Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: jsou multifunkci - inkoust

o Navštíveno 1182x o
o 14.03.2013, 07:59 | ACEMajky
Date tip na nejakou multifunkci inkoustovou (tisk tak 50-100 papiru mesicne). Koukal jsem na nejakou HP
[ Link ]
ale pred 2 mesici sem koupil multifunkci Canon(laserovou) a je to katastrofa, po prvni strace nahodne neco dela a vytisk dalsich stran nekdy trva 2-10 minut, tak bych nerad zase narazil.

Diky za tipy, neni nic lepsiho nez zkusenosti, ale treba u toho canonu nikdo nehodnotil, ze by byla pomala, az ted po 2 mesicich

o 14.03.2013, 08:16 | JP
To se asi rozbila ne?:) Já mam nějakou nejlevnější HP multifunkci asi za 1000,- a žádný problémy s ní nemam... Kdyby mi tiskárna 10 minut stávkovala a nebyla přitom rozbitá tak letí z okna a jedu pro jinou:D. Tisknu tak 20-30 papírů měsíčně.
o 14.03.2013, 11:11 | Petura
s laserem mám dost podobný zkušenosti i když tiskárna má na sobě nálepku "quick first print" - což je 2-10min :)
ale zase mám radši Canon než HP, takže bych šel do inkoustu od Canonu
o 14.03.2013, 11:52 | ACEMajky | Upraveno: 2013-03-14 11:54:36
JP - to se lehce rekne, ale jak to vysvetlis nadrizenym, ze chces dalsi prachy na jinou tiskarnu.
infolinka mi rekla, ze je to vlastnost..., ze si tiskarna pravidelne kalibruje
Ingoustovku mam na jine misto...
o 14.03.2013, 14:24 | ACEMajky
Tak sem doporucil koupit toto:
[ Link ]
levnej tisk, nizka cena a v recenzi taky nedopadla spatne:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.