Navštíveno 1581x

Nemate nekdo sikovny kontakt na akcni nabidku internetu v Praze? ;)
Vim, ze jsem nedavno nasel reklamni A4 se zajimavejsi nabidkou od nejakeho prostrednika, ale bohuzel jsem to vyhodil a ted by se mi to hodilo :o)
Samozrejme pohrozit vypovedi je taky reseni, ale uz me to nebavi se s nima kazdy rok dohadovat... :)
Diky ;)
koukni se někam ke vchodovým dveřím, určitě tam bude nějaký kontakt a ze zkušeností vím, že se dokážou dostat hodně pod ceny na netu.

05.03.2013, 13:05 |
AR jj normal ofiko prodejce, vesměs máj kontakt někde na dveřích či nástěnce a přez ně. Jinak nebude problém když už smlouvu máš dělat novou?
walish: to jsem se zkoušel dívat, ale nenašel :)
AR: není problém stávající ukončit, stejně jako stávajícímu dlouholetému zákazníkovi dávají 30mbit za cenu aktuálního 50mbitu (tím myslím plnou cenu, ne akční atd), k***y :D

05.03.2013, 13:21 |
AR Pokud to upc nemá jako problém tak ok, ale třeba u netboxu to ty kundy řeší, kdybys ukončil smlouvu a na stejné jméno chtěl založit novou s "výhodným" balíčkem tak se na tebe vyserou :( nehledě na to že jsou schopni ob měsíc zvyšovat tarif a snižovat kvalitu služby :( a při telefonátu na support s otázkou co se dějě že půlka webových stránek nejede se akorát dozvíš že router ausus je mrdka ať si koupím dlink sem měl chuť je nakopat do prdele.
AR: už jsem jim poslal výpověď. Co jsem se předtím bavil s tím zástupcem, tak říkal žádný problém se zrušením a vytvořením nové. Pokud budou mít problém, tak si vezmu internet jinde, je mi to jedno :)

05.03.2013, 14:09 |
AR no pokud máš možnost když tak jít jinam bod pro tebe ;) bohužel u nás jít jinam by znamenal tak leda kyslík či tmob :(
Mě skončila smlouva, tak jsem jim řekl že dám výpověď ( ve snaze dostat slevu) připojili mě na výpovědní oddělení ... A tam mi nabídli 50,- Kč slevu ..... Hajzlíci ... ;-)
El Vita, na tom oddělení musíš prudit dlouho, pak se sleva zvyšuje, naposled se “byl třikrát ptát šéfa“ než jsme se domluvili :-D