Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nejlepší na chřipku,angínu a horečky je zázvor a česnekové kapky

o Navštíveno 13950x o
o 13.02.2013, 13:24 | FlasH AHC
Trochu se rozepíšu o dnešnim léčivu,z kterého mi bylo akorát zle.

Protože horečky a angíny jsou kolem nás,je potřeba se učinně bránit. Začal sem dělat pokusy na základě receptů našich předků.

1. Nejůčinnější je zázvor,který mam vyzkoušný jako čaj a pomáhá.
Ze zázvoru se odkrojí jeden prst,ten oloupete a nastrouháte nejlépe na plastovém struhadle. Následně vaříme vodu (ideální je rychlovarná konev a vody cca 0,5L )
Nastrouhaný zázvor spaříme vroucí vodou a necháme 5minut vylouhovat. Jako další krok je cezení od nepoužitelného zazvoru a doporučuju pořádně promačkat,aby z něho vytekla šťáva . Tento čaj je velice pálivý a agresivní na první polknutí,proto pomalu a po douškách. Učinek se dotaví do 3-5 dní.

2. česneková vodka (tinktura)
Je to vlastně česnek nakrájený na slabé plátky,který se musí nechat 14minut na prkénku a krájet jedině plastovim nebo keramickym nožem. Po 14minutách se s česneku uvolní Alicin. Nakrájené plátky (cca 1 stroužek česneku na 0,2dcl lihoviny)
Používá se vodka, ale nebyla tak posloužil rum s 38% alkoholu.
Plátk česneku se ponoří do lihoviny a flaška se zašroubuje,zatmaví. Nesmí k tomu světlo.
Po třech dnech je lék hotový. Přecedit přes plastové sýtko do lékovky s kapátkem.
Na začátek do hrknu čaje 5kapek a pomalu přidávat podle toho co váš žaluudek snese :D

Vše píši z vlastní zkušenosti ,protože paralen na horečky 39,7°C nezabíral,a zázvor mě vyléčil do pohody. Všem mohu jen doporučit.

česnekové kapky je dobré pít přes clou zimu,je to imunitní a hlavně česnek díky alkoholu se rychleji dostane do krevního oběhu :)

Funguje to,mužu jen doporučit.

Zázvor vás vyjde na cca 40kč a rum s česnekem na 100kč
Běžný syrup nedokáže pořádně vyléčit a je drahej podobně.

o 13.02.2013, 13:30 | Pepíno_Honda
Zázvor piju preventivně a dobrý :)
o 13.02.2013, 14:13 | War
já jsem vyzkoušel poslední chřipku (spíš kašel) si nebrat vůbec žádný prášek, vůbec žádný čaj, poměrně i málo jídla kvůli nechutenství a napříč poměrně vysokým teplotám a zimnici chřipka trvala týden - tedy úplně stejně jako s pouze prášky (antibiotika) nebo pouze s čajem a bylinami, česnekem apod.
o 13.02.2013, 14:49 | tappaja
Zazvor je gut, cesnek asi taky, pokud je to poradnej cesnek palicak a ne spanelska nebo cinska nahrazka, ale aby to s tebou bylo k vydrzeni v kancelari, tak radsi ten zazvor... :o))
o 13.02.2013, 15:05 | carlos
na ten zázvor pozor,při velké koncetraci hrozí přiotrávení a závratě
o 13.02.2013, 15:12 | Milhauzz
Já mám vyzkoušené toto:

1, vymačkat půlku citrónu
2, dolejt 1:1 se slivovicí (jde principielně jen o hodněvoltový alkohol, který rozproudí krev v žilách a vitamín C se postará o ten zbytek)
3, se sebezapřením vypít
4, nekombinovat s ničím, užívá se před spaním
5, za dva až tři dny sem jako rybka

P.S.: paralen se může jít vycpat
o 13.02.2013, 15:19 | pepe689
ty bohatsi leci rymu kokainem
o 13.02.2013, 15:34 | Midnite | Upraveno: 2013-02-13 15:36:02
radši nic :D
o 13.02.2013, 15:49 | CRK | Upraveno: 2013-02-13 15:50:32
pepe689: i na bolavej zub je super

EDIT: jen sem to slyšel :)
o 13.02.2013, 15:56 | FlasH AHC
carlos: zázvorem se přiotrávíš ?? No tuhle kombinaci jedu už 5 let a sem tady :) 0,5L vody a jeden prst, nic se nepřiotrávíš,spíš to pořádně roztopí v krku a břiše. Je to agresivní,to je fakt. 1L odpovidá 1 prstu, ale když máš už nějakou tu horečku ne z nachlazení,ale někdo na tebe prskne nějakou stvůru je to řešení 0,6L + prst ,nastrouhat a nic se nepřiotrávíš. Hlava se mi motala při 40°C to sem viděl litáta televizi :D .. ale ze zázvoru nikdy a taková limonáda se zázvoru je lepší jak kdejaká pepsi nebo sprite :)
CRK: to je pravda,zázvor na žvejkání zatahuje dásně a omezuje krvavost,to mam taky vyzkoušený,ale jak to polkneš tak ti to propálí díru v krku,kam se se...rou feferonky :D
Kokain by tě akorát udusil ,když nemůžeš dejchat :D
o 13.02.2013, 15:57 | JP
Já po mnoha pokusech řešim tyhlety rýmičky a chřipky prostě tak, že ležim a odpočívám, maximálně s mírou tišim příznaky (rýma olynthem, bolesti ibalginem) abych moh nerušeně spát. Přijde mi že je to všechno jen placebo, jak babský recepty tak léky z lékárny. Moje tělo si s tim poradí samo za +- stejnou dobu s tim i bez toho. S angínou teda samo ne, ale jak často jí člověk dostane...
o 13.02.2013, 16:00 | JP
Asi jsi nikdy nezkusil opravdu pálivou chilli papričku, když ti zázvor přijde tak drsnej:DD
o 13.02.2013, 16:02 | FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-13 16:04:20
JP: chytneš to jako nic ze vzduchu, v nějaký hospodě nebo restaraci,kde lidi neznaj ucpáváni huby kapesníkem a prsknou to do vzduchu. Tyhle babský kecy fungujou dokonale. Zázvor a česnek jsou zabijácký kombinace . Zázvor ti pročistí všechno,a vybere záněty i nějaký plísně . česnek funguje po rozpuštění v lihovině,pač samotný nevyužiješ ani pár procent. Jeho síla se nejvíc využije po vylouhování ve vodce nebo jakym koliv alkoholu do 41%. To je jako u zubaře. Někdo má zuby zdravý celej život a kašle na ně,a jinej to pucuje jak má a kazí se mu. Jak to jde odůvodnit :)

Ukroj si tak 2cm silnej prst a začni ho žvejkat,poznáš pálení :)) čaj je proti tomu prt. Feferonky nesnášim,pouští se mi po tom krev z nosu už od malička,po zázvoru ne.
o 13.02.2013, 16:04 | Honza2.016v
když cejtim že na mě něco leze tak maximálně paralen a čaj....nic víc.. spíš si du zaběhat, nebo na spin a jakmile se spotím jako kráva tak mi většinou nic není..

ibáč je strašná sračka, nechápu jak to někdo může žrát při náznaku bolesti a už vůbec třeba po vopici.. (i na pár závodech to do sebepár maníků cpalo, proti bolestem zad... )
o 13.02.2013, 16:09 | FlasH AHC
rýmička a teploty 37,5°C to je o prdu,ale když na tebe sedne fakt "horečka" taková že neuneseš ani hrnek s čajem,je ti zle ,když někdo promluví taky ti pumpuje v hlavě ,vadí ti světlo,hlavu máš na rupnutí,tak bych chtěl ten spining vidět :) ... jen sem napsal že to funguje. Prášky se snažim nebrat a antibiotika fakt když už nic nezabírá,zatim sem to vyléčil zazvorem a česnekem s vodkou nebo rumem.
Hlavně po těch kapkách nenadejchám ;) ,co je mi platný že mam lék na recept,když si ho stejně celej zaplatim :D
o 13.02.2013, 16:23 | Midnite
flash se dal na medicínu :D autohifi už nevynáší :D
o 13.02.2013, 16:28 | FlasH AHC
Midnite: to je jen samo léčba :)
o 13.02.2013, 16:36 | mishan
jak píše war, zrovna včera mě to chytlo, nežeru nic, jen čaj, med a zázvor, polehávám a přetrpím 2-3 dny a budu ok stejně jako s nějakýma práškama apod. takže na nachlazení nic nepoužívám, tělo si s tím poradí samo.Něco jiné je angína apod. kde už jsou potřeba antibiotika
o 13.02.2013, 16:45 | FlasH AHC
mishan: na anginu funguje česnek s vodkou,to je práve přírodní antibiotika ,a fakt to funguje ..
Med je celkem dráždivej na bolavej krk,ale funguje ... Děláš si odvary ze zázvoru,nebo ho chroupeš jak mrkev ?? :D
o 13.02.2013, 17:01 | Midnite
přírodní antibiotikum? to snad nemyslíš vážně...
o 13.02.2013, 18:11 | Mr.Scully
Já bych měl s dovolením jednu laickou poznámku. Pokud je angína způsobená nějakým -kokem, tak můžete pít zázvor horem dolem a je to naprosto k ničemu :-D Absolvoval jsem to posledních půl roku dvakrát. Můžete jíst česnek, cibuli, med, pít zázvor horem dolem a nepomůže to ani o procento. Až antibiotika zabraly ;-)
o 13.02.2013, 18:17 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-02-13 18:22:22
tyhle rady jsou na nic :-D Každý je jiný, na každého působí cokoli jinak.
Na mě když něco leze, stačí pít čaje proti nachlazení, dát si tak 4-6 šumivých tablet s C za den, večer koupel a prohřát tělo a za 2-3 dny jsem OK
Pokud už jsem nemocný, což už dlouho nebylo, stačí 2-3 noci si vzít paralen před spaním a pak nějak v noci, hodně pít vody a jsem OK
Každý prostě holt zkouší, co mu pomůže a hlavní je si to zapamatovat a pak znovu aplikovat :-D Kapky, spreje apod. chemický srágory na mě nikdy nefungovali ani nefungují, takže tohle 10 let neužívám, škoda peněz, u mě, někomu to jistě pomáhá.
Jo a když mě lechtá v krku, tak nejlepší je si dát 2-3 pivka, hezky studený a druhý den je to už OK :-D

Asi 4 roky jsem tedy nebyl nemocný tak, že bych musel ležet. Stačilo aplikovat co jsem psal a chodil jsem v pohodě do práce a vyléčil to, ne přechodil, ale vyléčil ;-) . Jsem člověk, který jednoduše chytne z okolí vir, ale nemoc ne, naštěstí. Sám jsem se snad nikdy nenachcípal ;-)

Jj, vodka, typická přírodní věc vyskytující se čistě v přírodě :-D
o 13.02.2013, 18:30 | mishan
tak jistě že to nechroupu, kdo jo, tak je celkem frajer :-D pouze přidávám do čaje
o 13.02.2013, 19:34 | tazman
když na mě něco leze deci medu rozehřeju v dvoudeci sklenici ve vodní lázní doleju deci slivovice rozmíchám rychle vypiju..v břoošku je pak jak v kamínkách a du si lehnout..buď se hned krásně vypotím nebo je mi po tomto léku minimálně uuplně jedno co se kolem mě děje :D
o 13.02.2013, 20:09 | 1kw
Tak nevím co je na tom Zázvoru tak zázračného. Chroupu a piju ho už 3. den a je mi zatím čím dál hůř..
o 13.02.2013, 20:12 | BATMAN | Upraveno: 2013-02-13 20:13:32
Jak psala vysoka vez,na kazdemu staci neco jineho.
Jen proboha nezkousejte recept co mi kdysi radil znamy z prace: Uvarit si 1/2litru caje se slivovici 1:1,vlezt co horke vany a tam ho vypit. Asi po 15 minutach uz jsem to fakt nedal a ze musim ven. Sotva jsem vylezl z vany tak jsem s sebou seknul a dodnes nevim jak dlouho jsem tam lezel pac po tom co jsem se probral jsem se po 4 doplazil do postele kde jsem ve vterine usnul.

Jinak jak uz bylo psano hodne pomaha opravdu moc pit (caj prokladat vodou). Idealne 6-7 litru za den. To donuti ledviny vic filtrovat krev a ocistovat telo.
o 13.02.2013, 20:14 | mishan
BATMAN: kolega z práce se tě chtěl očividně zbavit :-D
o 13.02.2013, 20:22 | pepe689
jinak Flash ma pravdu cesnek je fakt prirodni ATB skoro na vsecko --
o 13.02.2013, 22:56 | FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-13 22:56:34
mishan: to sem zkoušel a lepší je ten čaj. Srandovní je ,že pálí i studenej :)

Mr.Scully: jestli si ten česnek dlabal samotnej,neni se čemu divit. Měl sem angínu,a na férovku ti řikám že tě to vyléčí,ale musíš to použít tak aby to fungovalo. Lihovina to rozjede do celého těla,kdežto v žaludku se to pomalu vstřebává a jen smrdíš jak herodes a bolí tě břicho :)

Midnite: je to tak, česnek je likvidádor když to dobře použiješ.

Tazman: tak to víš,kudy teče tudy léči :)

1KW : tak to špatně používáš,nebo to děláš nějak divně. Taky si musíš koupit čerstvej zázvor, a použít jak sem psal . :) Popiš to jak děláš ty čaje a jíst to ,to je celkem velký,spíš by si měl pít ten čaj a 0,5L deně.
Tlačilo mě v krku,každej to zná. Takovej divnej pocit,že tam něco je a tlačí to,bolí a je ot protivný. Známej co je doktor kouknul do krku a řek,máš totam pěkný dojdi si k doktorovi. Udělal sem si tenhle čas (0,6L = oloupaný nastrouhaný prst)ráno na lačnej žaludek. do 4dnů mě to přestalo tlačit a bylo to v pohodě . K doktorovi sem šel preventivně,aby mě poslech. Jeho verdikt zněl,jsi zdravý jako ryba.

Batman: to je celkem nesmysl,když máš horečku tak se dávaly studený zábaly,a tim že vlezeš do horký vody ses pěkně zamotal.Ta kombinace je hrozná a ve vaně ses měl asi utopit :) Kolega je asi borec. Je jasný ,že alkohol rozproudí krev ,a ty vlezeš do vany... co kdyby ses tam utopil,to ti nedošlo ? :D

Pepe689: však jo, je to atb ale je potřeba to louhovat,samotnej je dobrej tak v česnečce.

louhovanej česnek je super, jen to chce odvahu pak ten čaj vypít,je to cejtit silně česnekem. Začátek na 5 kapkách ... pomalu přidávat. Teď dávám 22kapek a už je to celkem silný.
o 13.02.2013, 23:25 | Mr.Scully
FlasH AHC - ne, ten česnek jsem zmiňoval jako příklad, jinak já zkoušel spíš to ostatní - zázvor, cibuli, med, alkohol... nic nepomohlo ani trochu. Pokud to není nějaký nachlazení, ale je to fakt streptokok (což může mít hodně podobný příznaky), tak se toho nějakou jednoduchou přírodní cestou prostě nejde zbavit, musí nastoupit chemie.
o 13.02.2013, 23:32 | Midnite
Flash: mě o lékách a léčení učit poučovat nemusíš :).. Na rozdíl od tebe to studuju. Jen by ses měl vyvarovat horlivému "pomáhání" v léčení. Nikdy nevíš co v sobě máš a proto bys měl zajít k doktorovi, protože se nevyléčený zárodek opět projeví v blízké době...
o 13.02.2013, 23:34 | 1kw
Flash: Normálně nastrouhat a zalít 0.5l vody. Ale v čaji je to celkem slabé tak jsem to zkusil i chroupat :) ..zatím bez výsledku.
o 13.02.2013, 23:42 | CRK
FLASH je zpět! Nyní dokonce jako LÉČITEL!!! :)))
o 13.02.2013, 23:45 | FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-13 23:54:24
Midnite: však jo,byl sem tam a dobrý. Vás učej používat česnek s vodkou ?

1kw: kolik si toho strouhal? ten čaj musí pállit při prvnim polknutí :D .. to seš zabiják,když to chroupeš... stačí kousek a fire jako prase .
Jak máš ten zázvor,tak odkroj prst ,pořádně ho nastrouhej na nudličky a spař horkou vodou nech tak 5minut,sceď to a jak to polkneš tak to musíš cejtit ..
kdžy je ten čaj studenej musí pálit jako kráva. Nevim mě to pomáhá,tak nevim ;)
To ale nestrouhej do běžnýho čaje,ten čaj se musí vylouhovat horkou vodou a tim zázvorem krásně svetle zelenej. To musíš cejtit jak to polkneš že cejtíš vostří žiletky. :D
Ten pulitr do sebe musíš hodit najednou po doušcích a na hladovej žaludek.
o 14.02.2013, 00:01 | FlasH AHC
Víte co nechápu ,lidi co stojej na zastávce s pivem v -10 a lokaj to ,že se jim hulí s flašky. To prostě nechápu a polknout to,tak sem marod jedna dvě :)
Tohle je pomalu div,že to někdo do sebe naklopí až by k tomu přimrznul :D
o 14.02.2013, 08:12 | H-Honza (M)
tak ja zase slysel, ze kamosovi pomahaji MMS kapky a koloidni stribro...
kdyz jsem cetl co vsechno leci MMS kapky, rikal jsem si ze uz se nemusim bat, ze chcipnem na chripku, protoze nekdo vymyslel konecne přípravek, ktery je nesmírně účinná zbraň proti všem nemocem:

- Afty a opary
- AIDS/HIV virus
- Alternativa antibiotik (je účinnější, bez vedlejších účinků, nepoškozuje střevní mikroflóru)
- Alzheimerova choroba
- Astma, plicní choroby
- Bolesti kloubů a svalů
- Cukrovka
- Deprese, poruchy paměti
- Herpes (opar)
- Hepatitida A,B,C
- Chřipka a další parazitární infekce
- Chřipka prasečí a ptačí
- Choroby ledvin, ledvinové kameny
- Choroby u dětí a těhotných žen
- Imunitní poruchy
- Detoxikace
- Odkyselení organizmu
- Kožní onemocnění (rány, ekzémy, infekce, vyrážky, akné, vředy, lupénku, rakovina kůže, plísně)
- Křečové žíly
- Lupy, choroby pokožky hlavy
- Pohlavní choroby
- Popáleniny (sluncem, ohněm, teplem)
- Poruchy jater (cirhóza, produkce cukrů, hladina krevního cukrů)
- Poruchy produkce hormonů
- Poruchy spánku, nespavost
- Psoriáza
- Rakovina
- Revmatické zápaly
- Skleróza multiplex
- Srdeční choroby (záchvaty angíny pectoris, rytmus srdce)
- Střevní infekce (zápaly, nadýmaní) - Malárie
- TBC
- Únava, doplnění energetických zásob a vitality
- Virusy, baktérie, plísně, kvasinky jiné škodlivé mikroorganizmy
- Vysoký krevní tlak, zúžení cév
- Vrásky
- Zápal plic
- Zánět slepého střeva
- Zánět močových cest
- Dásně a zuby
- Žaludeční vředy, helicobacter pyroli

:O)))))))))
o 14.02.2013, 08:59 | macomb
Recepty na léčení jsou sice fajn, ale základ je tomu předcházet a to:

otužovat se, otužovat se, otužovat se...
a to nemusí být nutně jen studená sprcha, stačí úplně doma nepřetápět(a jako bonus ušetříte za topení :) ),

...a samozřejmě taky dostatek vitamínů.

Spíme celoročně v ložnici, kde se netopí a je otevřená ventilačka a malej(2 roky) je schpnej se v tomto počasí v noci odkopat a ještě vyslíct z pyžama(zůstane jen bodíčku), imrvére běhá bosej a v tričku(přes 20 stupňů u nás není), a když mu dáme ponožky, tak si je někde za chvilku stejně vysleče. Starší(9let) je to samý v bledě modrým, pořád mu musíme připomínat aby si bral čepici a rukavice atd. atd. a musím říct (a zaklepat), všichni se držíme v pohodě (malej měl akorát dva dny zvýšenou teplotu, což jsme řešili akorát čípky přes noc, aby se v pohodě vyspal.

No a já jsem starej tučňák, do 5-7 stupňů chodím jen v tričku s krátkým rukávem, zbytek odchodím v bundě nebo v mikyně a za posledních deset let jsem lehl akorát jednou na dva dny a to na mě přišlo kvůli vyčerpání.

Jediná moje skoromanželka je taková zmrzlejší(nemocná teda taky nebyla ani nepamatujeme) a neveřícně kroutí hlavou nad naším oblékáním :)
o 14.02.2013, 17:35 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-02-14 17:37:54
Otužování je ti na ho..., když jezdíš do práce MHD, venku kolem 0°C a ko*oti v busech topí o 106, dneska tam bylo tak 25°C v tom buse, co jsem jel, že i v triku je ti vedro a pak když vylezeš ven celej uvařenej, tak se nachcípáš, ať chceš nebo ne...
A to nemluvím, když se stavíš něco někde koupit ať už krámek nebo obchoďák, tam by snad měli být šatny na začátku, venku mrzne, -5°C a vevnitř se topí tak, aby tam zaměstnanci byli jen ve slabém triku a když tam přijdeš z venku z -5°C do 25°C, po 2 minutách se tam vařím...
o 14.02.2013, 18:26 | JP
Jo jo, HT má pravdu, já jsem přestal bejt pravidelně nemocnej ve chvíli, kdy jsem přestal jezdit MHD... Lidi jsou bezohledný hovada, v chřipkový sezóně vždycky kašlala a kejchala půlka autobusu a já za pár dní zůstal ležet... Teplotní rozdíly mi nějak nevaděj a nikdy nevadily, mě je zima až když všichni okolo s jednou vrstvou oblečení navíc umíraj na podchlazení, takže nemusim bejt tolik nabalenej. Tuhle zimu jsem přečkal s tričkem a bundou, ve vytopenejch místech stačí vzít bundu do ruky a je vyřešeno.

Jo s tim pitim je to možná pravda - když cejtim že na mě něco leze, tak se to snažim upít vodou a většinou se to povede.

Ono když je někdo shnilej, nehejbe se, špatně jí a má díky tomu slabou imunitu, tak mu stejně nic nepomůže.
o 15.02.2013, 11:02 | bublinka
Lékům se vyhýbám, jak to jde. No dobře trochu kecám, když je mi fakt blbě nebo potřebuju fungovat, tak si něco vezmu. Jinak podle mojí obvoďačky se nemá srážet teplota menší než 38,5.
Česnek mi doporučovala i při borelioze (samozřejmě nenahrazoval antibiotika).
Jinak si dělám zázvor, beru céčko, doma si dělám ovocnej salát. Nesnáším ty chemický sráče do nosu, takže používám vincentku i když tentokrát mi vadila i ta, ale za dva dny doma se rýma zklidnila. Když mě začíná bolet (ne škrábat) v krku, tak zaručeně zmrzlina a je pokoj, jednou to vyřešilo i hodně citronový šťávy.
A když je mi celkově blbě, tak hovězí vývar. Hodně silný (7 hodin vyvařená morková kost, zaručeně to posílí :D) a pít na několikrát.
Ještě mi byl doporučován takový ten blaf z cibule s medem, ale to je takovej hnůj, že jsem to vypila jen 2x, takže jestli funguje nevím a ani se to nechystám zjišťovat.
A v úplných začátcích, když to vypadalo, že na mě neco leze mi pomohla sauna.
Ale neřekla bych, že to všechno nějak zkracuje průběh nemoci s obyčejnou virózou se organismus popere během týdnu tak i tak.
Ale na paralen bacha. Za prvý se na něj snadno zvykne a pak přestane zabírat, za druhý je to hajzlík, co dokáže být docela nebezpečný. A tělo se s některýma nemocema popere stejně dobře samo, ale nechce to přecházet, ale být v klidu, jinak si to tělo stejně vybere. Bacha na přechozenou angínu (může jít na srdce), přechozená chřipka je taky svině.
o 15.02.2013, 11:15 | Midnite | Upraveno: 2013-02-15 11:18:18
já si říkám na co jsou teda doktoři, když tady je jeden doktor vedle druhého :)

edit: teplota by se neměla snižovat do 38°C, avšak optimální teplota pro enzymy je 37°C
o 15.02.2013, 11:16 | Mr.Scully
Je fakt, že já co nelezu do MHD, tak jsem taky celoročně zdravej. Nicméně pak se stačí třeba líbat s nějakou přenositelkou streptokoku a celý prevence je stejně v háji, jak jsem zjistil :-D
o 15.02.2013, 11:19 | Midnite
Scully: ty si na ty koky nějak vysazený, v každém tvém příspěvku je o nich zmínka :D
o 15.02.2013, 17:51 | Woko_O
Já když mám nějakou tu prasečí chřipku tak jdu na hokej,vezmu si dvě rybana a bruslim a makám co to jde.. Vypotí se to a za dva dny jste okey.. Jen neni úplně jistý jestli to přežijete..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.