Navštíveno 1824x

Musím se pochlubit - Amarylis Razle Dazle. Výška skoro 55cm:-) Květ skoro 20cm.
[ Link ]
uz sem myslel ze sis koupil auto, kytka je ... kytka, zabira misto a chyta prach, pro holku dobry
Ti to takhle prodali v kvetinarstvi? :o))

05.02.2013, 18:05 |
Jozzo to jsou nějaké drogy?

05.02.2013, 19:07 |
JP jako Proffesor:D
A já taky myslel že už jsi vybral konečně new car. No nic, počkáme...
Btw jak se to hulí? ;-) Dobrej halucinogen ;-D

05.02.2013, 19:38 |
gizmi Tak na tomhle Dady70 ujizdi :D Jinak jako Profesorskej :D:D
PS: ted vazne - krasny ;) Jsem sice kaktusar, ale tohle ocenit dokazu.. posilam mou "chloubu" :)

mno...
...a tohohle je v Africe plna prdel :-)
dělám si srandu, máte to hezký .-)

dyť se to nedá ani sežrat ani ubalit :-(
taky sem čekal nové auto :-))))) ale toho se tu nedočká asi nikdo :-D

05.02.2013, 21:24 |
gizmi mishan: to driv koupi novou TV :D
dr Martins: to neeee, ale v mem pripade ma ten kaktus skvelou historii :D (zahraju si na Zdedyho a pisnu slohovku)
....to si takhle jednou jeste jako policista v klidu slouzim beznou sichtu a jsem volan na agresivniho chlapa co napada lidi kolem. Na miste vyreseno rychle a v klidu donucovacim prostredkem "hmaty, chvaty, pouta" a jede se na zachytku. Na miste chlap pri vystupovani z auta jako vetsina opilcu/fetaku zjistuje kam pujde a snazi se utect, takze koncime o par metru od auta u popelnic a tam si na zemi vsimam krasneho obriho kaktusu co ma vespod defakto jen koreny (nekdo ho nepresadil jak dlouho). Po ceste zpet k autu uz jsem byl rozhodnut, ze si ho zachranim do sbirky a dostane nejakou tu peci. Kaktus se zabalil do pouziteho navleku na sedacku a putoval na sluzebnu a vecer ke me do auta :) Dalsi den byl presazen do velkeho kvetinace a postaven na zahradu na slunicko. Netrvalo to dlouho a odvdecil se 2ma krasnymi kvety. Inu sam si vybojoval svou sanci a tak uz u me zustal a dalsi rok se odvdecil viz fotky. Jen upozornuji, ze takto kvete jeden den a za tyden ma nasazeno na dalsi a to cele leto. Vim i proc ho nekdo vyhodil. Nechal ho pres zimu na svetle v teple a on se pokroutil a nedrzel v kvetinaci. Ja si ho vypiplal, srovnal a ted dela velkou radost. :o) Konec pribehu ....
žabaři :o)

Pozor na Dennise, postracha okolí :-D