Navštíveno 2924x

16.03.2013, 17:14 |
Pajk Jde převzít dobírku tak, že se první podívám do balíku a pak zaplatím?

16.03.2013, 17:27 |
CRK ne... už to máš na poště?

16.03.2013, 17:29 |
Pajk Ne ne, ještě jsem ani k této variantě nepřistoupil. A ani nepřistoupím, když to nejde.

16.03.2013, 17:35 |
Pajk No a navíc už to není aktuální. Po odepsání, že si udělám výlet je věc prodaná. :D :D :D Lidi jsou dobré kurvy.

16.03.2013, 17:36 |
CRK máš odkaz?
jo hod sem odkaz objednave ...cim vic tim vic ho to bude stat zmrda

16.03.2013, 19:57 |
Pajk [ Link ] Samozřejmě se to dalo čekat, že to bude podvod vzhledem k ceně, ale nikdy nevíš. Je to jak s autem, když chceš rychle prodat, jdeš s cenou hodně dolů.
Jen pro info. Já mu zkoušel psát z dalších dvou mailů a na ty neodpovídal. Zajímalo mě, co by napsal... jestli je zamluvenej apod. Číslo, který mi dal, je GOčko, kterýmu vyprší platnost ke konci měsíce, pokud ho nedobije. Doklady co mi poslal se neshodovaly se jménem účtu co mi dal. Jinak doklady nebyly v databázi PČR, stejně tak imei telefonu. V inzerátu je napsána Ostrava, ale panáček napsal, že je od pondělka v Praze.
Jinak celou dobu psal slušně, byť celkem vychcaně.
ja mu nabidla jako zenska o 500 vic :-))

16.03.2013, 20:25 |
macek No me jenom udivuje ze v dnešní době někdo muže sežrat takovej špek:-)))
telefon je stale aktualni k prodeji
hehehehehehehheheheeeeee
jo od zensky levou necekaji :-))
...taky jsem mu psal.
tohle je jeho IP: 88.100.65.141 ;-)
jo uz ho objednávám na dobírku :-))))) pan bublegum :-)))

16.03.2013, 20:40 |
CRK IP ukazuje Olomouc
tak pozor zmena pan to chce prodat osobne
pouze osobni predani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedna reakce prodávajícího z aukra věc za 230,- Kč při dotazu, proč mi vyjelo tel. číslo na někoho jiného a do jiné lokality :-):
"Dobrý den,
nevím z jakého důvodu si prověřujete mé telefonní číslo přes internet, když ho k dokončení transakce prakticky nepotřebujete, ale zodpovím Vaši otázku.
Telefonní číslo bylo na prodej na Aukro a já jsem si ho jednodušše koupil. Že předchozí majitel do dnešního dne neby schopen uváděné údaje změnit není můj problém."
Nevím jak kdo, ale i za 230,- Kč mi stojí za to se pokusit zjistit o prodávajícím co nejvíce infa :-) A po tomto vyjasnění se choval prodávající neskutečně mile, asi mu došlo, že nejsem nějaký maňas :-) Jinak prodej toho tel. čísla je pravda, vše zjištěno, takže OK kšeft ;-)

16.03.2013, 20:49 |
Pajk Macku... nikdo špek nesežral, takže si opět svou dementní připomínku nech pro sebe.
No dobrej zmrd. :D
qiuseppe: jak se to zjištuje? Nejsem IT a ani jsem se po tomhle nikdy nepídil, ale pravděpodobně je to důvod, proč mi nepsal na druhý maily že ano. :)
Zobrazit konverzaci
bubblegum60@seznam.cz
Re: Re: Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 22391776 - APPLE IPHONE 5 white 32GB
Dnes 16. 3. 2013, 20:39:59
Komu: Jana.........@seznam.cz
osobně
hm me odepsal na dalsi meil z ty samy moji IP ze je tel volny :-)))))tak nemyslim ,ze pan beha po IP adresach

16.03.2013, 20:54 |
macek Pajk :-)) je brzdí s tema kecama dementni otazky tady mas ty

16.03.2013, 20:54 |
Pajk pepe689: Říkám, borec na to jde celkem chytře... Jsem zvědav, co z něj vyleze tentokrát.

16.03.2013, 20:59 |
Pajk macku.. brzdit nebudu, jseš pro mě idiot... promiň, cítím to tak. Nereaguju teď co píšeš do cizích vláken, ale do mých. Takže mě sem nepiš, nebaví mě připomínky k ničemu nebo nějaká úleva či co. DĚKUJI!
Je to z hlavičky jeho emailu, který mi poslal:
Received: from 141.65.broadband5.iol.cz
(141.65.broadband5.iol.cz [88.100.65.141])
by email.seznam.cz (szn-ebox-4.3.141) with HTTP;
Sat, 16 Mar 2013 20:31:21 +0100 (CET)
From: <bubblegum60@seznam.cz>
Pajk: třeba tady ti to ukáže, kde je IP lokalizovaná
[ Link ] a pak komu patří:
[ Link ]

16.03.2013, 21:15 |
macek | Upraveno: 2013-03-16 21:16:56
Pajk IDIOT ses ty a jeste trouba co si myslel ze koupi telefon za malo:-))) skoda ze jsi to nedotahl do konce:-))) priste opet napis jak si chtel udelat super obchod a misto toho malem nekdo udelal z tebe trumpetu:-)))) ale to nemusel asi:-))

16.03.2013, 21:22 |
CRK IP si najdeš v hlavičce mailu, bejvá to rřeba ve volbě "další" a zbytek najdeš tady, sice to nebejvá nejpřesnější, ale dost věcí mi ukázal přesně
[ Link ]

16.03.2013, 21:49 |
Pajk macku, nechci Ti nic říkat, ale koupil jsem spoustu věcí pod cenou. Od elektroniky po věci na auto atd. Ale o tom se tady nemusím kvůli Tobě rozepisovat vůbec. A věř mi, i telefon koupím pod cenou... asi né o tolik, ale koupím.
Nicméně jsme si vyříkali, co jsme potřebovali a už mě tady neobtěžuj. Opravdu o Tvé příspěvky nestojím.

16.03.2013, 21:50 |
Pajk HT&CRK: Díky! :) Hned jsem menší trumpeta.

16.03.2013, 21:58 |
JP Přesně jako Pajk...

16.03.2013, 22:05 |
macek Pajk to je jedna věc co si koupil nebo ne ale ptat se tak blbe na to jestli muzu něco na dobírku otevřít:-)) jasné bez třeba do potravin a zeptej se jestli třeba ,, dam příklad " můžeš otevřít konzervu jestli to tam bude a pak zaplatíš :-))) proste seš idiot
A podotýkám já jsem té nezačal urazet první takže si vzpomen Kdo a kdy

16.03.2013, 22:09 |
Pekis Dejte mu už banán...chci si tady přečíst normální příspěvky a ne blbosti o tom, jak je každý idiot a jak na potkání zmlátí i Čaka.
Souhlas. Nedovedu pochopit, ze to zadnymu z adminu nevadi. By me zajimalo koho to bavi cist. Na kazdym jinym foru uz by byl zabanovanej.

16.03.2013, 22:30 |
macek -:)) dalsi ovce :-)) panove je mi to fuk vy jste ale uplne mimo a bezte vite kam ?? Me taky neba cist ty vase hovadiny tohle forum bylo dobry tak jeste pred 5 ti lety ale od doby co sem lezou takovy ...... Tak je to hruza

16.03.2013, 22:38 |
Pajk macku já se Ti strašně omlouvám za svůj tydýt dotaz, bohužel jsem nenašel potřebné odpověďi na stránkách ČP, tak jsem otázku napsal sem, protože tady se mi vždycky dostalo odpovědi rychle. A omlouvám se všem, kterým tento dotaz vadil.
A do třetice všeho dobrého, nepiš mi do vláken. Já to nebudu taky dělat.
Dotaz patri do kategorie je prosinec pojedu Praha -Brno je 20cm snehu musim mit zimaky ????
Pokud se logicky clovek zamysli tak si rozumne odpovi sam :-DD

16.03.2013, 22:57 |
macek Pak oka ty se priste nenavazej do me a bude klid. Vime o co jde

16.03.2013, 23:00 |
1kw [ Link ] Lze to udělat i tak, že balíček zaplatíš a před paní na přepážce balíček otevřeš, pokud se obsah nebude shodovat reklamuješ ho a peníze by Ti měli vrátit...

16.03.2013, 23:02 |
macek Peníze ti vrati ale je to na dlouho
furt lepsi jak dratem do oka... ted nevim kdo tady vytah ten pripad s tou konzervou, ten je docela mimo... konzervu zaplatim doma ji otevru, budou tam sračky, tak ji vratim a daj mi keš.... kdezto balicek privezu domu, otevru, bude tam cihla a v ten okamzik uz si muzu tak maximalne leštit mačetu.....

16.03.2013, 23:16 |
Pajk 1kW: Však to jsem měl defakto na mysli. Jestli první zaplatím, na místě se podívám do balíku a řeknu ne a vrátí mi peníze, tak je to ok. Pokud se ale bude táhnout nějaký reklamační řízení, tak na to nemám nervy. Otázkou tedy je, kdy Ti případně vrátí peníze. Jestli hned nebo za x dní. No škoda, že tu nikdo nemá osobní zkušenost.

16.03.2013, 23:22 |
AR a já si říkám proč tohle téma má najednou takovou kupu příspěvků a on zase útočí macek ;) to je jak flash ;)
Existuje tady na fóru vůbec něco jako ban za idiotské chování? Třeba proti někomu (vůůůbec nemyslím nikoho konkrétního), kdo píše do každého tématu, jak se všem směje, každého na potkání zmlátí a to vše píše slohem dítěte s nedokončenou ZŠ? (Pokud se v tom někdo pozná, tak podobnost čistě náhodná).
Pajk - sorry za OT :-) Jinak pro mě je v podobných inzerátech klíčová ne cena, ale kontakt (telefon nebo mail). Pokud je tam telefon typu 111111 nebo 654321, tak to vůbec neřeším.

17.03.2013, 07:39 |
jok3r | Upraveno: 2013-03-17 07:39:31
taky někde bylo že přišla místo mobilu rejže, rozbalil to před paní u přepážky, s vedoucí zavolali policii a ty mohli udelat prikaz k zablokovani platby takze penize vratili hned a pro odesilatele uz si jeli
Myslim, že postačí, když na balíku bude jakakoliv neduha (Což je skoro na každém), malinko promačkly nebo tak něco, pak by nemel byt problém rozbalit před dodanim.
Ad 22:30- zvlastni je, ze ja na tomhle foru funguju uz 13let (ano, uz od pocatku puvodniho autohifi a pak po oddeleni od paii s mekkym tady) a nikdy jsem nevnimal tolik spam urazlivych prispevku co ted, mozna tak pul rok zpatky.
Dementni dotazy (pro nekoho, kazdej nemuze vedet vsechno) tady byly vzdycky, jen nebyl nikdo, resp jsem to nikde nevnimal, kdo by se jich vzdycky chytil jak hovno kosile a rejpal. Vetsina bud poradila nebo neresila.
Mazou se podezrely inzeraty, promazavaj vlakna, ale tohle nikomu nevadi, nerozumim. Muze se nejakej admin vyjadrit?

17.03.2013, 14:00 |
Pajk Mr.Scully: To že někdo neuvede své číslo může mít své důvody. Osobně, když podávám inzerát někde na bazosi nebo sbazaru apod., tak taky radši dávám jen mail. Nicméně o číslo jsem si řekl a proklepl ho viz výše.

17.03.2013, 14:36 |
macek | Upraveno: 2013-03-17 14:37:20
luke_288 ja jsem tu taky tak dlouho hlavne kvuli autohifi ale mas pravdu posledni dobou hooodne urazlivejch prispevku ale at se kazdej panacek taky zamysli nad sebou treba na me byly porad nejaky keci ze prodavam iPhone kterej jsem nasel nebo buhvi co a prave tim to zacalo ja si titiz pamatuju hodne a jen tak nezapominam
Treba tenhle hoch Pajk kteryho vubec neznam a nikdy jsem s nim nic nemel aani jsme si nepsali tak zrovna on me asi pred pul rokek napsal ze sem idiot .Z jakyho duvodu on zacal urazet atd Pak samo ze pride reakce a obrana protoze je toho uz dost vseho a to neni jenom tenhle clovek
Dalsi pan treba co jsem mu prodal bryle tak zacal vsak asi spousta lidi vi o co jde. no samo dalsi panove zacnou rejpat a nevim proc kdyz o tom vedel velky prd tak proc?? Ja nejsem zadne podrazak co dela na nekoho levou tomu panackovi jsem rekl teda ze mu vratim penize ale on ze ne tak teda nechapu proc to o me psal ???a mohly bych napsat dalsi a dalsi
Hodne tech lidi nema s Autohifi nic spolecneho jsou tu asi pro neco jineho:-)) stary jadro fora se nikdy do sebe nenavazelo takze at se nejdriv kazdej zamysli nad sebou a pak neco napise
Ja se spousto lidi tady problem nemam ale ty problemy jsou porad se stejnejmam lidma pomalu
Pajk - jasně, rozumím. Taky nerad uvádím kdekoliv svoje telefonní číslo, bohužel někde je povinné. Ale když někdo uvede číslo vyloženě falešné, jméno má třeba "Sony" a mail je nějaká změť znaků, tak už je jako zloděj jasný.

17.03.2013, 15:13 |
Pajk No jo Mr.Scully, asi to tak je. Smutné ovšem.
Macek: no, je zvlastni, ze u vetsiny tehle urazlivejch threadu jses ty, vsem se smejes, vsichni jsou kostata, nikdo neumi cist, idioti, poserove, vsechny by jsi zmlatil atp atp.
Kdekoliv jinde je to o par vzkazech a je klid, ale jak se do toho zapojis ty, tak jdou to desitky prispevku, ktery vetsinu tech, co sem chodi dlouho nebavi cist.
Me je 30, mam rocniho kluka, spoustu jinych starosti a vetsinu rejpancu (nemyslim konkretne tvych) proste prechazim. Chodim si sem odpocinout. Ty uz taky nejaky deti mas, budes asi i starsi, tak bys mohl mit trochu nadhledu. Misto toho tu pises jak nejakej uhrovitej pubertak co si musi neco dokazovat a prudis.
Muzes mi ted ponadavat, je mi to jedno, proste to tak vidim.
Ted me psal pan KUNDA cituji :ale mohu poslat když pošlete peníze,dám vám klidně doklady jestly nevěříte
---------- Původní zpráva ----------
Tak sem mu odepsala ,ze by se zastavil kolega ktery bude mit sluzbu aby se nelekl policejni uniformy:-DDDDD

17.03.2013, 22:40 |
Pajk By mě zajímalo, kde to sehnal nebo co je to za koníka. Ty doklady nejsou ani v databázi u PČR jako ztracené.
Tohle bych tu nevystavoval. Muzes se dostat do pruseru.
aj FB profil ma jen nema zadny pratele a vypada jak kofolac

17.03.2013, 23:38 |
Pajk Morka? To se dalo čekat.
Nechť admin smaže to foto s OP a ŘP. Taky by to mohlo jít editovat, ale tady jde jen posledni příspěvek. :/
Co se týče dobírky, tak bát se nemusíte. Stačí balík ihned po zaplacení otevřít na poště a pokud tam není to co chcete, tak zavolat PČR a vedoucí pošty. A max do týdne máte peníze zpět, pokud se zadaří tak i ihned(platba lze stornovat ihned). Vlastní zkušenost měsíc stará.
Víc se mi rozepisovat nechce, pokud by byl zájem o víc infa, tak zítra...

18.03.2013, 08:48 |
CRK cr4sh3r: piš
Takže pokud vám přijde dobírka, tak si ji nechat uložit na poště. Vyzvednout, vzít si od ní veškerý doklady o zaplacení. Pak rozbalit ihned na poště, nejlépe k tomu mít svědka. Pokud tam není to co očekáváte, tak jít za vedoucím pošty, ohlásit mu to a ještě k tomu zavolat policii. S policií to sepíšete (nejspíš na služebně), podáte trestní oznámení. Policii je potřeba dodat !všechny! důkazní materiály (inzerát vytištěný, email komunikaci, nick prodávajícího, doklad o zaplacení dobírky). Vedoucí pošty mezitím stopne celou platbu, peníze dá PČR, kteří už jen rozhodnou kdy vám je vrátí (moje zkušenost 5prac. dní). Co pak udělají s tím člověkem už nevím, nechtěl jsem aby mě dále informovali.
Inzerát si vytiskněte ihned při zahájení komunikace, může se stát, že ho prodávající stáhne.
Jo a nechoďte na poštu těsně před zavírací dobou, jinak policie(respektive vedoucí pošty) nestihne stáhnout platbu zpět a platba se odešle.

18.03.2013, 13:52 |
Pajk No a pak že to nejde. :) Sice hromada starostí kolem toho, ale jde to.
Díky za odpověď cr4sh3r!!!
Starostí trocha je, ale než si nechat utýct prachy na který člověk dělá třeba dva dny, tak je lepší ty 3hodiny zabít na policajtech a pěkně to sepsat. Člověk aspoň zjistí, že policajti jsou taky jenom lidi a dá se tady u nás s něma dobře pokecat a snaživí jsou taky dost. Uplně jsem si na ně vytvořil jinej obrázek.
Jen si dejte pozor aby vám policajti neřekli, že to nejde stáhnout, nebo stornovat. To se mi málem totiž stalo, policajt to nevěděl, že to jde. Tak jsem mu řekl, že jsem to četl na netu, atd... Tak šel za nadřízeným, kde si zjistil postup a v ten moment utíkal na poštu pro peníze.
Díky téhle zkušenosti už se fakt nebojím cokoliv objednávat.