuspěješ - zcela se ztotožňuji s postupem obsluhy, neboť jet po nějakém dobytkovi do myčky, to je jako zajet si rovnou na lak :-(
Nepochopim, že někdo kdo chodí na toto forum a záleží mu na jeho povozu jezdí s autem do kartáčů...

07.05.2013, 11:46 |
AR Vasekkch: takže všichni co tady chodí musí mít takový vztah k vozidlu že by jej nikdy nedali do myčky????
Nevim, ale tohle prostě nepochopim.

07.05.2013, 13:39 |
AR Nepochopíš to že někdo nemá čas půl dne pulírovat auto a proto raději skočí do myčky? Jinak samotné kartáče a jejich dopad na lak sem nikdy nezkoumal, ale mám takový laický pocit že ty gumove cosi, co to myjou těch rýh moc nenadělají (aspon teda myčky kde sem jezdival měly kartáče gumové)
AR: To není o pulírování na půl dne.Ručně umyješ auto během půlhodinky uplně v klidu, navíc v závěru i levněji než v myčce.V Brně u nejmenovanýho prodejce Škodovky maj tak luxusní kartáče, že po 5 ti návštěvách může nový lak vypadat jak na ilustrační fotce:)

08.05.2013, 13:04 |
AR koukám pánové že stále nechápete proč tu myčku ti lidé využívají. Jedna úspora času - několik hodin vs pár minut, a hlavně prostory a voda, nevím jak vy ale já nemám doma dvorek s hadicí kde bych to auto myl a kýblovat to z baráku fakt nehodlám. A ano jsou tu i wapky kde si to myješ sám, ale zase je to pro nějaké jedince práce na což můžou hodit bobana, společně s tím že to pak stejnak musí pulírovat atd...
AR: Ale já to chápu, jen prostě nesouhlasím s tím že to je o hodinách času a o tom jestli doma mám nebo nemám možnost to tak dělat :)Je to jen o vztahu k autu a tom jestli to člověka baví když pak vidí výsledek. Stejně jako u všeho. Prostě jen jak Vasekk naznačoval, tady by se dalo předpokládat že by měla většina lidí k autu vztah mít :)
Lidi vy toho nadelate....
Ja jezdim do mycky 1x za rok vzdy po zime,jinak auto meje matka priroda.
Moje mlady leta kdy jsem auto myl,vysaval,voskoval atd celou nedeli jsou davno za mnou. (stejne do 3 dnu lilo a bylo to v pr...)
Batman: Mas foto jak auto vypada treba po pul roce nemyti?
M.a.R.i : Na první pohled to na tmavších barvách není nic extra viditelnýho. Jen umýt to po takový době je celkem peklo, o clayi kterej se pak napapaá nemluvě :) Před dílnou mám černou MX6 už rok a něco.Zítra vyfotím když si vzpomenu:)
2Mari:Tady mas aktualni foto,letos v myčce nebylo,vloni ani nevim kdy.

Kartace taky nechapu, to je prasarna proste. Ja delam to ze dam jednou za rok auto umyt a navoskovat u profika a pak uz jen jezdim na Agip do wapky, splachnu to za cca 20-30kc, vysusim rucnikem a za 15 minut hotovo. Pokud za to nekomu tech 5 minut navic nestoji a radeji resi polamany anteny, poskrabanej lak a debilni keci "obsluhy", tak to je jeho boj.

08.05.2013, 15:05 |
AR ebeerman: tak snad se dá předpokládat že s leštěnkou člověk do té myčky nepojede, ale většina lidi nemá jen leštěnku ale i spotřebáka kde mu jen stačí že to nemá zajebané bordelem že ;)
Na fotce to nevypada tak zle. Ale je pravda, ze ja jsem pres zimu 4mesice auto nemyl. Protoze si ho meju rucne a nemel jsem v zime moznost. A nechtel jsem zase brousit lak v mycce a nevypadalo auto tak zle. Ale spis je to tim, ze jsem si zvyknul. Po umyti jsem nestacil zirat :)