Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký notebook?

o Navštíveno 1348x o
o 01.03.2013, 21:07 | HIGHTOWER
Prosím o radu, jaký notebook vybrat, kdy teď mám tento HP Compaq 6715b [ Link ] a už je to s ním hrůza, funguje, ale...
Mám ho asi 6 let, nějak se v tom vůbec neorientuji, takže asi nějaké požadavky:

cena 10.000,- Kč +-
bude sloužit jen na práci - Office, net, sem tam nějaká úprava fotek, videa, ale nic zásadního
budu ho mít jen doma, ale desktop nechci prostě, na "ven" mám tablet
mám teď 15,4", takže min. tolik, klidně více, 15,6", 17"
dobrá velká klávesnice
WIFI (b, g....), LAN (RJ-45), DVD-RW mechanika (jaká verze netuším, klidně zase DVD-RW Dual Layer?), min. 3x USB, HDMI, čtečka pam. karet SD min., mikrofon, výstup na sluchátka

No a mohlo by mít webkameru a dál nevím

WIN netuším, jaké jsou dnes dobré, 7, 8? Ale asi bych raději verzi Pro, ne nějakou obyč verzi. Office 2007 jdou jak na 7, tak i 8? Vůbec netuším :-( K NTB mám připojenou myš, takže ovládání je v pohodě.

RAM min. 4 GB u WIN 7 a nebo 6 GB u WIN 8?, disk je v podstatě jedno, ale tak asi nad 320 GB to jistě bude, co jsem koukal většinou jsou 500 GB :-), grafická karta apod. vůbec netuším, a procesor už vůbec :-(

Opravdu mi bude stačit nějaký NTB za tyhle peníze pro v podstatě administrativní činnost - word, excel, net, zoner photo studio, to je asi tak nějak to, co nejvíce používám, hry nehraju vůbec

Značku také nevím, s HP jsem docela spokojen, nevím jak na tom jsou jiné značky. Barva, váha, vzhled je mi taky celkem jedno...

Děkuji moc za konkrétní podněty, modely

o 02.03.2013, 12:41 | HIGHTOWER
trochu jsem na to koukl okem neznalce, co tento:

[ Link ]

o 02.03.2013, 12:54 | filip146
nebudeš mít ten "starý" na odkup?
o 02.03.2013, 12:57 | crestik | Upraveno: 2013-03-02 13:02:09
ten má pěkný wallpaper 8-)

Jen takový pohled...17tka už je fakt kráva, a i když ti bude stát fakt jen na stole, tak ho stejně budeš chtít občas někam vzít a jen tak do něčeho ho nenarveš.
Já jsem v tomhle amatér, ale co vyžaduju, je vždycky odolnější šasi, matný displej, numerika, možnost zadockovat a fyzický COM port. Prozatím jsem vždycky skončil u lehce jeté "vyšší třídy"

jinak koukám, že máš teďka nižšího bratříčka toho mojeho :-)
[ Link ]
o 02.03.2013, 13:05 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-02 13:07:31
Filip146:
asi bych ho pak odprodal ;-) taky proč si ho nechávat...

crestik:
brát ho asi fakt nebudu, na to mám tablet Asus Transformer Pad TF300TG a ten nosím s sebou stále a do "terénu" plně vyhovuje ;-) Současný nbt jsem s sebou měl naposledy tak 3 roky zpátky...
Lesklý mi vadit nebude, když bude stále doma a lze stínit, numeriku má ten co jsem dal, COM netřeba. Jo, asi jo, když jsem ho kupoval, vyšel na 28.000,- a to jsem ho měl dost na práci, na tahání s sebou a tak, i hry jsem si sem tam zahrál, ale za ty roky hry vyšuměli a už se mi ustálilo, na co PC/NTB používám a navíc v kombinaci ještě Tablet s klávesnicí a chytrej mobil S III mi fakt stačí nějaká ta nižší, ale výkonná řada ;-)
o 02.03.2013, 13:05 | filip146
high- +- cena?
o 02.03.2013, 13:09 | HIGHTOWER
ještě netuším, novej bych chtěl kolem té 10, když ten co jsem sem hodil je 13, tak kolem +- 3-4, fakt netuším? Jinak třeba klávesnice je jako nová, ani jedno písmenko ani trochu nezmizelé, asi rok jsem ho ani nepoužíval, neb jsem měl desktop PC.
o 02.03.2013, 13:14 | filip146
ok dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.