Navštíveno 2240x

05.02.2013, 16:23 |
Kapka (M)
je tady dost lidi co fotí...co používáte za AA nabijecí baterie do blesku a jakou by jste doporučily nabíječku na AA + AAA baterie?už mi odchazejí baterky do věčných lovišt tak koukam po nějakych nových
Ted uz mam jen Eneloop.
Tuhle sadu
[ Link ] + dalsi Eneloop XXX.

05.02.2013, 16:44 |
Kamil Sanyo Eneloop a Panasonic Infinium, nabíječku mám Voltcraft IPC-1L

05.02.2013, 19:02 |
JoPi Stejně jako kluci nade mnou 2 sady Eneloop + IPC-1L
I já jsem mezi enelopákama, jsou výborný. Mám deset kousků - čtyři v blesku a šest v gripu a nemá to chybu.

05.02.2013, 23:29 |
JR Eneloop jsou jasna volba

06.02.2013, 08:24 |
Kapka (M)
a ten Eneloop jsou taky ruzne typy? kapacita atd? na tu nabiječku IPC-1L jsem slyšel docela dost chvaly..
taky budu muset koupit jeste jednu nabijecku, takze koukam ten voltcraft asi resit :)
nejak sem to moc neporovnaval, jak to vychazi mne, ale XX od eneloopu ma 2500mAh a obyc maji 2000mAh.
Takze Voltcraft a Eneloop XX asi idealni kombinace ;)
Já mám ty enelop 2000mAh, protože přecejen jsem jich kupoval deset a cenovej rozdíl oproti těm XX byl 600,- korun. Menší kapacita vůbec neva, stejně vydržej věčnost. Tak já nejsem profi fotograf, takže sem nikdy výdrží baterek omezenej nebyl, ale prostě jsou fajn i ty slabší. Sakra, jak tu píšete o tom Voltcraftu, asi o tom začnu uvažovat.

06.02.2013, 10:51 |
Conan Taky Eneloop včetně Eneloop nabíječky.

06.02.2013, 11:52 |
Kapka (M)
tak objednana IPC-1L a sada XX ..tak snad to bude OK..přeci jenom moje stara Hama nabiječka asi baterky moc šetrně nenabíjela..
Ozivim tema, asi pred rokem sem koupil na rady tady taky nabijecku IPC-1L a sem s ni max spokojen, ted ji chci koupit k vanocum tatkoj a koukam ze na TS bohemii maji jeste toto, vi nekdo, jaky je mezi IPC-1L a timhle rozdil?
[ Link ] nazev: I-TEC Battery Station
me se zdaji stejne