Navštíveno 2883x

07.02.2013, 22:53 |
Brnďa Budu menit okno..mam novou znamku na 2013, vypsanou vse..jak to funguje aby mi dali pak novou?? A kdyz si starou dloupnu bez poskozeni, budu mit dve ze? Ale jsk to provest?:-)

07.02.2013, 22:56 |
JR Sloupni a prelep na novy okno .... ja jednou sel jako slusnej kluk na postu. Znamky menili az na treti poste a po pulhodinovym cekani jsem jeste zaplatit poplatek za vymenu.

07.02.2013, 22:57 |
Brnďa No dobre,to udelam, jen bych rad dal novou znamku zene a starou si dal na svy..jen musi to likvidator nekam zapsat ze mam znamku? Zas nechci aby mi ki sebrali v autoskle..a kolik stsl ten poplatek??
mě stál poplatek 30 nebo 50Kč, ale je to v řádech desetikorun
Jakože chceš jednu známku zadarmo? Resp za těch 50kc?

07.02.2013, 23:05 |
JR Starou znamku musis vratit. S tim nema pojistovna nic spolecnyho.
Vezmi ji na poštu, když to bude nějaká velká (byl jsem v Plzni na hlavní), tak jsem si za minutu odnášel novou čistou známku a nechával jsem jim tam počmáranou roztrhanou s vyplněnou SPZ. Poplatek asi tři pětky nebo kolik.
no a slusny autoskla davaji kdyz menis u nich okna DZ gratis takze by si mel mozna 2 zkus zjistit

08.02.2013, 08:58 |
Bucci přesně, pokud servis, tak ti jí přehodí/vymění sami (pro jistotu bych si předem auto vyfotil, že tam známka byla)

08.02.2013, 11:09 |
Ravo Pokud měníš sklo, každý seriozní autosklo to přehodí na nový sklo ani to nepoznáš (sloupne a znovu nalepí).
Nemusíš nic přepisovat atd, auto je pořád stejný.
Pokud se o to chceš pokusit sám, doporučuju použít škrabku na sklokeramický desky.
Pokud se ti něják poškodí, tak ti výměnou za artefakty té původní (může být potrhaná, ani nemusí být kompletní, podmínka je tam část hologramu a seriovýho čísla, který se bude shodovat s druhým dílem, který taky budeš odevzdávat) vymění za poplatek cca 30-50 kč na poště (najdi si na cpost.cz který pošty to dělají a jaký jsou přesně ty podmínky a jaký formulář je nutné vyplnit)

08.02.2013, 13:48 |
Brnďa oukej, dík za rady :)
PRESNE JAKO PEPE689: STAHNI TU CO MAS A VYMEN OKNO TAM KDE K VYMENE NABIZI DALNICKU JAKO BONUS A BUDES MIT DVE... PROC TO NEVYUZIT KDYZ TO TAK JDE...

14.02.2013, 10:12 |
Losky Já známku lepil před dvěma týdny na svoje auto, to teď prodávám a už mám nové. Šel jsem na poštu s levárnou, že mám rozbité sklo a že bych ji chtěl vyměnit. Baba na mě vyhrkla, že musím si přinést TP a oba díly dálniční známky. Známka se mi z auta sundávat nechtěla.
Prostě ji chci jen přehodit ze starého na nové auto i se změnou RZ. Jde to? Nebo musím zase koupit novou? Klidně ji přinesu oba dva kusy s TP od auta, kde byla.
Díky
To sou rady a dohady, jelikož ročně vyměnim tak 40 známek trochu o tom něco vim :-D Starou sloupni, vezmi k ní ten útržek, na obojim musi bejt vypsana spz, jdi na poštu (hlavní pošta ve tvém městě, malé pošty to nedělají), řekni že ti měnili sklo ( někdy se mě ani neptaj, je jim to prakticky stejně jedno ) dostaneš papír kam se podepíšeš, zaplatíš 40,- Kč a odcházíš s fungl novou známkou. Pokud po tobě nějaká kráva chce malej TP či něco podobnýho jdi k jinému okýnku. Vůbec na to nemá nárok je jí úplně k ničemu.

14.02.2013, 10:46 |
Losky | Upraveno: 2013-02-14 10:47:10
Díky za tvou odpověď. Jednou jsem to takhle udělal. Tohle u nás v MB má na starost pí. vedoucí hlavní pošty a prý od ledna mají jiné nařízení, že musí kontrolovat technické průkazy atd. Klidně ji TP přinesu, ale nechci, aby mi tam pak napsali sami zase tu samou RZ:)Ale asi to tak udělám. Sundám, odnesu na poštu i s tím svým TP a kdyžtak ji snad nějak ukecám, aby tam tu RZ nepsala:)
RZ tam nepíšou, nemusíš mít obavy ;)

14.02.2013, 12:39 |
Losky Ok, tak to zkusím:)