Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na zmrda?

o Navštíveno 5115x o
o 19.02.2013, 19:41 | tappaja
Kamaradka me poprosila o laskavost, jeden clovek se k ni nezachoval zrovna nejlip a potrebuje ho najit, vygooglit... kdyz ne, gay seznamka bude taky dobra :))
Ma email, telefon, tezko rict, jestli platnej, tak co mistni googlisti?
kopcanj seznam.cz
603328074

o 19.02.2013, 19:51 | thepyroman
na fb ti ho to podle mailu najde nebo alespon me naslo..:)
o 19.02.2013, 20:00 | tappaja
fakt? kde?
o 19.02.2013, 20:01 | thepyroman
no do kolonky kde hledas lidi dej jeho mail..:)
o 19.02.2013, 20:05 | hanx
tak tak, ať řekne kamarádce ať si ho přidá a zkusí mu nenapadně napsat... nebo ať si to kamarádka přidá sama
o 19.02.2013, 20:12 | tappaja
Ajoo, ty voe to je vyhledavani na prdel :o)
o 19.03.2014, 11:11 | Hana
Podle mě ty podvodníci, jsou něco, už jich je jak vší, prosím napiš mi a ozvi se mi, potřebuju o něm s Tebou mluvit...Pomůžeme si, napiš svůj email, kam Ti můžu napsat. Měj se.
o 22.03.2014, 01:42 | Proffesor_W
nedávno jsem taky řešil luxnusní věc. Psala mi jedna holka co jsem ji fotil (je jí 16) že ji kontaktoval přez web agentury člověk co se vydával za fotografa kterej pracuje pro Takko a foti plavky. Chtel po ni at mu posle topless fotky. To ji prislo divny pac neni uplnej zacatecnik. No, podle jeho emailu mi to samozrejme nic nenaslo, ip tracking taky nic pac pouzival gmail. Tak jsem ji navedl aby ho trochu podojila, poptala se na nejaky jeho fotky. On ji samo poslal fotky ktery mi ona preposlala, ten dement ani nesmazal exif ve kterem byl kontakt na studio co to fotilo. Takze jsme kontaktovali jak to studio, tak firmu Takko. Ti teda ani neodpovedeli, nicmene fotograf z toho studia na nej podal trestni oznameni a resi se to. Každopádně se toho borec nebojí:

"áno je to fotenie pre Takko ale pre posúdenie či sa hodíš na fotenie a aké plavky by sa ti najviac hodili ťa potrebujem vidieť nahú"

jeho email: photographerpeterpatris@gmail.com
to kdyby se s tím náhodou někdo setkal a aby o něm bylo alespoň něco na googlu :)
o 22.03.2014, 08:13 | gizmi
Proffesor_W: a na druhem konci optiky bude 13tiletej bedaratej klučík, kterej chce jen videt nahou babu :)) Skoro bych rekl, ze z toho delas moc velke drama :o)
o 22.03.2014, 21:07 | Proffesor_W
Ta mailova konverzace mela nekolik stranek a urcite to nebyl zadnej 13ti letej hosik, v mailu byl nekolikrat upozornenej ze holka jeste neni plnoleta a furt mlel svoji. Na tom webu mel nekolik inzerat, admin mu nakonec vse smazal vcetne uctu. Mozna to vypada jako velky drama, a le v podstate jsem jen podle infa z exifu kontaktoval cloveka ktereho fotky to opravdu byly. Ten samozrejme nebyl nadseny ze se nekdo prezentuje jeho dilem a pouziva to k takovym vecem takze udelal to co by mel udelat v takovym pripade kazdej.
o 22.03.2014, 22:56 | Samantus | Upraveno: 2014-03-22 22:57:49
nic blbe jsem si to precet :-D
o 22.03.2014, 23:11 | mr.brain
Jo jo, tady se hospodářská zvířata neřeší :D
o 22.03.2014, 23:30 | Samantus
ale hovno :-) zadal jsem si ten mejl a naslo mi to FB stranku... tak jestli muze nekomu pomoct.. [ Link ]
o 23.03.2014, 10:23 | MazliG
já teda kdysi kdysi ... fakt let taky řešil, a můžu říct, že gay seznamka je paráda .o)))))))) tel. číslo putovalo na inzeráty, chaty na netu apod.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3373 sekund.