Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výměna skla v brýlích Oakley

o Navštíveno 3437x o
o 23.02.2013, 13:10 | TROY
Bohužel Seika byly tvrdší jak Oakley Frogskin - jedná se o iridiový skla.
Česká distribuce neodepisuje.
Mám tedy dotaz - jsou schopny mi to vyměnit v optice normální? Klidně i za obyč černý

foto k příspěvku  od TROY

o 23.02.2013, 13:18 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Peknej otisk :-)
o 23.02.2013, 13:21 | TROY
nj je na tom vidět vše :)
o 23.02.2013, 18:57 | haskyvr6
Kupuji skla do O z visionarylenses.com, prodavají na ebay za fajn ceny a dodani do CR 10-14 dnu. Normalne je vyloupnes a vymenis si sam ;-)

Tady mas na Frogskiny:

[ Link ]

Ja mam ted posledni kupovany polarizovany a pecka, maximalni spokojenost.
o 24.02.2013, 11:15 | TROY
haskyvr6
bomba super díky :) - našel jsem to na ebayi a nebyl jsi jistej kvalitou, díky za tip a hned jdu objednávat ;)
o 24.02.2013, 12:05 | haskyvr6
Jo,jo, chodi to i novym pytlikem a opravdu prekvapive rychle, jednou tu byli dokonce za 5 dnů, perfektne zabalený a kvalita je opravdu prvotřídní. Uz jsem mel Fire red, Ice blue a ted jsem zakotvil u Bronze brown polarized protoze na jizdu autem jsou nejlepsi a pouzitelne i za snizenych svetelnych podminek, zrovna minule jsem si chrochtal jak jsem spokojeny ;-) Jsem rad ze jsem pomohl ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3565 sekund.