Navštíveno 2842x

13.02.2013, 15:48 |
KFL Další díl oblíbeného seriálu o defenzivní jízdě z východu ;)
[ Link ] P.S. - Hledal jsem, nenašel, tak to snad nebude duplicitní ;).
má borec všechny v píči :D se divim tomu spolujezdci, že s nim jel..
Já myslím, že to ale nebude trvat dlouho a bude s ním nějaké to video v sekci hnus, fuj nebo blééé .....

13.02.2013, 19:02 |
AR šak tam píše poslední illegal vide, další budou už legal ;)
Jeho iq bude vysoké jako označení jeho auta.
ty už ale budou točit havrani při odklízení :-)
dobře vymaštěný kokůtek...

13.02.2013, 20:40 |
Pekys občas se divim, kam všude se vešel. Chtělo by to i kameru dozadu. V ruce to má, o mozku mluvit nebudu.
To už sme tu nedávno řešili ne? Přijde mi to video stejný, né že by to byl druhej díl.

13.02.2013, 21:53 |
AR no takt ose ti jen zdá ;) video je jiný
ani jsem to nedokoukal, pac at si to ma frajer sebevic v ruce, tohle uz je znacne pres caru...
Mozek a jeho šoférská hemisféra tu asi funguje na 110%, jenom svědomí je ve stavu OFF.
vynechme moralni aspekt a pohodlne se posadme, bo takovych videi je malo a zadny ken block nam to nenahradi.
V ruce to má ale přeju mu ať potká nějakej pěknej vzrostlej strom u silnice.

14.02.2013, 21:48 |
Alííí Pekny, podival bych se na to rad i zive, ale radsi ze tretiho patra panelaku...
V ruce to má, ale takovému blbci bych nejraději postavil do cesty tatru s 15t na korbě.
Ten by mohl delat ridice sanitky :-)))))
Magor na entou,divim se ze ho jeste policajti nedrapli nebo ze neco osklive nezboril :-(
vetsi piču sem nevidel. nahodou mu tam skočí děcko a bude pruser.proč to dela ve meste,proč ne někde v lese nebo na parkovišti?

16.02.2013, 15:41 |
AR v lese :-DDDDDDDDDDD

16.02.2013, 16:42 |
CVakk ta představa "v lese" :-D

25.06.2013, 07:23 |
slama
Tak nějak mi je líto jen toho stromu

25.06.2013, 07:43 |
AR | Upraveno: 2013-06-25 07:46:59
tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu....
PS: mě je zas tak nějak líto té M5ky, ta mohla klidně dál sloužit a dělat radost někde na okruhu.
PS2: tak dle postu to nekočíroval on, ale jen se vezl
Tak on chodil se džbánem pro vodu dlouho, ale ucho se utrhlo někomu jinýmu a on tam bohužel seděl. Njn. Rozhodně jsem mu to nepřál, protože ačkoli dělal co dělal, tak měl i při tom kalupu věci pod kontrolou možná mnohem víc než mnozí dědkové, co tu jezdí nevidouc neslyšíc svým výletním tempem. R.I.P.