Navštíveno 2052x

Ahojte..Potřeboval bych pomoc od někoho kdo bydlí,žije,sem tam projíždí apod. v Hradci Králové,Dobrušce nebo v Pohoří u Dobrušky (nejlépe) ..o co mi jde.
Na jednom nejmenovaném foru jsem narazil na člověka který dělál lepení folii na části aut a tak kolem. Zeptal jsem se ho jestli by mi nepolepil pár věci do interiéru. Člověk v klidu souhlasil,bavil se. Tak řikám fajn..v autě jsem to sundal,nafotil a poslal na adresu kterou mi sdělil. Po dvou dnech co jsem balík sledoval si ho někdo vyzvedl na uvedené adrese.. Přišlo mi pár mailů s fotkama o průběhu práce,všechno v klidu, líbilo se mi to.. Po tejdnu a půl jsem se ho zeptal jak to vypadá s odesláním ke mě domu. Říkal jen že toho má moc že to do čtvrtka dolepí,pošle foto a pošle to ke mě.. řikám fajn,je mi to jedno,dá se jezdit bez toho to vydržím..Jenže něco v podobným smyslu napsal už asi 4x. Nyní to má doma asi měsíc a pár dní. Momentálně už ani nekomunikuje..jak přes mail tak na foru. To že můj interiér je někde v jiným autě nebo někde prodanej už asi nezachráním..nevím co se stalo,nevim proč nekominkuje,nevím nic. Chci poprosit někoho z tohohle kraje,zda by byl tak ochotný a dojel na jeho adresu,zjistil jestli tam vůbec ten člověk žije a popřípadě vyzvednul můj interiér a poslal na moji adresu. Mám to tam asi 150 km.. Už sem tam chtěl jet,ale byla ta sněhová kalamita a chci to zkusit touhle cestou. Později to nahlásim na PČR i když nic nevymslí..
Tohle jednání mě absolutně sere!
Našel by se tu někdo ochotný a domluvil by se se mnou? Díky za jakoukoli pomoc..
Pokud by se někdo našel, pomohl by i mě - mám stejnou zkušenost se stejným člověkem, jako kolega Woko. Nechci, aby za mě něco vyřizoval, jde mi jen o to, než se tam rozjedu, zjistit, jestli je dotyčný na dané adrese opravdu k zastižení.
nemá náhodou i tónování skel?pokud jo ma inzerát na netu---bazos tušim...

26.02.2013, 23:21 |
Romca55 | Upraveno: 2013-02-26 23:23:20
má tam tel číslo

27.02.2013, 08:27 |
PlusOne | Upraveno: 2013-02-27 08:34:10
Odkaz na ten inzerát?
Podle PSČ jsem ho nenašel - 51801. Jméno Martin Vlach, nick "carbonfolie", mail davly@seznam.cz .
EDIT:
OVŠEM!!
Podle mailu jsem našel na Bazoši jeho inzerát:
[ Link ] Tam to telefonní číslo opravdu má.
Romca55: Dík za tip ;)
Volané číslo je mimo provoz.
asi není problém , jsem z častolovic
najdi si na mapě
pokud se neozve nikdo ,kdo to má blíž
tak pls. nějaký odkaz kde to nabízel
na jakém foru atd.
a zkusím se tam otočit
Ahoj hale bud se bavime o jinem cloveku coz pochybuju..ja na neho mam jine tel coslo a to funguje...Pred par tydny jsem se zajimal o zatmaveni oken a on mi ho nabizel a prave i s tim polepenim veci karbonem..Chcete cislo??
Midi34:
[ Link ] Je tam komplet komunikace moje i Wokova.
Romca55:
Pokud se opravdu jedná o tutéž osobu, pak samozřejmě kontakt chci - dám přednost tomu se s ním domluvit, než tam někoho hnát, nebo to řešit přes PČR. Problém je, že on prostě nekomunikuje...
o.k.
no problem
napište mi co přesně chcete
- zda jen ověřit že ten člověk existuje
nebo něco víc

27.02.2013, 21:22 |
PlusOne | Upraveno: 2013-02-27 21:23:21
Existence je celkem jistá, dokonce vím, jak vypadá :-)
Jde o to, proč nekomunikuje, jestli se zdržuje na dané adrese, a jestli hodlá ty věci, které nám zadržuje, někdy poslat.

Jinak to vypadá, že v sobotu by se tam někdo otočil (kontakt přes VWC), tak klidně počkej do neděle, určitě dám vědět, jak to dopadlo...
o.k.
víkend mám pracovní
takže po neděli
není problém
605 775 911 bud je to schoda a dela to tam vic lidi nebo je to on...
tak Rychnov mám blíž , zkuste zjístit ještě něco a v Rychnově by nemusel být problém
To v tom Rychnově není on.
Kolega z VW Clubu se tam otočil, moje věci si vzal k sobě (na základě telefonického rozhovoru s panem Vlachem), a v pondělí mi je pošle.
Pro mě je teda záležitost uzavřená.
Midimu velké díky za ochotu!