Navštíveno 1372x

15.02.2013, 17:00 |
DaveX Možná půjdu pracovat do Zlína, což je cca 150 km ode mě. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti s cenově přijatelným ubytováním. Nejsem moc náročný, ale nechtěl bych bydlet s cigánama nebo krysama :)
Práce se nachází na třídě Tomáše Bati, tak někde poblíž by to bylo asi nejlepší.
Za každý tip děkuji.

15.02.2013, 17:55 |
Dr.T tř. t. bati je hooodne dlouha :-)bydleni pobliz asi ne - to je centrum, spise sidliste jizvi svahy. Ale rovnou pisi, cenovky za pronajmy jsou ve Zline hodne mastne, nekdy i drazsi nez v Brne. Spis je rozhodujici, na jak dlouho budes ve Zl. 2M?, 1R?, jeste dyl? porad?

15.02.2013, 17:57 |
DaveX No spíš jsem plánoval třeba nějaký penzion. 4 noci a domů. To by mohlo vyjít podstatně lépe :)
[ Link ] zkus tady, je to tam pekny... je otazka jak moc daleko je to od tvy "prace"

15.02.2013, 22:19 |
wrkos

15.02.2013, 22:26 |
walish | Upraveno: 2013-02-15 22:27:09
tř. Tomáše Bati je fakt hodně dlouhá. Na Tyršově nábřeží je Hotel Saloon, který má jedno patro ubytovnu - pokoj si pronajmi klidně sám pro sebe, je tam všechno, čisto, vyjdeš z pokoje a si v hospodě a pizzerii, kousek od MOR Café a stojí to pár korun :) 8.3. jsem U Máců jako na koni :)

16.02.2013, 00:46 |
DaveX Samozřejmě nevadí nějaké dojíždění městskou :)
Jinak díky za tipy, nějaká čistá ubytovna bude určitě stačit :)
tady máš odkaz:
[ Link ] . Do konce února mají ubytovnu ale zavřenou, protože probíhá rekonstrukce. Pokud pojedeš až pak, tak fakt doporučuju. Nocleh stál myslím 160,-, z pokoje sejdeš přímo do hospody, co více chtít :)

16.02.2013, 11:14 |
DaveX walish: díky za tip, no nevím, jestli je to s tou hospodou dobrý nápad :D chtěl bych taky něco vydělat :D
Tak to cumim ze se da vyspat na salonu za takovou cenu.
Kdyby to tam neklaplo jedna levna ubytovna je asi 200metru od nej podel vody.
Co se hospody tyce neni to nej hospa ve ZL ale pivko je tam dobry za slusnou cenu.