Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Dotaz na Valachy

o Navštíveno 1296x o
o 04.02.2013, 18:19 | Jirka156
Ahoj.
Uvažujeme nad rodinnou dovolenou 2dosp.+2děti v Rožnově pod Radhoštěm. Jezdíme tam již několik let do kempu a tak jsme se rozhodli, že se letos trochu rozšoupnem :-) a pojedeme do nějakého hotelu v tomto městě. Může mi někdo poradit s výběrem. Líbí se nám hotel Horal, ale je trochu dražší, než Relax. Navíc Relax je v katalogu Čedoku a tak bych měl ještě v práci několik tisíc slevu od odborů na sebe a děti. Nebyl jste někdo v tom Relaxu? Dle fotek to vypadá na takový zastaralejší hotelz dob komára, ale my nejsme náročný. Tady nás bez slev vyjde 4-lůžko na 14tis. s polopenzí. Horal na cca 16,5tis. Na ten však nedostanu již žádnou slevu. Díky za radu.

o 04.02.2013, 18:30 | Midnite
Přítelkyně byla s mámou a sestrou v Horalu a říkala, že to byl naprostý luxus. Při příchodu byla koupelna "zapečetěna" páskou, interiér moc krásný, služby taky a na jídlo si nestěžovaly. Každopádně trochu "hanily" okolí, že tam není moc kam jít (s děckem), ale jinak byly opravdu moc spokojené.
o 04.02.2013, 18:50 | Jirka156
To je právě jedna z věcí, co mně na tom Horalu vadí. U hotelu jedna klouzačka a pískoviště. Ale hlavně žádný bazén. Ani venku, ani uvnitř. To ten Relax má obojí. A já mám oba kluky trochu hyperaktivní a tak potřebuji, aby měli vyžití. Ještě jim budu psát, protože mají v katalogu Čedoku jen 3 nebo 6 denní pobyty a my bychom chtěli 8 denní. Alespoň tak jsme vždycky jezdili do kempu vedle Horalu. Od neděle do neděle.
o 04.02.2013, 20:44 | TomasW
zkus mrknout ještě na tohle... kousek pod ním bydlím a je velice hezky zrekonstruovaný... jen nevím jestli se vlezeš cenově
[ Link ]
o 04.02.2013, 21:12 | crestik
kousek máš Troyer, je sice dražší, ale měl by za to stát :-)
[ Link ]
o 04.02.2013, 22:12 | Jendys | Upraveno: 2013-02-04 22:15:19
Energetic je fajn na přespání, míváme tam porady, ale restaurace přímo v hotelu je katastrofa, vždycky to dlouho trvá (i když se hlásilo jídlo 2 hodiny dopředu, tak se pak ještě další hodinu čekalo) a chuť stejně žádná sláva
Jinak takovej lepší "kemp" je kousek za Rožnovem [ Link ] moc se nám tam líbilo, určitě se tam vrátíme, ale měli jsme to jako týden dovolené na kolech, pro děti asi moc vyžití nebude
o 05.02.2013, 18:10 | Jirka156
Zatím díky za tipy. Ty chaty v Bečvě jsou zajímavé. Ani nevím, že tam něco takového je. Pěkný kemp je taky ve Frenštátě, ale přeci jen bych se rád držel toho Rožnova. Je tam, řekl bych, více vyžití pro ty moje fofr děcka :-))) (koupaliště, bazén, lanový park, muzeum, ....). Dnes jsem dostal odpověď z Relaxu, že mi, i kdyby ne přes Čedok, přizpůsobí rekreaci na 8 dní. Jen zvažuji, jestli to řešit s cestovkou (Čedokem). Prý je to přes ní dražší, než když to koupím přímo u nich.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.