Navštíveno 2359x

Zabavam sa myslienkou na nove auto, velky kombik, benzin cca 180-200ps, automat, xenon atd...
cena okolo 25-30k€ kandidati:
nove Mondeo - auto poznam, trocha sa bojim automatu
nove SuperB - nepoznam, netusim
Jahreswagen E-cko, 1,8T
Jahreswagen A6 2,0T, pripadne 2,8fsi-jediny 6valec vo vybere to je ale skor okolo 33k€ poznam len s 3,0TDI
BMW pre debilne umiestnenie repro neprichadza do uvahy
pre autohifi je dobra A6, tam je vsetko vyskumane: stredaky do palubovky, stredobasy v dverach aj napojenie OEM na bitOne....
vo w211 ide tiez spravit vsetko, viac roboty s palubovkou
mondeo viem rozobrat komplet, napojenie na oem nie je mozne :(
superB - robil niekto?
to uz je fakt uchylacina vyberat auto podla toho, ako sa v nom da robit hudba :D :D
Mam sem tam sluzobaka novy Superb a vcelku pohodlne auticko ... ale origos hudba otras :D :D
tommy: a to ani nevies ako slintam na viano, tam by sa mi relativne alhko splnil ne-DIN sen o 12-kach stredoch na palubovke a 18kach stredobasoch ................... len maju akurat V6 3,5L benzin.... mestro 16L/100km co je naprd
Inak i ja keď budem kupovať auto, časom , tak sa budem rozhodovať o tom, ako sa bude dať riešiť hudba. Také superB by som si vedel predstaviť.
noclue: Viano AMG robil nedavno Gabo, tak ti vie pripadne dat info + fotky. Jedine co tam bol problem bola ta origos headunit a dat to dokopy so stropnym monitorom + cuvacou kamerou + odblokovanie obrazu za jazdy :D :D
Musím smeknout před tím že i v dnešní nepříliš veselé době se stále najdou nadšenci kteří jsou ochotni investovat spoustu peněž,ještě větší spoustu času a úsilí aby dosáhli fajn zvuku ve vozidle které (a u tohoto výběru obzvlášť) můžou kderýkoliv den již nikdy nenajít na místě kde ho předtím zaparkovali..

26.02.2013, 12:55 |
AR jj Klobouk dolů ;)
parkujem v strazenej garazi pod domom, auta su od mini cez suvcka, 3xx A5 5xx, x5 az po aston martin 2ks vintage. Cize auto by tam nekricalo... do prace chodim peso ale aj drobna zastavka na pumpe moze byt osudna
A co tak Touran alebo novy Sharan? Palubovky siroke, hlboke, takze sa tam zmesti 12ka stredak a do dveri aj 18ka stredobas :)
Touran je super a ak výde i nový cross, tak to by bola penda! V robote mám VW CaDY a je v ňom brutal miesta či vo dverách tak i na palubke. Dokonca pod sedačkami v predu je miesta i na 12"
bude S-max, este aktualny model, nechce sa mi cakat do 2014 na novy

28.03.2013, 15:41 |
lukee_cz | Upraveno: 2013-03-28 15:45:13
noclue: mel si hned na zacatku napsat, ze prvne resis jen muziku a model je ti jedno i mimo vyber. Za mne S-Max asi nej auto na muziku...libi se mi, ze nemusis resit nic mimo palubku :D
A uz se tesim na fotky podobne tem Viktorovim :)
[ Link ] [ Link ]
ja tam dam len 12mu na palubovku, este je otazka ci o sklo alebo naklonene, miesta je tam kopa
lukee: nemas fotky miesta pod palubovkou a pod sedackami?
ale notak, byl bys snad jediny s Smaxem co tam nema vsechno :)
[ Link ] co by te mohlo zajimat z interieru max tady, ale do takovych staveb se predpokladam poustet nebudes :)
[ Link ] [ Link ]
lukee: vzhladom na to, ze bude nova, tak jedna 12mu illu s peknou mriezkou sa tam pohodlne zmesti a bude vyzerat ako oem, takisto malu 3004 illu vysku tam decentne zamaskujem v rohu, ale 18wu illu (skoro 19cm priemer a 10cm hlbka) tam pekne nedam... takisto tych cca 14L objemu na ozvucnice tam pojde tazko....