Navštíveno 1541x

17.02.2013, 20:00 |
Pekys mám tu PC, po odinstalování IE8 a nějakých dalších programů (Office, Eset) mi po startu vyskakuje okno, ze byl nalezen novy HW. Jenže všechno se zdá funguje. Jak zjistim co to může být?

17.02.2013, 20:00 |
Pekys případně, jak XP přesvědčit, aby s tím po každým startu furt neotravovali? :)
díky

17.02.2013, 21:43 |
1kw Jestli si dobře pamatuji tak: nalezený HW nainstalovat (ať se nainstaluje správně nebo ne) a ve správci zařízení tento HW zakázat.
Nebo pokud přidání hw neproběhne úspěšně tak je na konci možnost "při dalším spuštění průvodce nespouštět"
tento počítač-pravý tlačítko-správce zažízení-tam uvidíš co neni nainstalováno, pokud to nebude mít logickej název tak na to poklikej a na kartě podrobnosti najdeš hawrdware ID, to zkopíruj hod do googla a najdeš co to je ;-)

17.02.2013, 22:07 |
Pekys jo, to je vono. díky :)
az se to projevi, co to je, tak si to doinstaluju, ale zatim fakt nevim co by to mohlo byt.

17.02.2013, 22:17 |
Pekys N.P. Neznámé zařízení, a v podrobnostech je jediný ID instance zařízení, a to:
root\legacy_ftlmgr\0000
root\legacy_sr\0000
to SR je system restore, kterej mi teda nefunguje a snazim se marne zjistit proc. Nefunguje mi bod obnoveni.

17.02.2013, 22:54 |
htd asi to chce vědět co to je za PC že:) pokud jsi neodebral něco ke čtečce, baterii, hw teploměr a další mraky kravin:D

17.02.2013, 23:27 |
Pekys je to Acer Aspire One D255.

17.02.2013, 23:35 |
htd [ Link ] a podívej se co ti chybí v olvadačích...

17.02.2013, 23:39 |
htd případně si stáhni vše na disk, dej do adresáře a pak dej přidat HW a nech prohledat složku a podsložky:)
[ Link ] to že něco neni nainstalovanýho neznamená pro tebe problém že ti něco nepude ;-) vono to může bejt vklidu nějaká kokotina že si někde zmáč omylem nějakou funkční klávesu co aktivovala nějakou součást ntb co si nikdy nepoužil jako nějakou čtečku karet/čipů apod....

18.02.2013, 18:52 |
Pekys htd: tam jsem byl, nainstaloval jsem vsechno, dokonce i nechal projet tim jejich programem, kterej mi rekl co tam mam za vyrobce jednotlivycho komponent, ale furt to tam strasilo.
Stejne je to nejaky namrdany, takze jsem to narychlost zprovoznil, vycistil od bordelu, a az mi to sem kamaradka znova hodi, tak stahnu data a udelam cistou instalaci. Prece jenom jsou to xp zaneradeny 3 rokama pouzivani.
Akorat ty body obnoveni me trochu stvaly, ale je to fuk, cista instalace to srovna, je dokonce na druhy casti disku, takze Acer eRecovery a snad to bude OK.
Mozná, tuší někdo jestli na to půjdou W7? Na stránkách Acer jsou uveden bud XP, nebo W7. Ale Atom 1,66GHz s 1GB RAM nevím jestli není málo.

18.02.2013, 19:19 |
1kw Acery mívají na HDD skrytý oddíl s celou instalací win. Mělo by se to aktivovat nějakou klávesou po startu PC a mělo by to vrátit HDD do továrního nastavení..
Zkus si o tom něco zjistit.

18.02.2013, 20:19 |
Pekys jj, skrytý oddíl tam je, je na něm možnost obnovy systému, instalace novýho sestému i instalace ovladačů. nicméně žádnej z nich nebyl pro ty dvě neznámý zařízení.
A když jsem chtěl dát jen opravu systému, tak i kdyz v to psalo, že všechny data a dokumenty budou uloženy do c:/backup, tak pak to napsalo že to všechno smaže. A to by mě asi kamaradka vykostila :) Takže to nejdřív radši zazalohuju, než abych pak obnovoval přeinstalovaný data :)
díky všem.