Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hledám práci pro kamarádku

o Navštíveno 3073x o
o 19.02.2013, 20:05 | OMEGA | Upraveno: 2019-02-05 19:12:53
Fu

o 19.02.2013, 20:14 | hanx | Upraveno: 2013-02-19 20:14:37
sry za OT ale s takovým mailem čeká seriózní nabídky? :-)

a začnu řetěz, kdo se chytí?

F
o 19.02.2013, 20:15 | Bingi
já nevím, to je snad jasné, že první co bude dotyčného zájemce zajímat, tak je její fotka :)) A nejenom zaměstnavatele :D
o 19.02.2013, 20:16 | Bingi
sorry :)
o 19.02.2013, 20:34 | OMEGA
Volové to je mail jen na to, není její osobní to jsem založil já :) Fotku na net dávat fakt nebudu, nemá ani FB, nesnáší to.
o 19.02.2013, 20:40 | AR
tak když ne fotka tak aspon uveď region kam by chtěla docházet do té rachoty ;)
o 19.02.2013, 20:47 | Cenda
jestli jsi zalozil takovejhle mail jen na to, tak seriózní nabídky mimo XXX studioa ani nečekáte, ne? :-)

Jestli taky pere, umí vařit a v posteli se co ohánět, doma bych jí zaměstnal.
o 19.02.2013, 20:55 | OMEGA
No jistěěě já věděl že jsem na něco zapomněl :) Praha, asi je jedno kde. Nebo nějaká vesnice na sever od Prahy by ještě šla.

Ten mail jsem dal jen sem a na to je dělanej...s felací to fakt nemá co dělat....bože muj.
o 19.02.2013, 21:20 | Downland
co co ze ? delas si prdel to snad nemyslite ani z prdele vazne po takovem popise bych ji nevzal ani jako rozkurovacku pod stul.

Prisaham bohu jestli ji nekdo neco date za praci aby se chudinka nenadrela tak skocim z okna :/

Tvl ja makam 12ky kazdej den po-ne drina jako krava beru 14 000 a jeste sou lidi ktery si budou vybirat :/

SRY ALE MUSEL JSEM SI ULEVIT :/
o 19.02.2013, 21:26 | OMEGA
Jen a pouze tvůj problém. Prosím admina o smazání, na tohle fakt nemám, děkuji.
o 19.02.2013, 21:34 | Collin
Down: 7dni makáš 12h/den a máš takové peníze?? Co je to za práci?
o 19.02.2013, 21:36 | P.E.T.R
Když se to stejně bude mazat, tak se zeptam. Co znamená dlouhý chcaní? To je nějaká speciální dovednost? :D:D

"Je pěkná, komunikativní, reprezentativní (vysoká blondýna dlouhý chcaní 30 let)."
o 19.02.2013, 21:40 | CRK
...nemáš, to je fakt inzerát jak picha :D
přeložil sem si:
- moc se jí makat nechci, ale kdyby byla potřeba, tak by zabrala...
- ráda jezdí autem, takže by se jí nějakej rychlej služebáček hodil
- jestli se jí to nebude líbit, tak zaměstnavateli zařídím to kousavý dozadu
- podle mailu to vypadá, že chce někde spíš přikuřovat...
sorry, ale takhle to působí...
ještě tip, ona je vysoká bloncka a ty budeš namachýrek z posilovny s bmw :D
o 19.02.2013, 21:43 | Collin
CRK: Klik na profil.. Trefil si se.. :-)
o 19.02.2013, 21:44 | AR | Upraveno: 2013-02-19 21:45:12
P,E,T,R: tipnu si že pod dlouhým chcaním si máme představit dlouhonožku ;)

Collin: tak tipnu, ale asi jede own business, takže prachy točí ve firmě
o 19.02.2013, 21:47 | Downland | Upraveno: 2013-02-19 21:51:03
Collin: mam maturitu umim anglicky trochu nemecky a delam manipulanta v nemecke firme (to znamena nosim bedynky 10-25 kg jedna za den jich nanosim cca 80 coz neni nejhorsi ale jeste pripocitej nekolik nachozenych kilometru po hale protoze s kazdou bednou letim tam a zpet :)+ se sbiraji sjezdy u lisu to je ze opet nachodim nekolik kilometru dene :/)No a priznavam trochu sem to prehnal nedelam celej tejden 12ky ale jen 5 dnu ale zalezi jak to vyjde takze so a ne stejne neznam.

Moje chyba po skole byla ze jsem sel delat rukama na linku aby se nereklo ze vyziram nas stat :/ Od te doby neslysim nic jineho nez mate praxi ? Tak bohuzel ale nebereme Vas :)

Jo a nas nemecky reditel mel naky kecani pro plzensky kraj servr uz nevim a tam keca ze platy jsou stejny jako na druhe strane aby si nekdo nemyslel ze bereme malo. Tak se sam sebe ptam jakou stranu ale myslel ? :D
o 19.02.2013, 22:03 | AR
fuha, tak to je drsnarna, 12ky 5 dnů a 14k brát.
o 19.02.2013, 22:09 | Jozzo
on se nezmínil že €
o 19.02.2013, 22:11 | CRK
Downland: tak to děláš němčourovi pěknýho penisa :D
maj stejně vysoký platy, rozdíl je jen v měně :)))
o 19.02.2013, 22:13 | Downland
njn co mi zbejva penize potrebuju praxi nemam nemuzu si vybirat a pat se na jinou pozici uz me nebavi porad tam berou naky svoje kamarady kamaradky kolikrat se to nedostane ani na firemni mail ze je volna pozice :/

Dneska ve 24 letech depky jako krava co bude penize zadny praxe taky neni nikde me nechteji pak se nemuze divit ze na jeho prispevek takto reaguji :/

o 19.02.2013, 22:15 | Luboš1
dow: jsme na tom podobne, jen delam ranní a taky za par slupek...
o 19.02.2013, 22:17 | CRK
Ty kokote :D začni něco dělat a nevzdávej to, nebo až se jednou probudíš a bude v dortu padesát svíček a ty budeš dělat němčourum penisa za pár korun, tak si to hodíš...
o 19.02.2013, 22:23 | Downland
CRK: takovej pocit mam uz ted jen tech svicek je min :D
o 19.02.2013, 22:27 | Tuner#2
Ty woe to je zas téma roku :)))) Dlouhá chcaní - je prostě vysoká/dlouhý nohy ;) ale namachýrez z posilky z BMW mě rozsekal :))))))))))

Ohledně těch platů, mám pocit, že některý lidi by potřebovali půl roku někam na venkov a ono by se celkem rychle probudily... teda snad.
o 19.02.2013, 22:33 | Downland
Heh doufam ze to stim venkovem nemyslis na me :) Pac moje minula prace byla za stejne penize jen jsem delal po-pa + dve soboty mesicne 8cky ale dene sem najel 80 km za praci :) Ted delam opet kokutka ale zase jezdim 20km za den :D
o 19.02.2013, 22:34 | Luke_288 | Upraveno: 2013-02-19 22:35:42
Dneska je to s lidma celkem problem. Shanel jsem nekoho do firmy, stravil x hodin pohovorama, kazdej druhej by nejradsi dlouhej kour, 5t dovoleny, 13 a 14 plat, sluzebak k osobnimu uzivani, neomezenej mobil a min jak 30tis cista mesicne je malo. Samoze pracovni doba se dneska uz moc nenosi.
Vzal jsem dva. Jednoho bejvalyho reditele nekolika divizi velkych stavebnich firem, sice prej neumi vsechno to co po nem chci, ale ze se rychle uci. Upovidanej jak svine, ale po mesici naprosty neschopnosti a vysrani se na podstatny jednani (vyplej mobil 1h pred a 3h po) bez omluvy, resp ze se mu to stalo poprve (podle me se normalne vozral) jsem ho vyhodil.
Druhyho studenta, pul roku u nas byl, sikovnej, pak statnice, dohoda ze po nich se ozve na HPP- 2mes pryc a nic.
Tak nejak mi to sedi na tenhle inzerat. Lidi praci nechtej.
o 19.02.2013, 22:35 | Luboš1
ja bydlim treba v jicine okr HK, kancelarsky maj cca 12tis, fabrika continental, preymeser, cargo, hydra a podobne maji cca stejnej plat a to take kolem 13 tis ale i za nepretrzity provoz a 3 smenny....nevim ale kdyz nekdo chce praci tak ji ma at je jakakoliv...jako mit 14tis a nemit je kurva rozdil a ten kdo by v nouzi nedelal za tyhle prachy je idiot, aspon nejaka prace nez sedet doma a brat davky....
o 19.02.2013, 22:38 | CRK
Luke_288: to máš fakt recht, skoro nikdo nechce práci... ale já to měl podobně, vždycky sem spíš hledal zaměstnání :)
o 19.02.2013, 22:40 | JR
V tom inzeratu chybi pozadavek na minimalni plat. Jinak podle toho popisu bych pro ni misto mel. Potrebuju uklizecku do firmy. Casove to ma tak na hodinu denne, na vysavac ridicak nepotrebuje a do brezna to nejak vydrzim.
o 19.02.2013, 22:41 | Luke_288
CRK: nevim jestli to je ironie, bohuzel moje zkusenost je takova. Praci nechtej kolikrat ani firmy a to uz cumim
o 19.02.2013, 22:45 | CRK
jen tak plácám... taky bych měl pro někoho práci, případně brigádu, každej plnou hubu keců a nikdo moc dlouho nevydrží, takže radši všechno dělám sám a stojí mně to míň rozčilování...
o 19.02.2013, 22:46 | Downland
Luboš1: souhlas jenze nevim jak ty ale me to uz pekne leze na nervy pak sem akorat nasranej, nervni, k ostatnim se chovam podle toho jak se cejtim :/ Zabava za rok minimalni roky utikaji jak voda (ja vim je mi 24 zivot pred sebou jenze ja to z meho pohledu vidim tak ze mi bude 25 za par let 30 atd atd :()

Nejvic me pak nasere kdyz me buzeruje v kancelari holka co sotva dodelala kadernici udelala si nastavbu ted je na osobnim a me napise ze nemam praxi a ze tim padem nesplnuju pozadavky na tu jeji pozici :/ hlavne ze ona je chytra az na pudu (sterbina to je to se musi uznat)

Prace je tri prdele jenze problem je ze se kni nikdo nedostane ta prace se nejdriv rozdava v rodine mezi znamejma a az pak se to prskne na urad prace :/ Nevim jak ve velkych mestech praha plzen atd ale takhle to na domazlicku chodi:/
o 19.02.2013, 22:49 | CRK
Downland: tak to bude třeba těžší a někdy to dýl trvá, ale když to vzdáš, tak prohraješ a nikdy se nic nezmění...
o 19.02.2013, 22:52 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-02-19 22:52:21
Downland: Na Tebe rozhodně ne, ale na Ty co se diví, že makáš za 14tkč protože realita je to cos tady psal Ty a Luboš1.

Občas mám ale pocit, že na ahc mají všichni 30+ k tomu služebák, telefon, diety z cesta atd. (teda až na Zdenyho60, ten by za 30 ani ráno nevstal... :))))
o 19.02.2013, 22:55 | CRK
to je pravda a já např. začínal se 4500 :) čistýho, ale kdo chce, tak na sobě zamaká a může se dostat na úplně jiný prachy, ale brekem se to ještě nikomu nepovedlo...
o 19.02.2013, 23:03 | Downland
CRK: skoda ze te nemuzu vzit na cumendo k nam do firmy tam delaj taci kokoti co driv jezdili s traktorem v JZD (muj otec taky delal v JZD nic proti nim) a ted tam sefujou ze si kolikrat rikas jestli melo vubec cenu delat i tu ZS :)To sou mista ze to muzu delat taky ale nemam takove kamose aby me tam to misto nabidli jo mame cca 500 zamestnancu tak ty rodinne vztahy tam opravdu jsou :)
o 20.02.2013, 02:33 | maca123
Down: A proc nejdes za hranice? Jazyky umis a dneska ti nic nebrani...
o 20.02.2013, 05:29 | mr.brain
Downland: úplně Tě chápu...

Ten inzerát je úplně mimo.
o 20.02.2013, 09:24 | CRK
Downland: a když se mezi sebou budou množit, tak budou mít dementní děti a ty dementní děti ti budou nakonec šéfovat :)
o 20.02.2013, 10:02 | Q
Pobavil sem se. Jestli jí neveme JR na plný úvazek, tak II. část projektu se může odehrávat u nás a III. u Chabíků, ti potřebují žehlit.

mail mě pobavil, ale BMW rozsekalo :-)
o 20.02.2013, 11:52 | AR
T2: zase hledáš cestu jak si do mě rejpnout co? Jen pro tvé info vím co je to život na venkově, ale na opravdovém venkově a né to co znáš ty! A 14k za 12h je dle mě výsměch a ne normální plat
o 20.02.2013, 14:15 | Freerider
No ohánět se osobní zárukou dotyčnou osobu spíš poškozuje díky tomuto postu.
Zařazuju do škatulky Sám Velký Maestro :oDDD
o 20.02.2013, 14:19 | hopa26
Tenhle topic musím sledovat.
Já nemám moc velkou výplatu,ale zase se do práce těším-což je myslím důležitější,než bejt nasranej a mít peněz hodně.
o 20.02.2013, 14:50 | PK | Upraveno: 2013-02-20 14:51:49
"A 14k za 12h je dle mě výsměch a ne normální plat"

spíš realita, pokud není praxe, nebo nejsou známý, tak jsou lidi v pr*eli. Tady v Boru v Crystalexu dělal lidi 12ky a nemaj ani 10 tis měsíčně. Dobrá práce se těžko hledá, všude chtěj akorát lidi sedřít z kůže za pár korun. Nebo vélcí páni podnikatelé ti přiznaj minimum, zbytek na ruku - což se taky nikdy moc nepředaj. Výhodný to je akorát pro ně a dotyčnej člověk akorát drží hubu, protože je rád alespoň za něco. Nemůže jít marodit, nemůže si vzít hypo na byt (papírově na to nemá příjem), ještě ani pořádně nedostanedovolenou...Hrůza
o 20.02.2013, 17:27 | Proffesor_W
U nas ve firme je to treba zase jinak. Mame zakazek skoro na dva roky dopredu. Delame tam 3 elektrikari, 4 mechanici. Pokud bychom meli stihat podle planu tak musime delat na 160%. K tomu se jeste pripocitavaji zahranicni cesty na montaze u zakaznika. Firma shani lidi, v pozadavcich maji Anglictinu, nejaky zkusenosti. Plat je 25 - 35 tisic + nahrady na dojizdeni 2-4 tisice podle vzdalenosti, 5 tydnu dovolene, +40% bonus na dietach v zahranici. Na olomoucko bych rekl velmi slusna nabidka prace. Za rok a pul co tam delam se u nas byly zeptat na praci 3 lidi, 2 vzali. Nic vic.
Kde je chyba to nevim, mozna v tom ze vlastne nemame personalni oddeleni a firma to resi prez grafton. Nebo se lidem proste nechce delat, nebo se jim delat chce, ale ocekavaji plat dvoj az trojnasobny.
o 20.02.2013, 17:55 | Sau | Upraveno: 2013-02-20 17:55:57
Proffesor : A kde děláš ? Klidně na mail nebo ICQ.

Když to tu tak čtu, tak jak sem si myslel že sa nemám (s platem) bůhvíjak skvěle, su na tom teda pořád eště tu u nás v prdeli na konci světa celkem solidně.
o 20.02.2013, 19:55 | AR
Prof: tak nevím jak grafton tam u vás, ale grafto v brně kupodivu maká dobře. Spíš je otázka jak jste prezentováni ;)
o 20.02.2013, 21:29 | Proffesor_W
AR:tak ja si na grafton taky nemuzu stezovat, moje posledni 3 zamestnani byly prez ne a vzdy super pristup. Ale otazka je jak rikas no, prijde mi ze od nich zadny material neprisel. Totiz ti dva co k nam byly nabrany tak byly prez sefe jeho znami z jeho byvale prace a ten treti co se na praci ptal byl manik co k nam vozi obedy :D
o 20.02.2013, 21:53 | Tuner#2
AR: Potrefená husa... BTW jak ty víš co já vím o pravém venkově?...
o 20.02.2013, 22:15 | DaveX
Jak to je s tím graftonem a prací? Jsou nějaké 2 smlouvy nebo tak? Pokud mi to někdo vysvětlí trochu ve zkratce, tak budu rád.
o 21.02.2013, 08:22 | AR
Davex: podle toho co ti zařídí. Jednat fungují jak dohazovači, tj. firma někoho hledá, tak se jim ozve, oni za ně udělají prvotní pohovy, proklepnou případné uchazeče a pak už ty vyhovující pošlou firmě na další pohovory. Když projdeš tak normálně uzavřeš smlouvu s firmou a grafton za tebe kasíruje u firmy pěkný poplatek za zprostředkování (kdyby to někoho zajímalo tak cca 20-30t)
No a nebo je tu druhá možnost a to ta, že firma sice poptává lidi ale třeba jen na nějaký projekt a nechce je zaměstnan na sebe. Opět grafton provede základní výběr, ten pak pošle do firmy na další pohovory a když projdeš tak uzavřeš smlouvu s graftonem s tím že bude pracovat v té firmě. Vyplatu, benefity atd se řeší přes grafton který to v podstatě přefakturovava te firmě ;)

Proff: Hele je to zvláštní ale tady na jihu to je taky tak ;) Práce je, firmy hledají, jen nabídka pracovní síly je hodně špatná. Já teď nastupoval do jedné IT firmy přes grafton, původně sem chtěl jít jinam, ale nakonec jsem to vzal tady a čekal sem že už tady bude X dalších nových lidí co měli taky nabrat, protože moje rozhodování trvalo cca měsíc ;) a kupodivu nic, sem asi první co jim tady nastoupil, buď tedy lidi nemaj zájem pracovat a nebo ti co něco umí sou už někde upíchlí a ti co nic neumí neprojdou testy
o 21.02.2013, 19:37 | hanx
pořád čekám na nějakej koment od OMEGY :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3382 sekund.