Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: reklama - virální reklama

o Navštíveno 1180x o
o 24.02.2013, 10:00 | CRK | Upraveno: 2013-02-24 10:05:05
mám nějakej nápad a samozřejmě ho potřebuju nějak zviditelnit a samozřejmě, co nejlevnějš :) má někdo nějaký zkušenosti, nápady? viděl sem nějakou akční nabídku od google na sadu inzerce za 600,- má to cenu? co youtube? Má to smysl, chtěj za to nějaký peníze, vyplatí se to? Předem díky za nějaký nápady.

o 24.02.2013, 11:16 | HIGHTOWER
záleží jak moc lidí chceš oslovit, jakou skupinu oslovit (věk, vzdělání, finanční), lokalitu (celá ČR, jen nějaké místo). Dle mě dneska asi FB, YT, i ten google, když vidím, jak se zobrazují reklamy třeba tady na AHC apod.
o 24.02.2013, 11:19 | hanx
Facebook je zadarmo. Ale musí se to umět.
o 24.02.2013, 11:28 | CRK
nechci sem dávat detaily, ale celou čr a fb se chci vyhnout, pokud možno... asi si na youtube nemůžu dát video, kde budou napsaný moje stránky? Ještě sem to moc nezkoumal a na základní dotaz mi to hlavně vyhazuje reklamu na youtube od google.... Myslel sem dát třeba prezentaci nějakýho výrobku, formou recenze a někam připsat stránky, ale hlavně by mě zajímala cena, jestli to už někdo dělal?
o 24.02.2013, 11:28 | CRK
hanx: neumí, nemá rád
o 24.02.2013, 11:59 | Kamil
CRK - Ač Facebook nemám rád, tak na propagaci funguje dokonale právě díky "Likes". Tomu bych se určitě nevyhýbal.
o 24.02.2013, 12:00 | hanx
Tak to je fakt hodně škoda, protože FB je v tomhle nejsilnější nástroj když se s tím dobře pracuje. Samozřejmě jak pro jakou skupinu. Ale jinak se tu fakt těžko radí. Jako HT - pořádně si definuj cílovou skupinu a teprv potom si promysli jaké kanály použiješ. Možností je spousta, ptal ses na nejlevnější a to je facebook. Vše ostatní je spojené s něčím jiným.

Jako základ jsou přehledné a účinné www stránky, napsané někým kdo rozumí, pokud nemáš o marketingu potuchy, doporučuju od nějakýho profíka nechat napsat texty. Samotná inzerce kdekoliv nestačí, protože ta inzerce musí na něco odkazovat.

Opravdu těžko se radí když vůbec nevím o co jde.
o 24.02.2013, 12:02 | HIGHTOWER
CRK: na YT podle mě když si tam nahraješ video s nějakou prezentací výrobku, s uvedením stránek a tak, tak to už berou jako reklamu a chtějí za to něco? Normálka bych to tam nahrál a max. ti to smažou a nebo napíšou nějaké podmínky, ale dle mě nic takového... Pokud myslíš klasiku svoje video, ne nějaké, co se zobrazuje kolem jiných přehrávaných...
o 24.02.2013, 12:02 | darkbug
za 600 si zajdi s pani na nejakou peknou veceri a vyser se na to.
o 24.02.2013, 12:09 | CRK
oslovit chci: muž, 18-50, zájmy elektronika, gsm technologie
stránky budou profi, to není problém
reklamou sem se dřív živil, ale spíš tištěná jako letáky, katalogy apod. takže tohle nemám nastudovaný...
nejvíc mně zajímá youtube, ale moc sem se toho na jejich stránkách nedočet a cenu už vůbec ne... a tím nemám na mysli, že se před nějakým videem zobrazí moje reklamní video a nebo nějakej banner na stránkách. Myslel sem, že bych měl nějakej svůj kanál, tam videa věci a v popisu po by byly napsaný moje stránky. Samozřejmě jim můžu napsat a zjistit, ale pokud už někdo dělal, tak mi může dát info, jestli to má vůbec smysl, jaký to má úskalý opod.
o 24.02.2013, 12:17 | CRK | Upraveno: 2013-02-24 12:17:54
třeba takhle nějak, udělám reklamu na hrnec a dole v popisu budou moje stránky...
.

foto k příspěvku  od CRK

o 24.02.2013, 12:18 | hanx
Pokud jsi autorem obsahu který ve videu je a není nijak "explicitní" tak si tam můžeš nahrát co chceš. Tak jak to píšeš to můžeš dělat v pohodě. Důležitý je, jak s těmi videi potom naložíš a jakou budou mít videa kvalitu. Nicméně tohle je taky dobrá cesta. BTW když už vytváříš kanál, nezapomeň na dobrou grafiku samotného Youtube kanálu.
o 24.02.2013, 12:19 | CRK
jinak tohle musí bejt frajer...
Autor Milan Buričin
Jsem výhradním vlastníkem autorských práv.
Nahráno v domácím studiu.

originál video pro pobavení:
[ Link ]
o 24.02.2013, 12:22 | CRK
hanx: už si to dělal, platí se to?
o 24.02.2013, 12:34 | hanx
Nedělal jsem to, ale začínám to taky teď řešit a aktuálně do měsíce to budu dělat taky. Jinak nevím na co se ptáš jestli se platí. Víc lepších a konkrétních informací bohužel teď nemám.
o 24.02.2013, 12:43 | CRK
jestli jim musim zaplatit, když tam dám ty www stránky... jinak samozřejmě nějakej kanál, kde si budu moct udělat reklamu a svůj design asi bude drahej...
o 24.02.2013, 16:22 | tappaja
To je ten borec, co nahral cirkularkovou hitovku, ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3293 sekund.