Navštíveno 1222x

Potřeboval bych alarm do externího skladu, jsou to dvě místnosti o výměře 70m2, tedy něco s čidly a GSM. Můžete něco doporučit do 5.000Kč, co se nepokazí hned po instalaci?
Ď
Ten mám v garáži, je to takové levné amatérské řešení, ale funguje dobře a nejsou s ním žádné problémy.
Nejvíce mi vyhovuje, že si přes něj na dálku můžu před garáží zapnout osvětlení.
Me staci ze neni poruchovy :) Diky

21.02.2013, 01:49 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-02-21 01:50:27
Kolem mě mají známí celkem asi 7 kusů a ani s jedním není problém, jen mi vadí ty bezdrátové čidla, radši bych teda normální kabel.

21.02.2013, 12:17 |
trian kdyžtak po mailu.

21.02.2013, 12:34 |
trian Jinak teda pár tady těch gsm alarmů jsem s kolegou zkoušely a žádná sláva. jako funguje to, ale vždycky sem musel k někomu na servis že jim to nějak blbne, a problém bylo kolikrát jen rušení z jiného zařízení.
Bezdrátové čidla bych v baráku, kort ve skladu nikdy nepoužil, je tam kolikrát problém ten, že oni nesnímají pořád ale jen třeba každou minutu nebo 30s. Ale je to teda jak u kterýho systému. Třeba starý jablotrony to tak měli. některý. kdyžtak mi napiš jestli by jsi něco potřeboval za materiál, a určo se domluvíme. bydlím v praze.