Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kopírování z SD karty na USB ext.disk bez pc?

o Navštíveno 2015x o
o 01.03.2013, 08:29 | Area51
Ahoj vespolek,

nevíte někdo jestli existuje nějaká "krabička" vybavená baterii nebo jen ext.zdrojem do které bych připoji SD kartu a ono by mi to přehrálo na USB HDD? Chystám se na nějaké cesty a nechce se mi tahat notebook a 2x 16GB sd karty jsou přeci jen málo...

Jo jasně existujou databanky s vestavěným diskem, ale proč kupovat to, když už disk mám :-D Díky za postřehy.
A51

o 01.03.2013, 09:31 | muSlim
Pri dnešných cenách kariet, nebude lacnejšie kúpiť nejaké 64-ky navrch? :-)
o 01.03.2013, 10:52 | lukee_cz
jako muSlim, kdyz jedu na delsi dovcu, naberu s sebou hromadu karet. stoji to par korun, pokud nepotrebujes ultrasupermegarychle, vazi to par gramu. doby databanek jsou pro bezne smrtelniky davno pryc
o 01.03.2013, 11:39 | Area51 | Upraveno: 2013-03-01 11:41:32
muslim: No jak se to veme, ona 64GB SDHC(SDXC) taky něco stojí... Potřebuju rychlej zápis kvuli seriovemu snímkování do RAW :)
o 01.03.2013, 17:57 | muSlim
2 Area51: ja Ťa chápem, ale čo si myslíš že bude stáť krabička ktorá vie to čo chceš? Osobne viem len o tých databankách ktoré sa mimochodom predávajú už so vstavaným diskom, cenovo sú tak mimo že za to mám minimálne 3x toto: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.