Navštíveno 2074x

05.02.2013, 23:33 |
Tea Chci koupit novej mobil s androidem a chtěl bych mít v telefonu 2 emailový účty na dvou různých CZ doménách, vše je hostováno u Onebit. Lze to nějak jednoduše přímo v nějaké základní aplikaci nebo je třeba nějaká extra aplikace. Měl by to být Xperia E dual s androidem 4.1.
Díky

05.02.2013, 23:44 |
JR Umi to i zakladni klient, kterej uz je nainstalovanej.

06.02.2013, 01:57 |
Mr.Scully | Upraveno: 2013-02-06 01:57:23
Já to řeším gmailem, umí přeposílat i jménem cizí domény, takže v pohodě mám asi 7 emailových účtů shrnuté do jednoho gmailového a čtu i odpovídám jen přes gmail klienta v androidu.

06.02.2013, 07:57 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-02-06 07:59:33
Já ted začal používat MailDroid a nemá chybu, základní to zvládá taky, ale tato aplikace alespon pro mě povýšila používání mailu na vyšší stupen. Je placená (drahá snad 300,- Kč), ale i neplacená verze a tu používám já a i tak má téměř všechny možné funkce...
Taky jsem to řešil jako Mr., ale poslední dobou mi to maily nedoručí, seznam hází chyby a to třeba až po 1 dni, takže člověk myslí, že je mail doručen a ono ne :-(
Já jsem max spokojený s K9 Mail klientem a nemohu si vynachválit...
original gmail klient pro gmail a k9 pro ostatni emaily

06.02.2013, 09:00 |
Kmoda Originál "Gmail" klient pro gmail a klient "Pošta" pro ostatní účty. Vše v telefonu od výrobce a vše maká jak má.

06.02.2013, 09:08 |
Atrey na gmail origo Gmail a na firemní K9

06.02.2013, 10:08 |
Bucci gmail mam na gmailu a ostatní (3 účty) na e-mail klientu (originál předinstalovanej) a funguje perfektně
kolegové z práce upřednostňujou Moxier
Jako Kmoda a Bucci, naprosto bez problemu ;o)
Nechat si vyzvedávat poštu Gmailem a na vše použít Gmail client.
jako JR , můžeš mít nastaveno účtů kolik chceš

06.02.2013, 22:08 |
Tea Díky za rady. V podstatě jsem zvyklej na "Mail" v OSX, tam jsou účty POP, chtěl bych aby se mi do telefonu stahovali kopie dvou nejpoužívanějších účtů a na imacu se stahovali originály, tuším, že do telefonu by se měli stahovat v režimu imap. Nepotřebuji žádnou synchronizaci, jen abych viděl příchozí poštu. Ideálně aby se třeba po půl hoďce kontrolovali zprávy a stahovali třeba bez příloh - musím ještě zařídit nějakej datovej tarif od O2, jenom na ty e-maily.
Díky

06.02.2013, 22:10 |
Daryl (A)
na OSX mas ucty jake si nastavis ..at uz imap nebo pop3. Btw: pop3 je uz dnes mimo ... imap at uz na gmail, vlastni hosting nebo jiny freemail.
MailDroid - lze tam někde nastavit žádost o potvrzení o přečtení mailu? Případně rovnou kde, nějak jsem to tam nenašel. Díky