Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: psa rasa JRT celkem spěchá

o Navštíveno 2797x o
o 05.02.2013, 16:24 | fredy | Upraveno: 2013-02-05 16:29:52
Čaute, daruji mého psa je to 4 letý JRT viz foto. Mám ho doma 2 roky, ale poslední dobou ho už nedávám z časových důvodů. Určo se nehodí pro důchodce, potřebuje pravidelné vycházky je to prostě aktivní pes. Stává se že se nepohodne s jiným pse, ale to je celkem normál. Přidám k němu veškeré vybavení, vodítko, náhubek, popruh, misku na vodu a na granule a pytel granulí cca 4 kg. Pes je očkován, čipován a registrován na mé jméno. v případě darování poskytnu info co a jak ohledně přepisu registrace. DRUJI POUZE DO DOBRÝCH RUKOU. Větnamci a jiná stvoření nepsat - pes není vhodný na jídelníček.

o 05.02.2013, 16:25 | fredy

foto k příspěvku  od fredy

o 05.02.2013, 16:25 | fredy

o 05.02.2013, 16:26 | fredy

o 05.02.2013, 20:16 | 323Marty
Hele a nebude z toho ten pes tak jako třeba smutnej??
o 05.02.2013, 22:35 | radek.613
Nebo přímo nas*anej..... já bych teda byl, po 4 letech...
o 05.02.2013, 22:52 | .mycTD
Tak jsem nechal utratit psa.
Byl vzteklej?
No nadsenej nebyl...

:-)
o 05.02.2013, 22:53 | Hanz
po 4 letech?
tohle není dobrý-pes není auto...
to je jako "dát bráchu apod."
já jsem kvůli hafanovi změnil práci za horší,ale nelituju.
o 05.02.2013, 23:39 | M.a.R.i
Nevim no, za svuj zivot jsem mel 2 psy a jsem stastnej, ze jsem nikdy nebyl v situaci, abych se jich vzdal. I kdyz si myslim, ze bych se jich nikdy, ale cloveo nemuze rikat nikdy ze? Nechci fredyho soudit, vime hovno a treba je opravdu v situaci, kdy to jinak nejde. A porad lepsi nez ho dat do utulku.
o 05.02.2013, 23:40 | M.a.R.i
Ale samo je mi z toho smutno... :/
o 05.02.2013, 23:47 | JR
4 letej pes, kteryho ma doma dva roky, takze to bude stehovavej typ jako nektery zensky.
o 06.02.2013, 04:04 | fredy
Ja ho mam 2 roky, bral jsem ho od majitele ktery mel doma 2 jrt a protoze to byla casta mela musel jeden pryc. Prakticky jsem ho zachranil pred utulkem. Nedavam to casove, protoze uz delsi dobu cca 8 mesicu je od 8 hodin pes doma sam a prvni kdo prichazi je kolem 16 hod po praci. Pes vyzaduje pozornost jenze te se nedostava protoze se jeste odpoledne dal pracuje z domu :( Takovej rezim mu uz proste vadi. Toto je jeden z duvodu proc si myslim ze by mu v jine rodine bylo lepe coz by si zaslouzil. Do utulku bych ho nedal, ale tato situace je uz nezvladatelna, zacina protestne stekat a to mam zase na taliri od sousedu aby nestekal atd. Proste takhle to dal nepujde a musim to vyresit darovanim.
o 06.02.2013, 10:37 | DJ.UFÍK
Náš pes chodí ven v 8ráno a pak až kolem 18hod, je to v pohodě:) sem tam doma něco zničí z nudy nebo z nasrání :-D ale nikdy bych se psa nezbavoval... to si ho raději budu brát do práce:)
o 06.02.2013, 10:45 | fredy
Tak to právě v pohodě není, pes by se měl venčit daleko častěji, časem bude mít problém s močákem a uvidíš jak bude příjemné když budeš muset chodit venčit co 2 hodiny včetně noci. moč se zadržovat nemá, ale to by ti měl říct veterinář...
o 06.02.2013, 11:29 | EFCA
Pes žije přítomností, pokud bude mít po změně majitele dostatek podnětů, tak bude spokojenej a na starého majitele si ani nevzpomene.
To, že jeden pes vydrží x hodin sám doma a druhý ne, je pochopitelný, zvlášť u tohoto plemene, který prostě potřebuje zaměstnat, to není gaučák, ale teriér a to s velkou potřebou pohybu.
V tomto případě je chvályhodný, že psa chceš darovat tam, kde mu bude líp. Určitě lepší řešení, než zaplňovat útulek.
o 06.02.2013, 11:34 | DaveX
ufík: chudák pes...
o 06.02.2013, 11:52 | JR
Ja myslim, ze Ufikuv pes je v pohode ... jak si ho pamatuju, tak ten je linej se i pochcat :-D
o 06.02.2013, 15:01 | Jozzo
:D
o 06.02.2013, 15:22 | Nismo.Power
když si psa bereš tak si musíš sám rozmyslet abys na to měl čas.... ted už je prostě sviňárna ho dávat pryč, a že je doma 8hodin sám no a co jako ???? to je valná většina psů v rodinách takže nejsi výjimka a rozhodně to neni důvod ho dávat pryč..... pes si na to navykne, na změnu majitele ale už ne pro něj to jě jako by tobě v dětství někdo vyměnil mámu taky by si z toho nebyl nadšenej....
o 07.02.2013, 15:21 | MAX
No máme podobnýho malýho psa doma, ale je tam s rodiči od mladý, kteří jsou na důchodě - když je doma občas sám, tak se mu to taky nelíbí - je to o zvyku. Ale zase nevydrží kdekoli jinde v bytě - z jakýkoli návštěvy utíká po 15 minutách pryč..
Ale asi bych neměl to srdce ho dát jinam.. Je to prekérka no..
Ale myslím si, že si v dobrých rukou (ideálně někde na zahradě) může zvyknout.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9972 sekund.