Navštíveno 1930x

Poraďte prosím nějaké dobré závody aut na PC... trochu jsem potunil pc a chtěl bych zkusit :) Na xboxu jsem trochu hrával NFS Shift a kdysi na PC Colin McRae rally a jinak si nepamatuju :)
Jaké auta hrajete?

16.03.2013, 23:38 |
Datom LFS - Live for Speed

17.03.2013, 00:08 |
vomy7 Colin McRae Dirt 2, zabava na hoodne veceru :)
Já jezdí rFactor protože tam je Brno a hlavně Most. Dá se tam stáhnout řada aut i tratí včetně závodů do vrchu a třeba i severní smyčky.

17.03.2013, 12:54 |
Jozzo Nfsmw

17.03.2013, 12:56 |
Tendr nejvíc je lfs, bez volantu to ale ani nezkoušej, dá se zatáčet i myší, ale není to uplně vono... no prostě k autu patří volant, jestli chceš mačkat čudlíky tak je lepší se na to rovnou vysrat než hrát hry typu mcRae.. páč to nejsou auta ale autodráha :)

17.03.2013, 17:18 |
Woko_O | Upraveno: 2013-03-17 17:18:20
Za mě určitě Race Driver GRID.. Parádní grafika,možnost modu kariera,drifty atd..dobra hra..
LFS a rFactor jsem kdysi jezdil, když jsem měl půjčený volant a moc nebavilo....
GRID je trefa :-) i NFS MW docela baví... pokud víte něco podobného sem s tím :)
Souhlasím s GRID, výborná hra.
kdyby si chtel, mam na prodej volant :)
[ Link ] Jinak GTR2

20.03.2013, 15:03 |
hawai kdybys chtěl volant, taky bych tu měl jeden co se mi válí na skříni
[ Link ]
jestli rally tak jedine trošku postarší ale skvěla hra Richard Burns Rally - možno stáhnout jakékoliv auto spousta setupu aut.. Skvele trate - i z českých rally. Možnost jezdit rally online proti ostatním. Ovšem není to žádná arkáda typu colin..