Navštíveno 2215x

Tak zatím mám ze sněhu relativně radost. Asi už začínám chápat, že při hraní se synem se nejvíc prostě vyblbne taťka :) A to až začnem stavět vláčky, to bude teprv paráda.

jojo,pochopils to správně ;-) ,my dem odpoledne na huhuláka :-)
Padáda, já sníh miluju hlavně na silnici když je čestvě napadáno jsem schopen naject domů z práce dvojnásobek km než když je sucho :))

13.02.2013, 13:19 |
mista Ja jsem se realizoval s malym pri stavbe lega (nebyl jeste snih). Malej si skladal kosticky a ja jsem spichnul offroada s pohonem vsech kol, a jezdili jsme po dece - projede skoro vsechno :)
S legem se mi kámoš taky svěřoval, dokonce se do toho tak zažral, že udělal svůj vlastní diferenciál a převodovku o dvou stupních :) Někdy sou ty děti na zabití, ale tyhle okamžiky sou prostě úžasný :)
ono je úžasný to,že když se nad tím zamyslíte tak většina hraček není pro děti,ale pro táty,protože je chceme my tak je ´´nenápadně´´ dětem vnutíme a tomu malýmu už nic jinýho nezbyde než si s tím hrát :-D (dítě to vidí asi: lepší nějaká hračka než nijaká a ještě když je aji táta spokojenej,co víc si přát)
JJ taky už se těším na hračky pro velký kluky :))
se přiznám,cca 3roky zpátky sem to nevydržel a vyplakal sem si od maminky autodráhu,sice mě bylo jasný,že ju složim,dvakrát se svezu,poskládám spátky a hotovo,ale prostě sem ju chtěl a jelikož mám holčičku tak je snad naprosto jasný jak to celý dopadlo :-DDD ,přesně tak,jak každýho teď napadlo,já na ni nejezdim,ale malou to strašně baví a přezouvá auta atd atd,prostě standartní hrací den holčičky :-D

taky jsme kupoval 3leté dcerce autodráhu :)

13.02.2013, 13:45 |
mista Milhauzz: ano, diferak jsem taky nakonec dal, ale bylo to jak jezek v kleci :-) dvoukvalt jde celkem snadno, trojkvalt jde taky, ale je to uz spis pocitani zubu pri provozu :)
Co me zamrzelo, ze lego nema vnitrni ozubeni - na planetovou prevodovku :)
Jajinek: Ja jsem toho exemplarni priklad. Vytahl jsem lego s velkou nostalgii po dvaceti letech :D
:-DDD myslím,že nás tady takovejch bude víc,jen málo kdo to přizná ;-)

13.02.2013, 17:16 |
Augi Já jsem zase byl včera smutnej, když jsem se s malým před spaní díval na "Zachraňte Willyho 2" a manželka nám to po půl hodině vypnula, že máme jít spát... :-(

13.02.2013, 23:24 |
PlusOne | Upraveno: 2013-02-13 23:25:20
Aktuálně dva synové, jeden 23 měsíců, druhej zatím -1 měsíc (ale krátí se to ;-) ). Legem, hlavně zatím Duplem, už jsme předzásobení, vláčky taky máme, a i nějaká ta auta na vysílačku se najdou.... :-)
Jako malej jsem měl hraček málo, tak si to vynahrazuju teď, no...
Ač bez dětí, tak si sníh užívám ;-)

Ja uz se rok presvedcuju,ze kluci 2 a 5 let nutne ten xbox 360 potrebuji.Ale zase nebyla odvaha to doma u zeny prosadit :-D
Tak jak to dnes vypada u vas se snehem? Rekl bych ze pekne rozlouceni se zimou :-) Plzen pada a pada :-)) Miluju subaru :D

23.02.2013, 12:31 |
Tendr U mě dobrý, podkrušnohoří, e34 520i s batohem :))
Závist všem zadokolkařům a Xkolkařům!
Já se dnes pojedu projet na kole :)

23.02.2013, 13:23 |
mrazik | Upraveno: 2013-02-23 13:23:41
Praha - západ : 25 cm a pada pada. Na silnici velka zabava.
Chci 4X4 !! :)
Tolik nenajebalo za celou zimu - dneska Jižní Morava :
[ Link ]