Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Životní pojištění PROFI investe - výběr financí

o Navštíveno 1107x o
o 21.02.2013, 18:01 | bassaqq
Je tu někdo od český kdo by poradil jak nejlépe vybrat hotovost/převést prostředky na něco jiného? Vložil jsem tam před cca rokem a 3/4 jednorázovou částku s rozpočítáním na 2 roky a bude mi to dobíhat. Jenže platit 4200,- měsíčně po dvou letech fakt nechci, jak z toho ven? Díky za rady.

o 21.02.2013, 20:32 | MazliG
uzavřel jsi životku - dal jsi tam prachy na rok a 3/4 dopředu a nyní platíš 4200 ,- měsíčně ?
uf ...

- máš technickou úrokovou míru např. 2,2 %, nebo nějaké harakiri "chci tam mít na důchod 8 mil" .o) a dal jsi tam riziko 4-7 % ?

- storno smlouvy 6 týdnů - u životky kterou platíš měsíčně

- k životce, byť na na kokot postavenou bys měl dostat "modelaci" kde je každý rok vidět odkupné, ale všeobecně se bere životka jako dlouhodobý produkt, a při stornování v průběhu prvních pár let z toho uričtě zisk nebude .. to nikdy, je to pojistka, né spoření.

i při 2,2 % garanci je to zajímavé tak 10 led před vypršením slouvy vybrat za odkupné - většinou ...

- jinak podmínky zrušení budou určitě ve všeobecných pojistnách podmínkách produktu

o 21.02.2013, 20:33 | MazliG
chce to tu smlouvu vidět, na jak dlouho to má běžet,za jakých podmínek atd atd - takhle je to nic moc radit ... životka většinou není špatná, ale KAŽDÁ se dá dost pekelně nastavit, když to neumíš, nebo nechceš .o) - aby kápla pořádná provize - což je krátkozraký ...

o 22.02.2013, 17:28 | bassaqq | Upraveno: 2013-02-22 17:30:54
byla nějaká díra v jejich systému a ty si vložil jednorázovou částku, v mém případe 100k a ty se ti jakoby rozpočítaly na měsíční splátky 4200,- ("předplatil sis dva roky")...po dvou letech se to "protočilo", tj. vybral jsi to a měl jsi na tom nějaký zisk...smlouva je oficiálně uzavřena na >30 let...tím pádem teď po 2 letech bych musel dál platit dle rozpočítaných splátek 4200,- což nechci...potřebuji nějak pořešit to odbytné nebo jak to nazývají

resp. by mi úplně stačilo tu částku co se tam dala dostat zpět, popř. předat na jiný produkt, kde se to bude dát vybrat za pár let...nejde mi teď o to vybrat tu sumu, ale nepřijít o ni výběrem hotovosti v horizontu 5 let.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.