Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenosti s Allegro.pl??

o Navštíveno 1445x o
o 06.02.2013, 17:18 | MAX
Tak jsem dneska dražil na Allegro.pl předzesilovač..
Pár minut před koncem se cena z 510zl změnila na nulu. zrovna když jsem přihazoval - napsalo mi to, že nabídka je nízká, chvíli mi trvalo, než jsem se zorientoval co se stalo. Tak jsem přihodil znova již znova navýšenou cenu. Konec aukce - vyhrál někdo jiný.
Na mail mi přišlo: Twoja oferta została odwołana przez Sprzedającego. Powód odwołania podany przez Sprzedającego:
"zmiany w opisie"
Co to kurva je???
jedná se o tuhle aukci..
[ Link ]

o 06.02.2013, 17:37 | JP | Upraveno: 2013-02-06 17:40:07
No co by to bylo, prodejci se nelíbila cena před koncem a nechtěl to za tolik prodat, tak zrušil všechny příhozy a věc si nechal. Klasika, vůbec to neřeš, ztráta času:)

edit: Teď jsem to rozkliknul - očividně se pokusil o to co jsem napsal, ale asi nepočítal s tim, že někdo ještě stihne přihodit...
o 06.02.2013, 17:55 | MAX
To je dobrý kokot..
Mi to právě bylo divné, mi už se příhoz nepovedl, ale třem jedincům ano (ten první automaticky za 1zl, tidva měli připravené nějaké částky, tak je tam ještě mrskli..
To mně ale pěkně nasral..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3249 sekund.