Navštíveno 2468x

Včera jsem projizdel inzeraty a dival se z dlouhe chvile po autech, narazil jsem na par docela peknych Scorpii, vzdycky se mi to auto libilo, tak uvazuju ze si na sezonu neco takoveho poridim, jen na hrani. Vím ze pár členů je na tyto auta celkem zatizenych, tak se ptam. Nevíte o nějakém pěkném kousku? idealně benzin-plyn, pouze sedan, tmavá barva? popř. na co si u techto aut dávat prozor? kde se nejčastěji vyskytuje koroze, jaký motor jo, a jaký ne? dík
koroze klasika (prahy, lemy) a pak jeste zadni ramena nekdy.
motor bych resil asi jen 2.3 (za 5 let co ho mam vcetne denniho dojizdeni do prace po brne prumer 9.1)
. Coss pojede samozrejme lip, ale pokud resis i plyn, tak s tim chces asi jezdit vic. 2,3 myvaji ve vetsine pripadu problem s praskajicim plastovym sanim (na mojem uz je to vyreseno hlinikovym upravenym) a hodne aut ma taky problem s rozsypanou kabelazi motoru.
Ja se ho teda ted budu zbavovat na jaro (jeslti ho nekdo bude chtit :) ), ale teda v zime schytalo na parkovisti par sramu a par veci ted nefunguje :( ...na druhou stranu je to uplne perfektne pripravene na muziku :)
[ Link ]
abych pravdu rekl, o hudbu mi vubec nejde:-) v kufru vozim prevazne jen bordel a kocarek:-) chtel bych neco slusneho za par penez a idealne s plynem, ted jezdim tdickem a nechtel bych kupovat auto jen na vikend, tak tdi poslu zene a sobe na sezonu koupim vranu za par penez. videl jsem na bazosi ted neco za necelych 30 i s plynem, jen nevim na co se pri pripadne koupi divat....
to je ono
[ Link ] dival jsem se i na stare modely, kdysi jsem mel jeste hranate a byl to korab, ale to uz je moc stare...

18.02.2013, 14:37 |
tesil | Upraveno: 2013-02-18 14:38:25
Ted jediny tady toto.
[ Link ] Prodava se uz dlouho, pokud chces, muzu ti na nej mrknout a sehnat kontakt primo na majitele. Na vlastni oci jsem nevidel, ale nevypada zle. Kazdopadne na hrani urcite spis mezityp a 2,9. 12v nebo Cosworth. S kulatym si moc legrace neuzijes. Jinak si udelej registraci a mrkni na scorpio forum, a dej si inzerat tam. Treba nekdo neco pusti:-)

18.02.2013, 14:41 |
tesil | Upraveno: 2013-02-18 14:42:09
To co jsi sem dal je v klidu, je to kluk z klubu a urcite na tom neco delal a staral se o to.
Hlavne nejlepsi motor!!! Neznicitelnej.

18.02.2013, 15:39 |
Rudi [ Link ] mě se na tomdle strašně líbí ten vnitřek, ty recaro sedačky
Tak starý už to opravdu je, moje je z roku 1994 ... :-)
Klauna mám taky, 2,3 benzín v kombíku, rok 1998. A 2,9 taky jednu mám :-) Problémy, jak psal Tesil, ostatní v klidu. To z bazoše jsem i kousek řídil a tenkrát (2 roky zpět) to jelo velmi dobře.

Rudi: To auto nemá české doklady, pokud vím.
To nebude asi tak velký problém, prostě se to přihlásí ... (+/- 10 až 12 000Kč)

18.02.2013, 21:00 |
tesil To snad nestoji tolik, dovozova technicka, prihlaseni a vydani TP.

18.02.2013, 21:10 |
bastr jj měl sem skopka sice v naftě ale ten interier co daval rudi sedacky byly naprosto super
poslední ze starejch tanků od forda společně se sirkou :) nezničitelný povozy bitelný jak cyp... :)
samozřejmě dnes už je na většině kusů problém s korozí či rozsypanou elektrikou ale nic co by šikovnej mechanik neopravil tyhle auta nepotřebujou nějaký honosný servisy kde se spojka mění přes OBD zásuvku.....
ale jedno je u škorpií jasný, žere to jako svině ať v tom je co chce za motor a kupujou to převážně cigáni takže ti to nikdo neukradne :D

18.02.2013, 23:11 |
schwaboid | Upraveno: 2013-02-18 23:17:29
Cikáni s tím už leta nejezděj, to bylo tak 8-10 let zpět. Teď už to maj jenom srdcaři, sociálové a nebo klubáci :-) A dokonce se to i občas ztratí, teda jen ty první modely do 91, co nemaj immo, o novějších za posledních 10 let nevím :-) A Cosem (2,9 V6 24V) se dá jezdit na klobouka i kolem 9 litrů, ale to se mě netýká .... :-)
a proto obe auta ktery mam, jsou scorpio DOHC s automatem a sierra 1.8TD :)
Sierru 1.8td jsem mel a pekne se mnou vyje*ala. proto jsem se pak vratil k nesmrtelne 2.3D a scorpiu 2.5D

19.02.2013, 19:04 |
JoPi 2.3 si hejčkám i já a nemůžu na ní dopustit i když je to druhý auto v rodině , už je to přece jen babka :D