Navštíveno 1737x

19.02.2013, 22:49 |
Jozzo místní odborníci? hledání jsem použil ale poslední výživné bylo k PS3 a doba navíc pokročila
takže co poradíte?
Hraní všeho,ale nejdůležitější pro fps.
Mrkni na Sound Blaster Tactic 3D Rage (nebo Rage Wireless)

21.02.2013, 00:43 |
Jozzo nikdo nic víc?

21.02.2013, 11:53 |
Kacko Mám tyhle, v ceně je i USB zvukovka a za tu cenu jsou pecka(i dle hodnocení známých) -
[ Link ]
Já mám stejný jako Kacko a na hraní super;-)

21.02.2013, 14:01 |
Jozzo no hoši ještě něco lepšejšího by nebylo? něco o úroveň či dvě výše.

21.02.2013, 14:06 |
Diablo | Upraveno: 2013-02-21 14:17:00
Kdybys sehnal někoho, kdo by ti je půjčil, tak je zkus-je to vážně hodně muziky za málo peněz-nenech se tou nízkou cenou zmátnout...;-)
Koukal jsem, že Kacko nabízel verzi Alpha - Já mám verzi Sigma (tady
[ Link ] ) a ty jsou o kousíček lepší...
P.S. já je kdysi dávno kupoval za 1500,- -sám teď koukám, kam až klesly...

21.02.2013, 14:23 |
Jozzo nechci ponižovat z této úrovně kde jsem
mám nyní něco takového
[ Link ] fungují skvěle jen už vybírám dopředu pro sebe a nyní pro kámoše

21.02.2013, 19:34 |
hanx O úroveň lepší - RAZER CARCHARIAS. O dvě úrovní lepší - Megalodon. O tři úrovně lepší - Tiamat
Nenapsal jsi cenovej strop. Razery jsou teď opravdu nej herní periferie. Vždycky tu jsou třeba sennheisery, ale pro HC FPS hráče jiný než opravdu herní sluchátka nemaj smysl.

21.02.2013, 19:54 |
Draxx A smim vedet, v cem ze to jsou ty "herni" sluchatka lepsi pro hrani FPS ? Napr. proti mejm Sennum HD 555.

21.02.2013, 20:04 |
hanx Ovladače, nastavení, mikrofon, lepší prostorovost, lepší transport, pohodlnější dlouhodobé nošení, výdrž, ohebnější a lehčí kabel. Je to samozřejmě model od modelu, ale tohle jsou další aspekty, ve kterých se liší herní sluchátka od poslechových. Nevím proč jsi použil závorky ve slově "herní".

21.02.2013, 21:43 |
Draxx No, kdyz uz "herni" sluchatka, tak Razeru bych se celkem vyhnul a sel bych po klasice. Napr.
[ Link ] Verim, ze zvladnou zahrat i muziku.

21.02.2013, 22:29 |
hanx Nějakej argument proč by ses vyhnul Razeru?

22.02.2013, 14:54 |
Jozzo | Upraveno: 2013-02-22 14:55:08
tak nějak všeobecně neuznávám nafouknutou bublinu "herních" periferií jménem razer
ty sennheisery nevypadaji marne

22.02.2013, 15:55 |
Draxx Mi pride, ze razer je trosicku predrazena znacka. Sice mam od nich na stole hlinikovou podlozku a uz treti mys, ale sluchatka bych si od nich opravdu nekoupil. Sice je pro ne vyrabi AKG, ale verim, ze si razer nezapomene radne navysit cenu.

22.02.2013, 21:05 |
hanx Neodepisujte Razer tak rychle. Opravdu jsou promakaný, jak zvukově, tak vším ostatním. Když si koupíš sennheisery, kupuješ kvalitní sluchátka, kde k tomu přidali mikrofon a prodávají je jako herní - tam je víc marketingu než právě u Razeru. Když koupíš Razer (nebo například ty SS 7h) tak kupuješ sluchátka od začátku navrhovaný pro hráče. To jsou prostě detaily, který by tě ani nenapadly při prvotním porovnávání.
Já jsem hrál na profi úrovni opravdu dost let a taky jsem byl skeptickej když razer nastoupil, že začátku jen s myší. Každopádně teď se razer dost posunul ve všech ohledech.
Drahý? To jo. Předražený? Ani náhodou.
Nejsem žádnej razer fanboy, to vůbec ne. Sám mám steelseries 5hv2. Jen když si ty jejich produkty zkouším, vidím na kamarádech a vidím recenze opravdu je vidět, že jejich CEO je hardcore hráč a rozumí tomu hraní. Jejich produkty jsou mi opravdu hodně sympatický a to jsem člověk, kterej pracuje v oblasti online marketingu, takže jsem proti tomu částečně imunní.

16.03.2013, 10:25 |
ACEMajky | Upraveno: 2013-03-16 23:34:55
Tak se pridam, zvazuji, jestli nejit do bezdratovych.
Prodal sem Genius repro a mam v planu koupit repro logitech Z5500, ale bratr (od kteryho je mam mit) bude vybira nejake domaci kino misto toho a tak zvazuju, zdali se na repro nevyprdnout a nekoupi prave sluchatka - precijenom vecer si s repro nezahraju a pres den bych tim stejne rusil okoli.
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless
[ Link ] Genius CAVIMANUS HS-G700V - ty zase az tak dobre nehodnoti (spise hezky vypadaj)
[ Link ] nebo se na bezdrat vybodnout a koupit s dratem:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage
[ Link ] a nebo budou nejlepsi zde uvadene:
Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma
[ Link ] Nebo se bezdratu vyhnout?
Nedela se nejaky bezdrat, ktery by bylo mozne pouzit i se stereo vstupem - jackem (aby se to dalo pripojit treba k TV?

16.03.2013, 11:42 |
Draxx Ja bych se zrejme oprostil od "kozenych" nausniku, po nejake dobe se v tom zacnou usi potit. A asi bych vubec nevolil "herni" sluchatka s ruznejma hejblatkama typu vibrace, svetylka apod. A zkusil bych trebaaaa tohle
[ Link ]
To nemusim kupovat nic, to si muzu vzit KOSS porta pro co se mi tu vali, spise mi de o DD (5.1 efekt) - s klukama jsme zacali hrat CoD4 MW

16.03.2013, 22:14 |
ACEMajky | Upraveno: 2013-03-16 22:23:12
Muze mi nekdo rici, jaky je mezi temito 3 sluchatky rozdil a popripade je doporucit
[ Link ] Zamlouva se mi moznost zapojeni bez USB s tim, ze maji 5.1 vstup (univerzalnost zapojeni i bez USB)
EDIT: aha, tak jenom ty Speed Link MEDUSA NX 5.1 Surround Headset maji i 5.1 vstup
Tak uz to vidim, USB je jen pro napajeni, cili je potreba 5.1 zvukovka