Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Veslovací trenažér:)

o Navštíveno 3152x o
o 08.03.2013, 12:17 | Martyn
Mlada stale knoura s rotopedem na hubnuti a zpevneni, ja bych se rad taky obcas protahnul a udrzel v kondici:) veslovaci trenazer na tyhle ucely lepsi imho? Ma nekdo nejake zkusenosti?
Samozrejme Cocept 2 asi top, ale 30 za to fakt nedam..
O level zrejme niz se mi moc libi Kettler Coach, ale porad dost drahe:(
Jeste jsem nasel slusne recezne na Insportline Oxford, ma taky magneticke odpory, loziska na sedle, vychytany pc atd z tech lepsich stroju, ale jak to bude s zivotnosti?
Pripadne kdyby nekdo znal nekoho kdo treba rusi fitko, nebo se mu to vali v krabici ve sklepe:) ale v dobrem stavu, tak neco starsiho bych mozna taky vykousl, stejne mam obavu ze to skonci podobne:D

o 08.03.2013, 12:21 | AR
Z toho jak se na vesláku cvičí a pokud se cvičí správě vyplývá že protáhneš celé tělo od ruk, přes záda, břicho až po nohy. Já taky před nějakou tou dobou vybíral a zůstal nakonec u veslování ;)

Concept 2 je lahoda o tom žádná, za dob školních sem chodil jezdit na to. Domů sem si pak pořídil něco z makra. Taky magnetický, sedák na ložiscích, nosnost snad 160kg, komp co něco změřil a stál bratru 5tis? značku si ale teď z hlavy nevzpomenu :( Jinak hledam sem třeba jete concepty a to byla utopie, vše tak kolem dvacky.
o 08.03.2013, 12:23 | AR
A jedna taková historka z natáčení, občas na hodiny veslování došly korby s fitka hodit machry jak nás roznesou ;) je fakt že na 500m to měli v paži, párkárt škubli a byl konec ;) ale když se dala dála 2km 3km 8km tak to měli korby problém vubec dojet ;)
o 08.03.2013, 12:26 | Martyn | Upraveno: 2013-03-08 12:27:35
No ty starsi concepty se obcas ukazou, ale stale za to chteji jak rikas kolem 20ti, pritom dnes uz stoji novy 29..
Vcera mi utekl Kettler Coach, prodaval pan za 5tis!! Jeste ten den co se inzerat objevil jsem na nej volal, ale uz byl pryc:o(
Ten oxford nevypada uplne zle - [ Link ]
Preci jen nejakou uplne obycejnou jebku zase nechci..
o 08.03.2013, 12:33 | AR
Hele nevím jak seš prostorově formovaný a co vše na tom chceš dělat ;) ale já šel do toho z makra s tím že samo záruka tam byla ;)

btw nakonec jsem si vzpomněl a je to tento: [ Link ] nevím zda přesně tento model ale výrobce i design sedí ;) a za ty prachy to bylo hodně muziky za malo peněz
o 08.03.2013, 12:45 | Bingi
no já mám doma kettler Coach a nesedl jsem na nej ani nepamatuju. Mozná bych jej pustil kdyby byl zájem..
o 08.03.2013, 14:01 | Martyn
No to by bylo super, co by jsi za nej chtel?:)
Akorat koukam ze to k tobe mam 350km..
o 08.03.2013, 15:04 | Bingi
odkud jsi? Do Prahy není problém přivézt. No vidím, že nový stojí pořád cca 18t. Řekněme 11t?
o 08.03.2013, 15:13 | AR
Martyn: nechcu bingimu kazit kšeft ;) ale pokud to nemyslíš nějak závodně tak být tebou jdu do toho co sem ti linknul ja za čtverec ;)
o 11.03.2013, 23:18 | Martyn
Tak jsem koupil coache, ty levne nahrazky ve me nejak nebudily duveru:o) jsem zvedavej jak dlouho mi to vydrzi, je to docela makacka zda se a to jsem si dal jen tak 20 minutek na ozkouseni:D
o 12.03.2013, 21:39 | Bingi
sehnals nekde jety, nebo koupils novy? Ja jen abych vedel jakou to ma cenu..
o 13.03.2013, 16:34 | Martyn
Vzal jsem jety, ale je jak novy - "najeto" 65km:) a hlavne skladaci verze - skoda ze ten tvuj neni skladaci jinak by jsme se domluvili, daval jsem za nej nakonec 11k...
o 13.03.2013, 16:38 | AR
blaaazen ;) stejnak te to prestane bavit ;)
o 13.03.2013, 16:49 | nome
drahej vesak na pradlo
o 14.03.2013, 10:21 | Bingi
mno akorát km se vyresetuji po vyndani baterky:)

díky za info. Jako je to asi nejlepší mezi cyklotrenažerama a eliptickýma atd. Na veslovači zabíráš celým tělem. Akorát já nějak dám vždycky přednost pohybu venku. Tenis, zaběhat si. Každopádně jsi neudělal chybu. At slouží
o 31.05.2013, 12:37 | MajklM
Ahoj, ačkoliv chodím cvičit, moc se v trenažérech nevyznám, takže využiji této diskuse a chtěl bych se zeptat, co si myslíte o tomto trenažeru: [ Link ] Samozřejmě Concept 2 to není, ale pro "pokročilého nováčka" mi přijde fajn. Jak charakteristikou, tak cenově. Co myslíte?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3394 sekund.