Navštíveno 1779x

14.02.2013, 16:41 |
Meda Nevite nekdo v Praze, nebo okoli o sikovnem motorari? Jde mi hlavne o vyvlozkovani V8 motoru za "rozumnou" cenu a s nejakym lepsim pristupem..
M5?
safrovi delal p.Uhlik bo jak se jmenoval 4.4i na stodulkach nekde, dela hlavne BMW
no a taky to pekne zkurvil....o))
takze tam neee
Taky premyslim o nekom na moji 4.2i V8, cely to rozhodit a juknout co a jak. Zdali se to vubec vyplati...
Cili kdyby nekdo vedel o nekom v okoli LBC, klidne :)
PS: prostory bych mel :)
Kasl, ale neni z berouna, ale z revnice.. :)
thepyroman: vim ze je u Karlstejna :) myslel jsem spis okres ;)
No Kasl dobrý, ale počítej, že až Ti budou říkat, že toho mají moc a že to bude až za měsíc, tak se z toho měsíce stane klidně 3/4 roku...a až budou slibovat, že se Ti ozvou, až to bude, abys tam nevolal každejch 14 dní jak kokot a oni neříkali, že to ještě není, tak taky počítej, že neozvou a až tam zavoláš, po dalších 2 měsících, tak Ti skoro vynadaj, že to máš kurva hotový a jaktože jsi si to ještě nevyzvedl. Osobní zkušenost a díky ní tam já už nikdy v životě nepůjdu.
Že jste nikdo nezmínil nismo.powera ? :-)

16.02.2013, 16:42 |
Meda Tak na Kasla uz jsem neco malo slysel, pokud s nim i nekdo z vas dalsich ma take dobre reference, zkusim mu zavolat.. Jinak dik za varovani, nastesti na to nekvaltuju ;)
Lampy uz prisly a drzaky snad v pondeli:) posilat to asi nema cenu, je to pomerne velky.. Takze nejlip pokud vydrzis do Velikonoc, vzal bych to do CR a poslal pak..
Nismo snad řeší V8 v průměru u nájezdu od 450 tis km plus,ne? To že moderní průměrný natřikrát přefoukaný litrový tří či čtyřválcový chrchel potřebuje rozborku a zborku každých 150 tis km, u renaultů většinou i lágry klikovky je úsměvné, ale netýká se to normálních koncepcí a konstrukcí V8 :-D :-D :-D