Navštíveno 1326x

12.02.2013, 19:54 |
Drtič Je potřeba na Rakouské straně dálniční známka? Případně dá se to objet mimo dálnici nějak slušně? Pojedu tam na 8:30 pátek ráno. V kolik vyjet, abych to v klidu stihl? (jedu pro ty, co přiletí) Hledal jsem to, ale všude je to nějaké nepochopitelné. Jak to teda je? Dík

12.02.2013, 19:58 |
.mycTD | Upraveno: 2013-02-12 20:02:51
do vidne se bez ni probojovat da, ale na schwechat nevim.
ja bych ty 2 kila asi zaplatil. kdyz ji koupis az na rakouske strane, tak te ani moc neokradou.
[edit]nevypada to tak hrozne
[ Link ] ale tezko soudit, kolik to takhle po ranu vezme casu
Určitě ano, jezdím tam pro kolegu 2-3x za rok a dálničku vždy měl. A teď měsíc zpátky sem pro něj měl jet, měl sem si na Sk benzině koupit rakouskou dálničku, ale nakonec sem ho vyzvedával v Bratislavě, takže nejspíš jo a objet to jde, ale nevím jestli se na letiště dostaneš jinak než z dálnice

12.02.2013, 20:41 |
Drtič Ještě jeden detail. Vím, že přiletí v 8:30, ale číslo terminálu či nějaké haly nevím. Jdou všchni cestující přes jednu budovu? Ptám se jak debil, ale nikdy jsem tam nebyl, německy nějak nešprechtím a nerad bych se tam nějak extrémně zadrbal. Jo a co parkování?
Máš 2 příjezdové cesty, přílety a odlety, kolegu sem nabíral na příletech. Dobré je načasování, ať tě třeba prozvoní jak přiletí a pak jak dostane zavazadla,a podle času příletu, lítá to hodně přesně, si naplánuj délku cesty podle navi a pak max. 5 minut a je venku. Parkování je hodně mastné, myslím 10€/h. My sme byli sehraní přesně, prozvonil, pomalu sem najížděl na prakoviště, zastavil na 10s a byl v autě. :-)

12.02.2013, 21:08 |
Drtič možeš mi prosím na udělat spritscreen z googlemap a označit tam přílety a odlety? :-))) a už budu hodný a nic nebudu chtít. asi teda
Nejlepsi je, kdyz reknes kolegovi (napises sms) at pocka naproti odletum pred hotelem NH Hotels. Je to hned naproti vychodu z haly. Nekde pockej a pak at te prozvoni a jen ho vyzvedni at se tam nemusis nikde tocit a bloudit.

12.02.2013, 21:15 |
Drtič Problém je ten, že tam jedu pro skupinu rumunů, které neznám, nikdyje neviděl, nevím, jak to tam funguje ani nic podobného. Tel zkusím vyžádat od firmy, pro kterou tam jedu. To bude ještě zajímavé :-))

12.02.2013, 23:16 |
Sau Na letiště do Vídně sa dá přijet aj bez známky, ale je to celkem opruz. Jak ze strany samotného příjezdu do Vídně, kde kvůli nově postavené dálnici, která místama vede po trasé staré sedmičky, moseli postavit místama sedmičku novů a ta není ani zdaleka tak dobrá cesta jak dřív. Je hodně úzká, docela blbě sa na ní předjížďá a pořád sa nekam krůtí. Plus je na ní pár celkem nejasných křižovatek, rozhodně nic ideálního pro toho kdo tama jede poprvní.
Dál pak průjezd samotní Vídní, aby sas vyhnul dálnici, chce trochu znat. Navíc oproti dálnici ta cesta zabere klidně o víc jak hodinu dél času. Já byt tebů bych jednoznačně jel po dálnici, která vede přímo kolem letiště (a k němu).
Parkování na letišti, já aj když jedu někoho vyzvedávat, vjedu nahoru k odletom. Tam sa dá zaparkovat na nejaký krátký čas bez problémů zadarmo. V odletové hale pak stačí seběhnůt dole schodama a si v příletové hale. A nebo holt přímo na přílety ale tam sa placení mám za to že nevyhneš.