Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Domácí boilies

o Navštíveno 1812x o
o 11.03.2013, 08:25 | C...arlos
Zdravím místní rybaře, našel by se tu někdo kdo má zkušenost s výrobou boilies? Díky

o 11.03.2013, 08:30 | AR
wiki říká že je to nějaké "těsto" na ryby tak pokud jo tak za mých mladých let sme se toho s fotríkem navařili ;) ale jinak co kesam? takový zdatný rybolovec ;)
o 11.03.2013, 08:45 | C...arlos
AR: no ono se to vůbec nezměnilo, taky to vaříš, mícháš a tvaruješ do kuliček :-)

Snad se tu Kesam ukáže, případně i někdo další.

K.
o 11.03.2013, 10:28 | PlusOne
Otec si to doma šmudlá sám, co konkrétně by tě zajímalo? Sice u nich už dlouho nebydlím, ale telefon na něj furt mám :D A když dojedu na návštěvu, poznám, že si otec dělal boilies, protože když se to vaří, tak to neskutečně smrdí...
o 11.03.2013, 10:41 | Luke_288
kolínka se strouhankou a vanilkovým cukrem (snad si to dobře pamatuju) už kaprům nechutnaj? :)
o 11.03.2013, 10:42 | J-T.
Ač nerybář tak mám dobrou radu :-)

Kolega si nemůže vynachválit když tam přidává prošlý protejny / sacharidáky co vyškemrá ve Fitkách...
o 11.03.2013, 11:23 | PlusOne | Upraveno: 2013-03-11 11:32:19
J-T:
Pak ty kapři nemaj bejt přerostlí, híml :D

Jestlis nikdá boilies nedělal, jakože asi ne, tak minimum, co je potřeba, je zužující nástavec na klasickej ruční mlýnek - aby z něj lezl takovej "had", viz. přiložená foto, a tomu černýmu se žlábkama vzadu se říká ROLLBAL, do toho se ten had vloží, a pak se s tím šmrdlá nahoru a dolů, různě se to pootáčí, tím se dělají kuličky. Sehnat se to dá v různých velikostech na různej průměr a počet kulí, nejen takováhle velká kráva.
Pak se kule uvaří - prý stačí cca 3 minuty, než vyplavou, usuší - raději někde, kde je dost místa, nesmějí být nasypané na sobě, aby neplesnivěly, otec si ještě do každé udělá malým vrtáčkem dírku, a je hotovo.

foto k příspěvku  od PlusOne

o 11.03.2013, 13:16 | PlusOne | Upraveno: 2013-03-11 13:17:53
Hezky popsáno je to tu:
[ Link ] .. ty dvě tečky patří k linku, nevím, pročže je to zobrazuje tak, jak je to zobrazuje..
o 11.03.2013, 15:16 | C...arlos
PlusOne: díky, tento článek znám. Šlo mi především o zkušenosti s výrobou, na co si dát pozor, atd. což v tom článku je, ale myslel jsem, že tu třeba někdo přímo boilies motá. Na druhou stránku chápu, že to je know how,ale nějaké rady zkušenějších by se hodily.

Luke: bohužel toto může platit na některých svazovkách. Sportovní rybařina se dostala do závratných výšin.
o 11.03.2013, 16:15 | Luke_288
jo aha, já vždycky rybařil amatérsky
o 12.03.2013, 11:30 | PlusOne
Ty doby, kdy sis na zádech donesl k vodě batoh, pruty, vidličky, kyblík těsta a spacák jsou dávno v prdeli :-)
Dneska je to bivak, skládací postel, stojan, pípáky, bójky, loďka, echolot, tři pytle krmení, dovezeš si to autem až k vodě, tam se vykydneš do skládacího křesla velikosti ušáku, seskládáš svoje karbonové děličky v hodnotě menšího ojetého auta, vyvezeš si svoje doma vařené boilies, a čekáš...ti otrlejší jezdí s celým karavanem, takové to rozdělání ohně a opečení buřtů, případně úlovku, to už se dneska může málokdy...a stojí to za prd.
o 12.03.2013, 11:41 | AR
ty vole, tak to sem rád že sem toho před x lety nechal ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3771 sekund.