Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sbazar - vopruz...

o Navštíveno 1953x o
o 22.02.2013, 16:18 | CRK
taky vám na skoro každej inzerát odpoví nějakej chytrolín, kterej je zrovna na ropný plošině nebo někde jinde a chce všechno kupovat..? Už mi to začíná vadit... Jednomu sem třeba napsal, že chci za mobil 50.000 USD a on napsal, že dá 56.000,- a nebo teď jednomu sem psal, že jsem na Marsu a fotr na plutu, ale až se vrátíme raketou, že mu pošlem požadovaný údaje, tak že prej ok, ať se ozvu... :D Jaký máte zkušenost s sbazarem vy?

o 22.02.2013, 16:37 | kozlustechnykus
:-d
o 22.02.2013, 16:40 | ladinek
No všichni chtějí koupit o půlku levněji, nebo na splátky nebo přesvědčují, že se pro to staví zítra ať inzerát smažu a pak nic :) ale prodal jsem tam toho už dost :)
Nejlepší když zareaguje nějakej nepříspůsobivej, to je pak čeština :)
o 22.02.2013, 16:47 | CRK
to jo, ale to je problém všeobecně známej a rozšířenej všude, spíš myslím ten nigerijskej spam...
o 22.02.2013, 16:53 | Bladzej
Taky mi tam chodili maily z Negerie. Já koupit předmět, jaký stav, beru :)

Snad jen izerovat někde jinde.
o 22.02.2013, 16:54 | CRK
tak to spíš ne, když to tam funguje, ale ten spam je tam přehnanej...
o 22.02.2013, 16:57 | Unihero
mě ted sbazar vůbec nevyhovouje jak ho udělali nově.
me se ted dost líbí bazoš.
o 22.02.2013, 17:00 | Deliquente
sbazar nově děs běs :( hlavně že jsou na něj reklamy :D
o 22.02.2013, 17:55 | AR
no hlavně jejich supr pravidla. bouchl sem tam inz a stahli mě ho že sem měl na fotkach logo bazoše ;) tak sem to fixnul a stahli mě ho znova že výměna zboží za zboží není povolena pravidly tak ať si naserou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.