Navštíveno 1288x

Zdárek..
Napadá Vás někoho,z řad klempíru jak přirazit dveře ke kastli? Fouká mi tam a není to příjemný..nalepovací těsnění na okna už jsem vyzkoušel..zlepšilo se to ale furt to slyším... Přihnout víc v rámu aby to dosedalo pořádně?

14.03.2013, 21:31 |
AR a kde je ta škvíra? přiohnout rám, poštelovat panty, zámky, přiohnout panty atd. ;)
Jsem z Kostelce kousek od Prahy. Fouká tam asi spíš zepředu těch dveří a to na obou stranách. Auto je totiž po ráně a odnesla to i střecha a kastle která se rovnala.. bohužel dveře se nepovedlo udělat tak aby to bylo srovnatelný s původním stavem a bylo tam ticho tak jak předtím. Jednou už jsem to zkoušel přiohnout ale šlo toblbě a i teď když jsem na rám dveří nalepil těsnění na okna tak to prostě pořád slyšim.. a aby to foukalo kolem čelního skla,který se taky dávalo nový to pochybuju..
Nedělají to třeba stěrače, jak se do nich opírá vzduch?

15.03.2013, 11:57 |
crazyape | Upraveno: 2013-03-15 11:57:34
Mrkni na video, treba pomuze :D
[ Link ]

15.03.2013, 12:28 |
AR crazyape: čteš mi myšlenky, taky sem to tu chtěl hodit ale neměl sem po ruce link ;)
stěrače ne..ty už mám na autě dlouho a před tim to nic takovýho nedělalo. Možná mám ještě podezření na zrcátka,jak proudí vzduch škvírmama a tak..ale furt to jde jakoby od dveří..bohužel to proste nejde zjistit. Nenapadá mě žádná metoda jak to najít..
Nemáš doma kompresor? Že by sis to nasimuloval :)
Jo to mám..ale tak pod tlakem tam ten vzudch dostanu asi vždycky,když to budu mít u toho. Chtělo by to nějakej zabarvenej kouř kterej by byl vidět kdyby procházel do interieru.. :D

15.03.2013, 22:57 |
AR tak zapal cígo a foukej ;)