Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fanda TV

o Navštíveno 1545x o
o 19.02.2013, 22:20 | Woko_O
Můžete mi někdo poradit co mám udělat abych naladil například Fanda TV? Koupil jsem TV s integrovaným DVB-T ale Fanda tam není ani náhodou.. V prdeli na horách ho chytám a 20km od Prahy vůbec. Je nějaká možnost jak toho docílit? Díky.

o 19.02.2013, 23:01 | soda
TV Fanda vysila ve 4 multiplexu
Pro jeho naladeni budes muset otocit antenu k vysilaci, vysilajicim v tomto pasmu.
viz. tento odkaz [ Link ]
o 19.02.2013, 23:06 | Woko_O
Podle mapky jsem v dosahu signálu. Anténu mám za oknem směrem proti Praze. At dělám co dělám tak tohle se mi nikde neukazuje..
o 20.02.2013, 12:55 | hawai
A Smíchov chytáš? já taky nechytal Fandu a smíchov, zavolal jsem anténáře, ten hejbnul s anténou a už to jde v pohodě
o 20.02.2013, 20:05 | empiK (M)
Ono taky zalezi na konkretni TV. Nasi maji ctyri, Panasonic ji chyta bez problemu, Samsung take, dalsti TV nevim od koho jsou, tusim Hitachi a dalsi nejaky z lowendu a ty ani tuk. Vaechny na stejnou antenu.
o 20.02.2013, 20:22 | Crimson
jsem 10km od Prahy a někdy to jde a většinu dní ani tuk, záleží na počasí..
Smíchov vůbec nechytím
o 20.02.2013, 20:25 | empiK (M)
Smichov snad neni nutny ani ladit, slusna sracka :)
o 20.02.2013, 20:32 | Crimson
nevím co tam dávaj ale u našich jsem zahlédl "Ženatý se závazky" a to je Cool :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.31 sekund.