Navštíveno 1651x

Chci se zeptat, pojede mi externí hardisk, který má psaný USB 3 i na usbe 2? nebo jak je to? Jde mi konrétně o tento typ. Nevím jak chápat, USB 2 zpětně.
[ Link ]
jo ze ten hdd umi usb3 a jde pripojit k jakemu koli usb2 takze je zpetne kompatibilni :)
OK, myslel sem si to ale raději sem chtěl potvrdit.
Jinými slovy je to jen to, že to už zvládne i přenosovou rychlo USB 3, ale když to bude na USB 2 pojede to jeho rychlostí. Správně?
Hlavně si kup disk, kterej pojede i v případě, že se ta krabička vytelí a půjde normálně napojit na SATA a načíst. Já kupoval celý léta WD MyBook a ty krámy maj svůj speciální kódovací systém a když si vytrhneš konektor nebo se podělá ten plošňák, tak už žádnou zálohu nemáš a disk v PC prakticky nenačteš.
Taky si nekupuj externí disky od ASUS. Nerozjedeš je na televizi a jiných zařízení.
Já koupil kovový tmeček Icy box a do toho dal PC HDD a max. spokojenost. Vyjde to malinko vejš než ty plastový náhažky, ale HDD jde kdykoliv vyndat a přečíst jinde.
Ten rámeček jsem taky zvažoval.
A jak je na tom ten samsung? ví někdo? Na televizi to přečíst jde to už sem kdesi našel.
Neexperimentuj a vezmi WD
[ Link ] maximální spokojenost
Na Samsung už zapomeň, nejsou a nebudou, tu a tam se objeví doprodeje, protože Samsung byl "sežrán" Seagate, bývaly to disky rychlé, spolehlivé, aktuálně kupuju už JEN a pouze WD, protože už jen jméno Seagate po zkušenostech s nima mi způsobuje kopřivku a nesmí mi to přes práh :-)
ja mam disky Transcend, odolny a fungujou vyborne uz dost let
[ Link ]
Maresk: Tak já ten samsung právě ještě mít můžu a za pěknou cenovku. Proto se ptám.