Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nokia 610

o Navštíveno 1287x o
o 16.02.2013, 15:57 | Mafian25
Zdravím, dnes mi ze skříňky spadl telefon, prasklo mi to čelní sklo. Telefon i displej je v poho ale někde mi nefunguje dotyk.Někde to jde super ale někde to nebere. Stalo se to už někomu našel jsem tu servis ale ten si účtuje 1400 za sklo + 500 za práci. Ale já na ebay našel sklo za 400. . Zkoušel už to někdo koupit a vyměnit? ptám se než ho objednám.
[ Link ] Díky za radu

o 17.02.2013, 10:48 | dr.marty
dělal jsem to na 5800 [ Link ] a je to celkem sranda.Jen se ti musí podařit rozebrat telefon.Jinak výměna není problém,všechno je jenom nacvakaný
o 17.02.2013, 11:38 | tomi666
Jenomže to co si tady dal z ebay je jen sklo, které je vlepené do předního krytu. Takže pokud se ti podaří telefon vůbec rozebrat, tak aby si někde něco neulomil, musíš to staré sklo bez toho aby jsi zdeformoval přední kryt/rámek okolo něj nějak dostat dolů. Nové sklo pak musíš zase vlepit zpět. Pro tebe je jednoduší sehnat si už komplet předek v daném barevném provedení, když se budeš snažit najdeš ho u nás okolo 1tis.. S tím, že to vyměníš kus za kus a jedeš.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.