Navštíveno 4832x

Máte někdo nápad, kde v Brně či okolí půjčit auto/dodávku/mikrobus pro 9 lidí? Radši bych pro 10, ale to už snad sni není.
Podmínky
- dobrá cena bez počtu najetých km
- cesta bude do zahraničí / chorvatsko/ 7 dní
- výbava, stačí klima s rádiem
- řidičák B
- aby to mělo ještě nějaký zavazadelní prostor
Je to reálný?
Napadá mě půjčit si Transita z Carentu, ale cenovka bude nesmysl.

24.02.2013, 17:23 |
Nora na auto pro 10+ lidí už musíš mít řidičák na autobus, techograf, povinné přestávky atd :D
do autoškoly jsi nechodil??
Tak tak, jak pise Nora.
Hlavne s Bckem nesmis mit v aute vic jak 7 lidi celkove tusim :)

24.02.2013, 17:40 |
Tendr 9 je max ne? To má každej transit apod... Proč by to mělo 9 míst k sezení, kdyby tam mohlo jet jen 7 lidí? :))
Tendr: jo jasny, 9 lidi to je :)

24.02.2013, 17:43 |
JR Pujcovny na tejden bude nesmysl. Lepsi jet dvema autama.
Tak jak jsem si to myslel, cena nesmysl...

my jsme si pujcili v ostrave transita na 9 dnu za 8 tisic, vyslo to ve vysledku uplne stejne, jak kdybychom jeli dvemi auty.
Pozor, pokud ma auto na vysku vic nez 190cm, platis v chorvatsku jednou tak drahe mytne a to se uz docela projevi.
Nora, nechodil právě.
U tech 9ti místných píší B, výšku si pohlídám, díky Miky.
No, když spočítám náklady na 2 auta (v tom druhým autě 5 lidí umře), tak to vychází cca stejně plus mínus. A radši bych jel jedním velkým autem.
Mám nabídku na 8 dní za -11 500kč a limit 2400km, což je tak akorát.
Ja bych se spis optal nejakych znamych atp :)
A dal ty penize - trebas 50% alespon jim :)
AllInOne: Zítra ti sem hodím info.. Možná bych mohl Transita za lepší cenu..
Rozhodil jsem sítě...:-)
Collin, díky!
při stěhování jsem si půjčoval Iveco Daily Max tady a spokojenost, mají i mikrobusy, tak se mrkni, do ciziny nebyl problém, navíc km neomezené ;-)
[ Link ]
Miky_CZ
Hele, kde si se dočetl o té výšce toho auta? On snad žádnej mikrobus nemá méně jak 1,9m na výšku:-)
Hlavně se vyvaruj autopůjčovně Rentík www.autopujcovnarentik.cz, to jsou takoví zmrdi, že větších snad není.
Po telefonu všechno o.k., byl jsem ujištěn že je to bez omezení km a byli jsme domluvili na čas převzetí, tak tam dojedu, na blba čekám asi půl hodiny a při podpisu smlouvy vidím, že je omezení 1 000 km/den, tak se ptám co to jako znamená, že potřebuju jet 1 200 km a on, že mají omezení.
Všude mají reklamu, jak je půjčovné bez omezení, do telefonu mi to bylo potvrzeno a stejně ve smlouvě omezení bylo.
Ale největší pecka byla, jak volal šéfovi a ten mu řekl, že jestli se mi to nelíbí, tak ať jdu jinam.
Samozřejmě jsem se na ně vykašlal a půjčil si dodávku od známého a vyšlo to jen na jednu pořádnou večeři.
Slíbil jsem jim, že budou mít na netu super reklamu, tak plním svůj slib.
jet půjčeným tranzitem vyjde levněji než dvěma vlastními osobáky? asi neumím počítat
Kamil07
Kamarád mě taky od nich odrazoval, tak na tom ais fakt něco bude
Mazety
Ač se tomu nechce věřit, tak to při tom nájezdu vyjde na cca stejně - pokud se neplatí kilometrovný

25.02.2013, 10:49 |
Hanes z tohoto důvodu jsem si před dvěma lety koupil devítimísného jumpera a mám to vyřešený odjel jsem s ním dvě dovolené v šesti lidech a naprosto v pohodě, kamarádům ho i půjčuju,ale spíš přemýslím že bych ho prodal, čekáme rodinu a na dovolenou se jen tak nepojede.
Jinak počítej že takový auto papká cca 8-11L na 100km, dost projedeš, když by to bylo půjčený od známého jen za pár kaček tak se to asi vyplatí, dát 8tis za půjčení a ještě projet naftu to nevim zda se vyplatí.
Je zas pravda že stačí dva řidiči a odvezeš plný auto lidí bez větších zastávek až na místo a v minibusu je větší sranda.
nedocetl, zjistil jsem to az na mytne brane, jinak to mas tereba tady
[ Link ] vehicle category, do jednicky patri dodavky mensi nez 190cm, druha kategorie dodavky nad 190cm
Kamil07: To je zvláštní, od Rentíka jsem si pujčoval několikrát a vždy bez problému. Nicméně jednou jsem chtěl auto a neměli, doporučili mi autopujčovnu golem
[ Link ] a už jsme u nich zůstal. Maj novější auta, opravdu bez omezení km, zahraničí není problém. Složíš 10 000Kč kauci a jedeš. Jediný co tak si pořádně zkontroluj auto při převzetí, nech si do protokolu zapsat všechno co najdeš atd... No prostě klasika :)
A51
AllInOne: Borec dnes néní v práci.. Tak zítra ti napíšu info..
Díky...situace se trošku změnila, teoreticky by stačila dodávka pro 6 lidí, ale to je asi cenově stejné jako pro 9 lidí.
Nejnižší nabídku mám na 10 300 Kč na 8 dní bez limitu km.

26.02.2013, 06:45 |
Drtič Tak sedmicku ti mozu pujcit i ja. Galaxy 1.9 PD rok 2001. Jsem od tebe cca sto km.
AllInOne: Tak za 10 000 kč bych dokázal možná i mín.. Kdy ho potřebuješ? Rádio klimu mají všechny..
Drtič, posílám email
collin - termín 21.večer a 28.sobota budu zpět, ale ještě ladíme alternativu jednu
Drtič, posílám email
collin - termín 21.večer a 28.sobota budu zpět, ale ještě ladíme alternativu jednu, díky

26.08.2014, 17:40 |
jedla Otevru tohle tema se stejnym dotazem-nevi nekdo nema moznost pujceni auta pro 7 lidi za cenu lepsi nez pujcovny na 8 dni?nejlevnejsi vychazi na cca 11500 a to uz muzeme jet busem kdyz pripoctu naftu.jedna se o cestu do Holandska,dve auta nejdou kvuli poctu ridicu,diky