Navštíveno 3628x

cus uz po 3 reklamuju super slavny repraky VIBE,a momentalne 3 reklamace zacala 29.1. a v papirech je napsano predbezne ukonceni 28.2. mam to chapat ze kdyz zitra prijdu tak mi vratej penize??

28.02.2013, 18:42 |
Směty No ono je to složitější, dle zákona to musí být 3x stejná závada a pak vrátí a nebo pokud je nebudou mít ještě odeslané z opravny, pak můžeš hned chtít peníze. Jelikož je 30 dní na reklamaci v rámci záruky.
no předpokládám, že neřešíme odstoupení od KS pro nějaký počet opakujících se závad, ale pro nedodržení 30 dní pro vyřízení reklamace. 30 dni začíná myslím běžet den po přijetí reklamace, tzn spočítej 30 dni a pokud ti to vychází, že do dnes měla být reklamace vyřízena, můžeš jít nárokovat odstoupeni od KS.
prijato 29.1 predbezne vyrizeni 28.2 to je v tom rekl.listu tak nevim jestli to je podle nich 30 den
29.1. dáno na reklamaci, reklamace běží od 30.1.! takže pokud dobře počítám tak 28.2. byl 30. den reklamace takže tam dneska co nejdříve zajdi a pokud tam repro nemá trvej na vrácení peněz.
poreseno konecne vratili penize,hura hura a do toho jsem v druhym aute na dily nasel orig audi zesik bose,jen ho zapojit:-D
Jen se zeptám jaký máte názor na toto:
25.10.2012 jsem si koupil rifle Levis, dnes je 10.6.2013 a už mají prošoupanou díru na vnitřní straně stehen :-(! Měl jsem předchozí ten samý model a vydržel mi cca 2 roky, a tyhle mají po cca tak 150 dnech nošení díru. Je to normální? Zítra je zajdu reklamovat, ať budou chtít nebo ne, ale tohle prostě není přeci normální ne? Postavu, nohy, prostě stále jsem stejný, takže není důvod, proč by měli být tak brzo prošoupaný. A 1.600,- Kč v podstatě v pr... :-(

10.06.2013, 17:48 |
TROY samo na tě budou zkoušet obnošení :)
Mě trošku udivuje jak šla kvalita čehokoliv do p*
Doma mám cca 10 let starý rifle od vietnamců co držej jak svině a pak cca rok starý quiksilvery a carhartty - bohužel začínaj se trhat apod :(
Mně přijde, že značka nerovná se kvalita. Já doteď kupoval většinou normálka v C&A za pětikilo a nepamatuju, že by mi džíny nevydržely aspoň tři roky. Tak teď nevím, jestli vůbec mám přecházet na dražší značky :-D

10.06.2013, 18:13 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-10 18:15:18
Radši bych si taky koupil za 500, jenže sehnat na mě rifle je něco neskutečného, proběhl jsem už plno prodejen, vyzkoušel tolik riflý, že tam tolik času nestráví ani ženský a sem rád, že mi jsou tyhle, bohužel jediný :-( Nekupuju podle značky, ale podle toho, co vůbec seženu za velikost na mě a střih :-( Když jsem sháněl nové rifle a už jsem měl vyzkoušené ty 751, tak jsem v levisu zkoušel asi 20 různých riflý, střihů, délek, ale prostě všechno o ničem, jen ty jedny... Navíc problém kdekoliv je, že za 2 roky už ten model nedělají, tady ho dělají už asi 6 rokem a tak vím, co chci a nemusím zase lítat po desítkách obchodů a stejně nesehat :-(
Obnošení po 150 dnech nošení jako ať si zkouší, za tu reklamaci nic nedám, ale jak jsem psal, předchozí stejný model, úplně ty samé a vydrželi 2 roky...
když tak poraďte, kde se dají sehnat opravdu dlouhé rifle, ne v pase pro nájemníka, a širší přes stehna, celkově volnější a nebo alespoň strečový/elastický materiál :-( Od země do pasu mám 130 cm a Havlovky fakt nechci :-D
Při neuznání reklamace zkus případně sehnat soudního znalce, není normální aby tohle ty kalhoty nevydržely... I když mrkni na "návod", buhví co tam nakonec bude napsáno.

10.06.2013, 19:20 |
TROY ..... oblíbená fráze - MÓDNÍ
HT: mam stejnej trouble, potrebuju kalhoty 36 dlouhy a v pase 33-34 coz bejva problem. Umi to pepe jeans, replay, bugatti.
proste platis strih a nasivku. me vzdycky gate vydrzi stejne dlouho, at stoji 500, nebo 2.500,-
nenadelas nic

10.06.2013, 22:25 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-10 22:27:32
no, pepe jsem byl, ale když už délka, tak zase úzké střihy přes stehna, Levis 751 je jistota, navíc je dělají stále. Ale po tom, jak dopadly tyto, tak budu zkoušet hledat jinde, protože tohle je fakt moc :-( Občas sem sehnal i v kenvelo, ale to byla náhoda a vždycky jinačí a mě to fakt nebaví vyzkoušet 50 kalhot a bejt rád že mi jedny jsou... Navíc ty 751 nemohou být ani klasické 100% bavlněné, ty mi taky nebyly, jen ty s tím 1% elastenu. Závidím lidem, že si mohou vybírat oblečení, boty, já jsem vděčný vždy alespoň za něco...
Tyto jsou první, co po 7 měs. jsou v pasti... jinak všechny předchozí kolem těch 2 let vydrželi v pohodě a navíc ty první 751 vydrželi 2 roky, mi neříkej, že najednou začali dělat shit a vydrží jen 1/3... to ať jdou do pr....

11.06.2013, 03:25 |
Tendr Já to řešim tak, že střih co mi sedne a po čase se prodře, většinou na kolenou, si prostě nechám u kámošky ušít. Vyjde to sice na dvojku, ale mám přesně to co mi sedí. Navíc si vyberu barvu rifloviny, tvar kapes, atd.
hlavně prát rifle bez aviváže, neprodřou se tak rychle
Highty: co něco na míru? To by nemuselo být o tolik dražší, ne?
otuzuj se a nos kratasy celorocne :-D

11.06.2013, 12:02 |
CRK jestli máš silnější stehna, tak se nediv, od tý doby, co sem na stehnech přibral (samozřejmě čistá svalovina :D), tak mi vydržej kalhoty třikrát kratší dobu, protože jsou mnohem víc namáhaný...

11.06.2013, 12:08 |
AR a nebo jestli ti porostly koule ci bimbas ;) to se pak taky hned prodre ;)
Tvl., dneska jsem nasranej neskutečně! 2 balíky z pošty, první poslali něco jiného, prej se to nedělá, hlavně že to na netu nabízejí, takže budu muset poslat zpátky a čekat na prachy, druhý poslali 1 věc ze 2, úplně jinou než jsem si objednal, je to přes voucher, takže to bude ještě zajímavé, a to už se jednou vymlouvali, že to pokazila pošta. No co, když tak si udělám výlet do Železného Brodu. Tak nahov... balíky mi nepřišly nikdy, a dneska jsem si to vybral, hnedka 2 najednou :-(
neuvěřitelné, tak smůla pokračuje, 2 objednávky se ztratili, respektive je zapomněli poslat, kdybych se nepřipomněl, tak to vyšumí, ta moje reklamace nedodané správné objednávky se už zase táhne skoro týden a nějaký výsledek zatím jen kecy po mailu, tvl., asi to bude chtít osobní návštěvy. Co se to děje, nechápu :-(
no a abych to zakončil, dnes balíček, jedno zboží se trefili alespoň typem, barva ale jiná, no a druhý zase poslali něco jiného. To fakt nemá cenu, už jsem jim napsal, jak jsou neschopný a že je všude budu mooooooooc doporučovat! :-( Větší neschopnost, demenci a ani nevím jak to vše nazvat, nezažil... by mě zajímalo, jak vůbec mohou fungovat, mi snad přijde, že je to jen pračka na prachy, neb jim ani náhodou nemůže sedět sklad, objednávky, prostě nic...